Gość: martini_lenn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 15:47 I jeżeli tak to w jakiej ilości?? Czy jeśli będę życ samymi jabłkami i wodą to schudnę?? P.S: Przepraszam, że pisze tutaj ale nie mam czasu założyc sobie loginu na forum o dietach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: Czy jabłka tuczą? 25.05.06, 15:50 tak, schudniesz, pogorszy Ci się cera, zaczną Ci się łamać paznokcie, wypadać włosy... rozumiem, że na wymyślenie rozsądnej, zdrowej diety też brakuje Ci czasu? chyba nie mówisz poważnie o żywieniu się samymi jabłkami. bo to nawet trudno nazwać żywieniem się. a jeśli chodzi o obecność jabłek w diecie (normalnej), to są bardzo zdrowe, poprawiają przemianę materii. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Czy jabłka tuczą? 25.05.06, 15:52 i tak nie wytrzyma dluzej niz 3 dni a pozniej napisze, ze dieta jablkowa jest do niczego! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onte Re: Czy jabłka tuczą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 17:23 jabłka mają mnóstwo cukru. lepsze kurczaki i sałata. a jeszcze lepszy zdrowy rozsądek;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: Czy jabłka tuczą? IP: *.autocom.pl 25.05.06, 19:50 No,robisz tak:kupujesz kurczaki,jakieś 10 sztuk.Pakujesz je do kartonowego pudła i wynosisz do parku.Wypuszczasz kurczaki na trawnik,pozwalasz żeby się rozbiegły,a później gonisz każdego z osobna i pakujesz z powrotem do pudła.Ale uwaga:nie możesz pozwolić,aby uprzedził cię jakiś pies,jeżeli pies złapie kurczaka przed tobą,musisz wrócić na fermę drobiu i dokupić kolejnego kurczaka.Gdy już wszystkie kurczaki są z powrotem w pudle,powtarzamy całą zabawę od nowa.Wieczorem wracamy do domu,głodnym kurczakom dajemy sałatę,a samy kładziemy się do łóżka.Na drugi dzień wstajemy,pakujemy kurczaki do pudła i idziemy do parku... Po tygodniu takiej diety "kurczaki i sałata" masz minimum 10kg mniej.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: Czy jabłka tuczą? 26.05.06, 00:11 Dobre! A czy zamiast kurczaków (brak dostępu do żywych) może być coś mniej wyrafinowanego, np. gołębie, może jak będę je łapać przy okazji naucze się latać. A poza tym jak skończe diete, mogę je sprzedać na sajgonki:-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Czy jabłka tuczą? IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.06, 18:21 W nadmiarze wszystko tuczy... nawet dietetyczne zupki czy inne wynalazki. Grunt to zachowac umiar w jedzeniu... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Czy jabłka tuczą? 25.05.06, 21:42 ja po jabłkach godzinę siedze w wc :D niezle mnie przeczyszczają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jednataka mam lepszy pomysl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 21:51 duzo warzyw roznych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Czy jabłka tuczą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 21:54 założenie konta trwa 30 sekund 30 sekund wysiłku to trochę spalonych kalorii Odpowiedz Link Zgłoś
wuj_truj Re: Czy jabłka tuczą? 25.05.06, 22:00 Ach ty leniu, tuczyć może wszystko, co ma jakąkolwiek ilość kalorii, zależy ile zjesz tych jabłek. Marsz na rower, siłownię, albo przynajmniej na spacer ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Czy jabłka tuczą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 23:32 Na samych jabłkach długo nie pociągniesz :) Lepsza jest dieta warzywna niż owocowa bo owoce zawierają dużo węglowodanów a te najbardziej się odkładają np przy siedzącym trybie życia. Weglowodany spala się podczas ćwiczeń. Jabłaka zawierają kwasy, które szkodzą szkliwu zębów - ciekawostka dla tych co zamias mycia zebów jedzą jabłka na noc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Czy jabłka tuczą? 25.05.06, 23:57 na jablkach mozna byc tylko 3 dni .nawet otakiej diecie czytalam :) Odpowiedz Link Zgłoś