Dodaj do ulubionych

tamille web czy bardzo trudne

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 10:45
nie jestem zbyt wygimnastykowana czy poradzę sobie z ćwiczeniami tamille veb? Jola
Obserwuj wątek
    • Gość: Andi Re: tamille web czy bardzo trudne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 10:47
      Dasz:). Nigdzie nie jest napisane, że od razu musisz robic wszyskie
      powtórzenia, spróbuj zrobic dwie-rzy powtórki każdego ćwiczenia.
      • Gość: miss_paradox Re: tamille web czy bardzo trudne IP: *.astral.lodz.pl 29.05.06, 12:53
        pierwsza serię w całości zrobiłam po tygodniu. Dziś 29ty dzień ćwiczeń i robie
        pierwszą serię plus 5 ćwiczeń z drugiej serii.
        Efekt na razie mały, ale wystarczająco motywujący do dalszych ćwiczeń :D

POLECAM!!
    • Gość: łamaga :) Re: tamille web czy bardzo trudne IP: *.tvtom.pl 30.05.06, 01:41
      Moja kondycja też pozostawia wiele do zyczenia i postanowiłam to poprawić. Okazało się, że ćw. z serii pośladki są ponad moje siły, więc zaczełam te z serii ciało i spokojnie robię nawet te dla "zaawansowanych". A potem sobie jeszcze funduję ćwiczonka na brzuch 8 minute abs i 8 minute legs. Czekam tylko na efekty :)
      • Gość: fresa Re: tamille web czy bardzo trudne IP: *.crowley.pl 30.05.06, 08:38
        Polecam być wytrwałym i się nie poddawać. Ćwiczenia są dość trudne, ale naprawdę
        warto. Ja robię na brzuch i od razy byłam w stanie zrobić obie serie, ale to po
        pół roku innych ćwiczeń na mięsnie brzucha.
        WYTRWAŁOŚCI!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka