Gość: alojjola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 10:45 nie jestem zbyt wygimnastykowana czy poradzę sobie z ćwiczeniami tamille veb? Jola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andi Re: tamille web czy bardzo trudne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 10:47 Dasz:). Nigdzie nie jest napisane, że od razu musisz robic wszyskie powtórzenia, spróbuj zrobic dwie-rzy powtórki każdego ćwiczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss_paradox Re: tamille web czy bardzo trudne IP: *.astral.lodz.pl 29.05.06, 12:53 pierwsza serię w całości zrobiłam po tygodniu. Dziś 29ty dzień ćwiczeń i robie pierwszą serię plus 5 ćwiczeń z drugiej serii. Efekt na razie mały, ale wystarczająco motywujący do dalszych ćwiczeń :D POLECAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łamaga :) Re: tamille web czy bardzo trudne IP: *.tvtom.pl 30.05.06, 01:41 Moja kondycja też pozostawia wiele do zyczenia i postanowiłam to poprawić. Okazało się, że ćw. z serii pośladki są ponad moje siły, więc zaczełam te z serii ciało i spokojnie robię nawet te dla "zaawansowanych". A potem sobie jeszcze funduję ćwiczonka na brzuch 8 minute abs i 8 minute legs. Czekam tylko na efekty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fresa Re: tamille web czy bardzo trudne IP: *.crowley.pl 30.05.06, 08:38 Polecam być wytrwałym i się nie poddawać. Ćwiczenia są dość trudne, ale naprawdę warto. Ja robię na brzuch i od razy byłam w stanie zrobić obie serie, ale to po pół roku innych ćwiczeń na mięsnie brzucha. WYTRWAŁOŚCI!!! Odpowiedz Link Zgłoś