Dodaj do ulubionych

sezonówki Escady

IP: *.chello.pl 03.06.06, 14:16
Które najbardziej lubicie? Island Kiss, Pacific Paradise, Rocin Rio, a moze
Tropical Punch? Które są najbardziej rześkie i zmysłowe? Czy Wasi faceci
lubią takie zapachy?
Obserwuj wątek
    • bzzzk Re: sezonówki Escady 03.06.06, 14:22
      powiem szczerze, że dla mnie one wszystkie pachną bardzo podobnie:) miałam tę,
      sprzed 3 lat- ibiza hippie, czy jakoś podobnie, potem co roku wąchałam nową i
      specjalnie nowych nut nie czułam:) ale zapachy ogólnie bardzo mi się podobają
      na lato, słodkie, owocowe, ale nie mdłe- idealne. tyle, że już nie kupię raczej
      więcej, bo są potwornie nietrwałe, przynajmniej na mnie:( wiem, że lekkie
      zapachy ulatniają się szybko, ale ten jakoś wyjątkowo, a szkoda... a co do
      faceta, to się nie wypowiem, bo akurat jak używałam byłam sama;)

pzdr
      • paulinaa Re: sezonówki Escady 03.06.06, 16:18
        Ibiza hippie jest wyjątkowa. nie dorównuje jej zaden z nowych zapachów Escady.
        A szkoda:(
    • agatka_to_ja Re: sezonówki Escady 03.06.06, 14:23
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=42845774
      • Gość: Agata Re: sezonówki Escady IP: *.chello.pl 03.06.06, 14:46
        Dzięki, zastanawiam się nad tymi letnimi-słodkimi zapachami.
        • Gość: Agata Re: sezonówki Escady IP: *.chello.pl 03.06.06, 17:45
          zastanawiam się nad Island Kiss i Rockin rio - które są bardziej rześkie i
          mniej słodkie, a bardziej seksowne???
          • Gość: S. Re: sezonówki Escady IP: *.tvsat364.lodz.pl 03.06.06, 18:08
            Akurat te najmniej mi się podobają jeżeli chodzi o Escadę.Są za słodkie.Jeżeli
            już to chyba zapach Rockin'Rio jest mniej słodki ale na pewno nie rześki,po
            prostu nie taki duszący jak ten drugi bo Island Kiss to zapach bardzo
            landrynkowy.Pozdrawiam
            • Gość: Agata Re: sezonówki Escady IP: *.chello.pl 03.06.06, 18:16
              NO to już nie wiem czy się na nie zdecydować, chcę owocowo słodkie, ale nie za
              słodkie... dziękuję!
              • Gość: S. Re: sezonówki Escady IP: *.tvsat364.lodz.pl 03.06.06, 18:41
                Nie ma za co :) Przetestuj może jeden z ostatnich zapachów o nazwie Escada(ja
                nie znam tego zapachu)słyszałam,że jest lekki,delikatny i nie taki słodki jak
                poprzedenie.Tu jest link z opisem i opiniami z Wizażu:

www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=ee9cca58beb12fc97cfcf229d3e74bcb&cmd=details&itemid=12059

Pozdrawiam
    • Gość: Mini Re: sezonówki Escady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 16:08
      Najpiekniejsza sezonówka z Escady była chyba jeszcze z końca lat 90tych o
      nazwie Loving Bouquet tradycyjnie flakon w kształcie serca tylko koloru
      jasnofioletowego. Nie za słodkie, nieduszące, ale nie cytrusowe - to działało
      na wszystkich. Jeśli któraś z was miałaby do tego dostęp polecam się uprzejmej
      pamięci :), bo w tej chwili niestety nigdzie już tego widzę, buu. No, ale tak
      juz jest z tymi sezonówkami. Wg mnie zabawny jest zapach Rock'Rio.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka