potrzeba_chwili 01.06.06, 09:23 Witam! Chciałabym zasięgnąć informacji, po jakim czasie zażywania tetralysalu widać poprawę? Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pretty01 Re: Tetralysal 01.06.06, 16:53 Zdecydowaną poprawę miałam po 6 tyg. (tzn buzia bez jednej krostki). do tego czasu zdarzało się, ze wystąpiły pojedyncze, ale też i ja nie mogłam się powstrzymać od majstrowania przy twarzy. Zażywałam to lekarstwo równocześnie z przeprowadzaną mikrodermabrazją. Dodatkowo, na te pojedyncze wypryski - antybiotyk w żelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosik Re: Tetralysal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 16:57 gdy bieresz te tabletki poprawa jest, gdy je odstawiasz trądzik zawsze wraca Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Tetralysal 01.06.06, 17:03 Oj, nie. Pozbyłam się trądziku raz na zawsze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosik Re: Tetralysal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 17:06 mi i mojej siostrze nie pomogł;leczyłyśmy się w tym samym czasie przez 4 miechy i było ok do czasu odstawienia leku;pózniej wszystko wróciło Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Tetralysal 01.06.06, 18:04 Nie wie, mi w każdymbąź razie pomógł. Ale może i dlatego, że był częścią kuracji - stosowałam go, jak już pisałam, jednocześnie serwując sobie 3 zabiegi mikrodermabrazji. Po ostatniej mikrodermabrazji stosowałakm lek jeszcze 2 tyg. Rezultaty są świetne. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: Tetralysal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 19:02 ja odstawiłam jakieś 2 miesiące temu. efekt zdecydowanie lepszy. miałam buźkę, która po prostu musiała zawsze coś mieć. a teraz? dalej się leczę (ale już nie antybiotykiem) i do zakrycia wszelkich niedoskonałości wystarcza mi korektor. no chyba że sobie coś przy twarzyczce zmajstruję to wtedy już jest gorzej :/ mnie Tetralysal pomógł. pozdrawiam serd. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulkak Re: Tetralysal 01.06.06, 21:43 mi pomogł! nie zazywam go od chyba 4 miesiecy i jest dobrze:) nie pamietam, kiedy efekty staly się widoczne, ale musisz byc cierpliwa, bo warto. dodatkowo stosowalam zorac. powodzenia! na pewno bedzie dobrze! :-* Odpowiedz Link Zgłoś