Gość: Agata IP: *.chello.pl 03.06.06, 14:16 Które najbardziej lubicie? Island Kiss, Pacific Paradise, Rocin Rio, a moze Tropical Punch? Które są najbardziej rześkie i zmysłowe? Czy Wasi faceci lubią takie zapachy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzzzk Re: sezonówki Escady 03.06.06, 14:22 powiem szczerze, że dla mnie one wszystkie pachną bardzo podobnie:) miałam tę, sprzed 3 lat- ibiza hippie, czy jakoś podobnie, potem co roku wąchałam nową i specjalnie nowych nut nie czułam:) ale zapachy ogólnie bardzo mi się podobają na lato, słodkie, owocowe, ale nie mdłe- idealne. tyle, że już nie kupię raczej więcej, bo są potwornie nietrwałe, przynajmniej na mnie:( wiem, że lekkie zapachy ulatniają się szybko, ale ten jakoś wyjątkowo, a szkoda... a co do faceta, to się nie wypowiem, bo akurat jak używałam byłam sama;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: sezonówki Escady 03.06.06, 16:18 Ibiza hippie jest wyjątkowa. nie dorównuje jej zaden z nowych zapachów Escady. A szkoda:( Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: sezonówki Escady 03.06.06, 14:23 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=42845774 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: sezonówki Escady IP: *.chello.pl 03.06.06, 14:46 Dzięki, zastanawiam się nad tymi letnimi-słodkimi zapachami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: sezonówki Escady IP: *.chello.pl 03.06.06, 17:45 zastanawiam się nad Island Kiss i Rockin rio - które są bardziej rześkie i mniej słodkie, a bardziej seksowne??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: sezonówki Escady IP: *.tvsat364.lodz.pl 03.06.06, 18:08 Akurat te najmniej mi się podobają jeżeli chodzi o Escadę.Są za słodkie.Jeżeli już to chyba zapach Rockin'Rio jest mniej słodki ale na pewno nie rześki,po prostu nie taki duszący jak ten drugi bo Island Kiss to zapach bardzo landrynkowy.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: sezonówki Escady IP: *.chello.pl 03.06.06, 18:16 NO to już nie wiem czy się na nie zdecydować, chcę owocowo słodkie, ale nie za słodkie... dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: sezonówki Escady IP: *.tvsat364.lodz.pl 03.06.06, 18:41 Nie ma za co :) Przetestuj może jeden z ostatnich zapachów o nazwie Escada(ja nie znam tego zapachu)słyszałam,że jest lekki,delikatny i nie taki słodki jak poprzedenie.Tu jest link z opisem i opiniami z Wizażu: www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=ee9cca58beb12fc97cfcf229d3e74bcb&cmd=details&itemid=12059 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mini Re: sezonówki Escady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 16:08 Najpiekniejsza sezonówka z Escady była chyba jeszcze z końca lat 90tych o nazwie Loving Bouquet tradycyjnie flakon w kształcie serca tylko koloru jasnofioletowego. Nie za słodkie, nieduszące, ale nie cytrusowe - to działało na wszystkich. Jeśli któraś z was miałaby do tego dostęp polecam się uprzejmej pamięci :), bo w tej chwili niestety nigdzie już tego widzę, buu. No, ale tak juz jest z tymi sezonówkami. Wg mnie zabawny jest zapach Rock'Rio. Odpowiedz Link Zgłoś