Gość: lila IP: *.statsbiblioteket.dk 23.10.01, 14:28 Chce nawiazac kontakt z osobami, ktoresame mialy zabieg wykonany w klinice Handsome-jest ich w Polsce kilkanascie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Helena Re: Klinika Handsome IP: *.waw.cdp.pl 24.10.01, 16:52 A coz to za enigmatyczne zabiegi tam wykonuja???? Bardzo to tajemniczo brzmi, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: Klinika Handsome IP: *.statsbiblioteket.dk 24.10.01, 17:06 To jest zwiazane z wlosami, ale potrzebuje prawdziwej odpowiedzi na moje pytania a nie wymyslone jak wiekszosc na forum, wiec narazie nic wiecej nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Em Re: Klinika Handsome IP: *.chomiczowka.net.pl 24.10.01, 20:02 Skorzystalam z ich usług. jEDNYM ZDANIEM- ODMIENILI MOJE ŻYCIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Klinika Handsome IP: 212.244.106.* 25.10.01, 08:50 O co chodzi? marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajtek Re: Klinika Handsome IP: 212.134.55.* 25.10.01, 13:41 Chodzi o przeszczep wlosow, wejdz sobie na strone tej kliniki, a bedziesz wszystko wiedziala: www.handsome.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: Klinika Handsome IP: *.statsbiblioteket.dk 25.10.01, 17:55 No wlasnie, tak specjalnie nie jestem zalamana, ale to strasznie niewygodnie ciagle myslec o wlosach jak musze myslec o biznesie i jak zalatwic sprawe. Lubie rozne fryzury i o ile nie ma zadnej po tym alergi i tak dalej to przeciez" to "nie rosnie i jak mi jakas fryzjerka poobcina i ciachnie sobie to ponownie trzeba robic taki kosztowny zabieg. Czyli jedna fryzura na cale zycie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Klinika Handsome IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 12:59 Miałam okazję rozmawiać z szefem tej kliniki w Bielsku, poznałam metody tej kliniki lecz nie zdecydowaliśmy się na "zabieg" (sprawa dotyczty mojego męża), ponieważ szukamy w Polsce specjalistów od przeszczepu włosów, jeżeli masz pytania to proszę pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Klinika Handsome IP: *.chomiczowka.net.pl 26.10.01, 21:15 To nie jest przeszczep, a fruzury mozesz zmieniac kiedy tylko chcesz ( potrzebna jest tylko kasa)Znam osoby po przeszczepach i efekt jest fatalny, a ja mam piękne włosy o jakich zawsze marzyłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: Klinika Handsome IP: *.man.polbox.pl 02.11.01, 11:01 a jak konkretnie to jak oni to robią? czy to jest trwałe? widoczne? jestem bardzo zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Klinika Handsome IP: *.chomiczowka.net.pl 04.11.01, 19:38 Stosują różne techniki w zależności od rodzaju włosów i zamierzonego efektu. Mogę jedynie powiedzieć, że nie jest to metoda jaką stosują w większości tego typu zakładów, tzn."zgrzewanie" włosów za pomocą specjalnego żelazka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: Klinika Handsome IP: *.statsbiblioteket.dk 03.11.01, 11:01 Wlasnie mam do ciebie pytanie, z jakiego powodu nie zdecydowaliscie sie na ten zabieg? Bardzo wazne i ciekawe!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: do Lili IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 20:40 Powód jest bardzo prosty, mój facet nie ma jeszcze tak tragicznych włosów wystarczy dobre obcięcie, co prawda nie ma afra jak Beny Hill, ale wygląda o.k. po drugie prowadzi bardzo aktywne życie, a po trzecie czy widziałaś jak te włoski wyglądają po 5 latach, trochę to kosztuje, a on ma trzydziestkę policz sobie ile kasy człowiek może wydać do siedemdziesiątki, jeżeli taka peruczka kosztuje ok. 10000 PLN, co 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś