Dodaj do ulubionych

L'oreal Platinium!!

IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 26.05.06, 20:08
Czy któraś z was rozjaśniałą włosy tą metoda?? Słyszałąm ze jestb ona dużo
mniej szkodliwa od tradycyjnych rozjaśniaczy. Mam juz blond pasemka sporo i
chciałabym uzyskać jednolity kolor (blond) ale boje się zeby nie wyszly
zólte. Czy l'orealem robi sie tlyko pasemka czy mozna całe włosy?? Macie
jakies doświadczenia na tym polu??
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawa Re: L'oreal Platinium!! IP: *.chello.pl 26.05.06, 20:28
      ja mialam u fryzjera robiona loreala platinium! masz na mysli rozjasniacz
      profesjonalny o tym odcieniu? jesli tak to bardzo ladnie wychodzi, tak jak
      powinno czyli platinum:)
      • Gość: eve_v Re: L'oreal Platinium!! IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 26.05.06, 20:35
        tak mam na myśli ten profesjonalny rozjaśniacz. Ale interesuje mnie jakie daje
        ekety czy bardzo niszczy (bo jesli tak to rownie dobrze moge zrobic zwyklym
        fryzjerskim rozjasniaczem pewnie taniej wyjdzie) i czy robi sie tym tlyko
        pasemka czy mozna cale włosy ,zeby uzyskać efekt jednolitego jasnego blondu??
        • Gość: wiecznie zdziwiona Re: L'oreal Platinium!! IP: *.chello.pl 26.05.06, 20:43
          mozna cale jak i pasemka! ja mialam robione tak i tak ale w salonie! wlosy w
          ogole sie nie zniszczyly! ale warto po tym wykonac kapiel lecznicza i jakas
          maske nawilzajaca:)
          • Gość: eve_v Re: L'oreal Platinium!! IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 26.05.06, 21:46
            No jasne ze w salonie:) Ile płaciłas?? Ja mam włosy półdlugie (tak troche
            krocej niz do ramion) , zastanawiam sie ile by to kosztowało. Cieszy mnie ze
            mozna całosc mam dosc pasemek chcialam jednolity kolor....:)
            • Gość: wiecznie zdziwiona Re: L'oreal Platinium!! IP: *.chello.pl 26.05.06, 22:44
              hmmm kolo 200-250zl zaplacisz!
    • Gość: wiecznie zdziwiona Re: L'oreal Platinium!! IP: *.chello.pl 26.05.06, 22:45
      sorki pomylilo mi sie rozjasniaczem mialam robione pasemka natomiast calosc
      farba platinum z tej samej serii ale efekt taki sam jak po rozjasniaczu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka