Dodaj do ulubionych

Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok LIVIO

29.11.08, 02:32
Nawiązując do tematu o markowej odzieży na Powstańców muszę sprostować
przekłamania dotyczące mojego sklepu Valentina Boutique,Powstańców 18 B, " na
górze ", obok Livio.

Posiadamy oryginalne, firmowe, nowe ubrania pochodzące z nadwyżek i końcówek
produkcyjnych renomowanych firm ( stocków i outletów ) w atrakcyjnych cenach.

Nie jest to sklep z używanymi ubraniami !( Nie mam nic wspólnego ze sklepem
obok solarium )! Nie ma tu rzeczy ani jakości z bazaru !

Rozpiętość cenowa ubrań związana jest z różnorodnością asortymentu. Staram się
zaopatrywać sklep w marki tańsze jak i droższe, by zadowolić każdego klienta.

Proszę pamiętać, że mnie nikt tych ubrań za darmo nie daje i cen nie biorę
sobie z " sufitu" :)

Ubrania w znacznej większości pochodzą Z BIEŻĄCYCH KOLEKCJI, z tak zwanych
STOCKÓW.

Ceny są bardzo atrakcyjne, wielokrotnie niższe niż w firmowych sklepach.

Udzielam też rabatów dla stałych klientów.

Dostawy 2 razy w tygodniu, najczęściej w poniedziałek i piątek. Informuje o
tym napis na sklepie.

ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ PŁATNOŚCI KARTĄ !

Posiadamy pokój z zabawkami i TV z bajkami dla najmłodszych !

Mamy w ofercie buty, biżuterię, torebki i paski.

Osoby które u nas kupują
wiedzą że zależy nam aby klient wyszedł zadowolony i wiedzą że sklep jest
cenowo elastyczny!

Dla osób które jeszcze do nas nie zaglądały podaję przykładowe marki i ceny:
Z ostatniej dostawy posiadam Sisleya w cenie 40-120 zł, Fracominę 40-119,
ekskluzywnego Stefanela 30-125, kurtki 60-140, wieczorowe sukienki 70-199,
sukienki, tuniki dzianinowe 50-140, Zarę 35-70, Morgana 45-125(sukienki ),
Mexxa 30-115 zł. i wiele innych znanych marek w różnych cenach.
W poniedziałek zapraszam Państwa na nową dostawę Mexxa, Escady i Stefanela a
niedługo będziemy mieć dla Państwa bieżącą kolekcję Zary ze Stanów.

Na koniec bardzo proszę Państwa, dzielcie się ze mną swoimi uwagami, bo zależy
mi na Państwa zdaniu, zadowoleniu i na wyciągnięciu wniosków z Państwa sugestii.

POZDRAWIAM,
Ania Majewska

Obserwuj wątek
    • kaz-am Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 01.12.08, 13:27
      A jak z rozmiaramiCzy ma Pani w ofercie ubrania w rozmiarach
      np.44/46?
      • amaj.27 Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 01.12.08, 22:24
        Ubrań w rozmiarze 44 posiadamy całkiem sporo, najwięcej spodni i swetrów. Gorzej
        z większą rozmiarówką. Ładne i atrakcyjne ciuchy powyżej rozmiaru 44 są trudno
        osiągalne a jak już są, to ceny mają 2 razy wyższe niż pozostałe. W grudniu
        dostaniemy dużą partię towaru, która podobno ma być w rozmiarach 34-48. Jak
        tylko będzie coś większego to dam znać.
        • amaj.27 Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 03.12.08, 23:20
          Drogie Panie…Dziękuję, za dobre i te gorsze słowa i proszę skończmy ten wątek.
          Chciałam tylko sprostować kilka opinii ponieważ zależy mi żebyście Panie
          wiedziały co kupujecie. Ale to przekroczyło granice przyzwoitości. Nie robiłam
          żadnych wpisów na swoja korzyść na co jest dowód w postaci braku takich wpisów.
          To co chciałam Państwu przekazać, napisałam w pierwszym liście i miałam
          nadzieję, że jeśli zechcecie to sami to zweryfikujecie. Jestem już tą całą
          sytuacją zmęczona i żałuję że w ogóle się odzywałam. Człowiek się stara jak może
          a tu kilka nieprawdziwych zdań ( nie opinii ale niby-faktów ) może wszystko
          przekreślić. Żałuję, że zamiast zajmować się małym dzieckiem tracę czas na
          wchodzenie na to forum.

To mój ostatni wpis, nie odezwę się już pod żadnym pozorem.

Odpiszę na koniec na kilka pytań od Państwa zainteresowanych moim asortymentem.
          Sklep jest czynny od poniedziałku do piątku w godz.11-19 i w soboty 10.30-17.
          Tak, posiadamy ubrania męskie. Nowa dostawa męskich ubrań będzie w poniedziałek.

Zapraszam także do nowego sklepu w Rembertowie, niedaleko stacji.

• rob118 Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 01.12.08, 22:36
      Niech sie Pani nie przejmuje opiniami osob zawistnych. Sklep jest b. fajny i
      zawsze moge znalezc w nim cos fajnego. Dzisiaj kupiłam u Pani świetną sukienkę
      ze śliczną marynareczką i jestem super zadowolona. Dostałam rabat 21 zł.
      Proponowałabym teraz do tych eleganckich i wyjsciowych ubrań dodać trochę
      sportowych bluz ( dzisiaj bylo niewiele)
    • noma_32 Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 02.12.08, 14:03
      "Nie mam nic wspólnego ze sklepem obok solarium )! Nie ma tu rzeczy
      ani jakości z bazaru !"

Ton Pani wypowiedzi jest zalosny - krytykowanie konkurencji? Czy
      musi Pani obrazac innych? Przyznam sie szczerze, ze robilam zakupy
      zarowno w Pani sklepie jak i u Pan obok solarium - w ktorym rowniez
      dostepne sa koncowki kolekcji. Uwazam, ze powyzsza wypowiedz jest
      ponizej pasa i dobitnie swiadczy o Pani intelekcie...

pozdrawiam (nie) serdecznie

Kamila.
      • amaj.27 Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 02.12.08, 17:55
        Nie krytykuję konkurencji ! Dziwne, że mnie o to Pani posądza skoro to w ogóle
        nie wynika z mojej wypowiedzi. Przecież gdybym to chciała zrobić, to bym zrobiła
        wprost pod jakimś innym nickiem !!! Tylko po co ?! Przecież każdy klient wie co
        chce kupić i nie obchodzi go u kogo! Ale widzę że w Pani stylu jest obrażanie
        mnie w sytuacji kiedy najprawdopodobniej nie wie Pani o czym mówi.
        NIE BĘDĘ WDAWAĆ SIĘ W PYSKÓWKI ALE SKORO NIE ZAPOZNAŁA SIĘ PANI Z TEMATEM TO
        PIERWSZY I OSTATNI RAZ WYTŁUMACZĘ PANI O CO CHODZI. Ktoś napisał nieprawdę na
        temat mojego sklepu w temacie o " MARKOWYCH SKLEPACH NA POWSTAŃCÓW "- że jest u
        mnie drogo, że mam używane rzeczy tak jak w sklepie koło solarium i że nie można
        płacić kartą. I CO W TYM STRASZNEGO, ŻE NAPISAŁAM SPROSTOWANIE ! Ani słowa nie
        ma tam o konkurencji. Proszę najpierw spokojnie poczytać a potem wylewać jad.
        Nic złego o konkurencji nie myślę a tym bardziej nie zajmuję się obrażaniem
        kogokolwiek. Jeśli ktoś tak myśli to może ocenia mnie według siebie ?

Ps. Nie wciągniecie mnie Panie więcej w taki ton dyskusji. Chętnie wdam się w
        dialog ale nie w takim kontekście.
        • noma_32 Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 02.12.08, 21:14
          Pani Aniu, nie ma Pani powodu do krzyku. Nie zamierzam wdawac sie z
          Panią w jakiekolwiek pyskowki - po prostu wyrazam swoja opinie na
          temat tonu Pani wypowiedzi. Bardzo prosze bez emocji przeczytac
          jeszcze raz owa wypowiedz i sprobowac dokonac analizy semantycznej.
          To tyle, jezeli chodzi o cala dyskusje. Zawsze staram sie podchodzic
          obiektywne do wszelkich kwestii i prosze nie odbierac mojej
          wypowiedzi jako atak na Pani sklep ani tym bardziej personalnie na
          Pania... Bardzo prosze potraktowac ja jako prosbe o wkladanie
          wiekszego wysilku w formuowanie mysli.

Proponuje na tym zakonczyc ta dyskusje - jezeli ma Pani ochote,
          mozemy podyskutowac na priva.

pozdrawiam sredecznie -
          Kamila
          • amaj.27 Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 03.12.08, 13:04
            To nie ja narobiłam "krzyku" tylko Pani. Nie będę rozmawiać z Panią na "Privie"
            bo nie mam nic do ukrycia. To Pani zaatakowała mnie bezpodstawnie, nie
            rozumiejąc sytuacji. Wytłumaczę już naprawdę ostatni raz - Jakaś miła osoba nie
            przedstawiająca się z nazwiska napisała, że w 2 sklepach obok solarium ubrania
            są stare, bez metek i drogie. Wtedy Pani nie interweniowała. Następnie ta sama
            Osoba napisała, że ma też na myśli sklep " nad Leszkiem ". To już było
            przegięcie. Bo co innego głosić opinie - lubię czy nie lubię - a co innego pisać
            oszczerstwa. Sprostowałam te brednie na forum i dodałam że nie mam nic wspólnego
            w ze sklepem koło solarium. A wtedy Pani i Pani koleżanka obraziły mnie i
            pomówiły na forum, zamiast odpisać osobie odpowiedzialnej za zamieszanie.

Pisze Pani, że podchodzi obiektywnie do tego i że prosi mnie o włożenie wysiłku
            w "formuowanie" myśli. Na siłę próbuje Pani udowodnić swoją wyższość nade mną
            tylko pytam się po co? Sama ma Pani kłopoty ze zrozumieniem treści i do tego nie
            wie, że nie pisze się "formuowac" ale formułować. No ale nie czepiajmy się
            szczegółów. Zaczęłam się zastanawiać o co Pani chodzi. Skoro ja Pani nie
            zaczepiam a Pani już w pierwszym swoim liście podważa mój intelekt to chyba ma
            Pani jakiś problem. Gdybym była czepliwa to bym mogła żądać przeprosin. A, że ja
            nie mam zamiaru udowadniać nikomu, szczególnie Pani, poziomu swojego intelektu,
            to puszczę to mimo uszu. Zupełnie nie zależy mi na Pani opinii.

Następnie dostało mi się od Pani, że boję się konkurencji :) Wyprowadzę Panią z
            błędu. Nie jesteśmy sklepami spożywczymi i jak Pani wie nasze sklepy różnią się
            asortymentem. Sama to Pani przyznała robiąc u mnie zakupy.
            Wydaje mi się, że napisałam jasno i na temat :)

Valentina Boutique

PS.
            Dodam nawet, w co Panie mi pewnie nie uwierzycie, że zdarza mi się kierować do
            Was klientów. Ostatnio była to pani ze "starych" Ząbek, szukająca kurtki dla 13
            - letniej wnuczki. Nie piszę tego by wzbudzić w Pani poczucie winy za krzywdzące
            opinie ale po to by wiedziała Pani, że nie kręcą mnie nieczyste zagrywki i
            obgadywanie za plecami. Myślę też, że w gruncie rzeczy Pani też tego nie lubi bo
            zgrzyty zaczęłyby się dziać dużo wcześniej.

Pozdrawiam,
            Ania Majewska
            Na koniec, zapominając o całej sytuacji dodam, że nigdy nie miałam złego zdania
            o Paniach(z obu sklepów koło solarium ). Robimy to co lubimy i tak jak Panią,
            denerwuje mnie, że ktoś ukrywając się za nickiem, kilkoma zdaniami przekreśla
            pracę i starania kilku sklepów i ich właścicieli. Czym innym jest wyrażenie
            swojego zdania a czym innym jest podważenie podstaw na jakich opiera się
            działalność sklepu.
          • amaj.27 Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 03.12.08, 13:14
            To nie ja narobiłam "krzyku" tylko Pani. Nie będę rozmawiać z Panią na "Privie"
            bo nie mam nic do ukrycia. To Pani zaatakowała mnie bezpodstawnie, nie
            rozumiejąc sytuacji. Wytłumaczę już naprawdę ostatni raz - Jakaś miła osoba nie
            przedstawiająca się z nazwiska napisała, że w 2 sklepach obok solarium ubrania
            są stare, bez metek i drogie. Wtedy Pani nie interweniowała. Następnie ta sama
            Osoba napisała, że ma też na myśli sklep " nad Leszkiem ". To już było
            przegięcie. Bo co innego głosić opinie - lubię czy nie lubię - a co innego pisać
            oszczerstwa. Sprostowałam te brednie na forum i dodałam że nie mam nic wspólnego
            w ze sklepem koło solarium. A wtedy Pani i Pani koleżanka obraziły mnie i
            pomówiły na forum, zamiast odpisać osobie odpowiedzialnej za zamieszanie.
            Pisze Pani, że podchodzi obiektywnie do tego i że prosi mnie o włożenie wysiłku
            w "formuowanie" myśli. Na siłę próbuje Pani udowodnić swoją wyższość nade mną
            tylko pytam się po co? Sama ma Pani kłopoty ze zrozumieniem treści i do tego nie
            wie, że nie pisze się "formuowac" ale formułować. No ale nie czepiajmy się
            szczegółów. Zaczęłam się zastanawiać o co Pani chodzi. Skoro ja Pani nie
            zaczepiam a Pani już w pierwszym swoim liście podważa mój intelekt to chyba ma
            Pani jakiś problem. Gdybym była czepliwa to bym mogła żądać przeprosin. A, że ja
            nie mam zamiaru udowadniać nikomu, szczególnie Pani, poziomu swojego intelektu,
            to puszczę to mimo uszu. Zupełnie nie zależy mi na Pani opinii.

Następnie dostało mi się od Pani, że boję się konkurencji :) Wyprowadzę Panią z
            błędu. Nie jesteśmy sklepami spożywczymi i jak Pani wie nasze sklepy różnią się
            asortymentem. Sama to Pani przyznała robiąc u mnie zakupy.
            Wydaje mi się, że napisałam jasno i na temat :)

Na koniec, zapominając o całej sytuacji dodam, że nigdy nie miałam złego zdania
            o Paniach(z obu sklepów koło solarium ). Robimy to co lubimy i tak jak Panią,
            denerwuje mnie, że ktoś ukrywając się za nickiem, kilkoma zdaniami przekreśla
            pracę i starania kilku sklepów i ich właścicieli. Czym innym jest wyrażenie
            swojego zdania a czym innym jest podważenie podstaw na jakich opiera się
            działalność sklepu.

PS.
            Dodam nawet, w co Panie mi pewnie nie uwierzycie, że zdarza mi się kierować do
            Was klientów. Ostatnio była to pani ze "starych" Ząbek, szukająca kurtki dla 13
            - letniej wnuczki. Nie piszę tego by wzbudzić w Pani poczucie winy za krzywdzące
            opinie ale po to by wiedziała Pani, że nie kręcą mnie nieczyste zagrywki i
            obgadywanie za plecami. Myślę też, że w gruncie rzeczy Pani też tego nie lubi bo
            zgrzyty zaczęłyby się dziać dużo wcześniej.

Pozdrawiam,
            Ania Majewska
            Valentina Boutique

KOMPUTER POPRZESTAWIAŁ SZYK ZDAŃ WIĘC WYSYŁAM POST PONOWNIE

• noma_32 Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 03.12.08, 15:07
              Pani Aniu,
              Po pierwsze nie obrazam nikogo - tym bardziej Pani
              Po drugie - nie mam nic wspolnego ze sklepem (-ami) przy solarium i
              nie wiem jak traktowac fragment "...zdarza mi się kierować do Was
              klientów" :)
              Po trzecie - nazywam sie Kamila Jacewicz, pracuje w Warszawie w tzw
              korporacji - zeby miała Pani jasność sytuacji i nie podniecala sie
              za bardzo w kontekscie absurdalnych domyslow
              Po czwarte - fakt, ze robilam u Pani zakupy nie swiadczy o niczym
              (moze poza tym, ze akurat w Pani sklepie bylo cos co mnie
              zainteresowalo), a w szczegolnosci - o tym, ze Wasze sklepy maja
              rozny asortyment.
              Po piate - piszac o semantyce mialam na mysli konkretne formy w Pani
              wypowiedzi.

Przyklad: "Nie jest to sklep z używanymi ubraniami !( Nie mam nic
              wspólnego ze sklepem obok solarium )! Nie ma tu rzeczy ani jakości z
              bazaru !" przy czym fragment ten zostal wydzielony od pozostalej
              czesci postu i stanowi logiczny ciag.

Specjalnie dla Pani zrobie za darmo rozklad logiczny wypowiedzi
              (abstahujac od prawdziwosci twierdzen): w pierwszej czesci pisze
              Pani o ubraniach uzywanych ze wskazaniem na sklep obok solarium, w
              dalszej czesci wypowiedzi akcentuje Pani fakt, ze towar w ktory sie
              Pani zaopatruje nie pochodzi z bazaru i jest dobrej jakosci (w
              domysle bazar = towar zly, tani, niemarkowy) w przeciwienstwie do
              towaru, w jaki zaopatrzony jest sklep przy solarium (wskazanie w
              pierwszej czesci). Tyle o logice w wielkim skrocie.

Pani Aniu,
              nie znam PAni i niestety utwierdzam sie w przekonaniu, ze jestem z
              tego faktu niezmiernie szczesliwa i nie zamierzam nic zmieniac. We
              wczesniejszych postach wyrazalam jedynie swoja (i tylko moja)
              opinie, co Pani potraktowala jako atak frontalny na Pani osobe i
              Pani sklep. Przeraza mnie sposob w jaki Pani traktuje niewygodne dla
              siebie opinie, przerazaja mnie osoby, ktore sprowadzily sie do Zabek
              i graja wielkie Panstwo, przeraza mnie atmosfera, ktora sami sobie
              budujemy. Zenada.

Proponuje zakonczyc ta nieszczesliwa dyskusje, tym bardziej, ze
              nasze postrzeganie swiata zdecydowanie sie od siebie rozni.

pozdrawiam serdecznie czytajacych -

Kamila

PS
              co za wnikliwosc i wrecz detektywistyczna zdolnosc wyciagania
              wnioskow - >> "Sama ma Pani kłopoty ze zrozumieniem treści i do tego
              nie wie, że nie pisze się "formuowac" ale formułować" << - dziekuje
              za zwrocenie uwagi - niestety piszac bezwzrokowo takie wpadki
              (literowki) sie zdarzaja
    • bierona Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 02.12.08, 14:10
      w jakich godzinach sklep jest czynny?
    • kasia38_z Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 02.12.08, 14:13
      Brak slow. Widocznie Pani Ania tak się boi konkurencji, ze musi się
      uciekać do czarnego PR… Pani Aniu tak się interesów nie prowadzi :)
      chociaż w Polsce wszystko jest możliwe…
      kasia
    • sora_k Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 02.12.08, 14:22
      amaj.27 napisała:

> Nie jest to sklep z używanymi ubraniami !( Nie mam nic wspólnego
      ze sklepem obok solarium )! Nie ma tu rzeczy ani jakości z bazaru !
      > [...] > Proszę pamiętać, że mnie nikt tych ubrań za darmo nie daje
      i cen nie biorę sobie z " sufitu" :)
      Nie moja sprawa, ale powyzsze sugeruje, ze w innych sklepach po
      prostu kradna lub dostaja za darmo :)

> Ceny są bardzo atrakcyjne, wielokrotnie niższe niż w firmowych
      sklepach.
      Wielokrotnie - to znaczy ile? 2 razy nizsze? 3 razy? czy moze raczej
      chodzilo Pani o procenty - tj. ceny sa nizsze o 20% 30%?

> Udzielam też rabatów dla stałych klientów.
      Łaski Pani nie robi - jezeli wydaje np 1000pln to wszedzie mi dadza
      rabat, nawet w tzw sklepach firmowych.

> POZDRAWIAM,
      > Ania Majewska

POZDRAWIAM
      Sylwia Grochała
      • kol-olo Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 02.12.08, 14:25
        Czy bywają u pani ciuszki dla kobiet ciężarnych???
        • sora_k Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 02.12.08, 14:31
          kol-olo -
          widzialam, ze na Szwolezerow, tam, gdzie sa bloki Dolcan-u ktos
          otworzyl sklep z art dla dzieci - moze rowniez maja ciuchy dla
          przytszlych mam?

sylwia
    • basia_1122 Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 02.12.08, 14:39
      No cóż, to my – klientki decydujemy gdzie robić zakupy. Ja wole
      jednak sklep przy solarium – maja naprawdę dobry towar (w tym
      sukienki + krawcową, która po umówieniu się robi poprawki) do tego
      dochodzi sporo miejsca do zaparkowania no i najważniejsze – jest na
      parterze (mam małe dziecko – nie musze zostawiać wózka) i co
      najważniejsze – sklep obok solarium jest czynny do 20.

baska
    • cnet Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 02.12.08, 15:34
      Pani Aniu, w jakim celu dubluje Pani watki? To jest forum
      dyskusyjne, a nie miejsce na reklame... Poza tym faktycznie - jak
      napisalo pare Pan wczesniej - nie ladnie jest pomawiac konkurencje i
      robic czarny PR... bardzo prosze o stosowanie sie do regulaminu
      forum.

pozdrawiam serdecznie -
      robert.
      • mapo1 Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 02.12.08, 21:56
        moim zdaniem ten sklep to pomyłka, wczesniej w tym samym miejscu tez
        bylo cos podobnego, tez były niby nowe i uzywane rzeczy i podobnie
        jak teraz po horrendalnych cenach
        wg mnie wiekszosc rzeczy jest oczywiscie nowa, ale czesc z pewnoscia
        używana, bo to po prostu widać
        • clara2 Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 03.12.08, 16:25
          Czytam i nie dowierzam. Tak się składa, ze czytałam poprzedni wątek dotyczący
          sklepów na Powstańców i też odebrałam, jakby "wrzucono je do jednego worka". A
          że pojawiło się sporo wpisów negatywnych dotyczących tego koło solarium (nie
          pisałam, ale też miałam wrażenie, jakby rzecz, która sprzedawana była jako nowa
          była jednak używana), nie zdziwiłam się że właścicielka czuje potrzebę
          sprostowania.
          Trudno też bezemocjonalnie podchodzić do wypowiedzi, w której ktoś ewidentnie
          Cię obraża, jak robi to Kamila w dość pokrętny sposób, oczekując jeszcze
          zachowania obiektywności.
          A ceny? Spróbujmy kupić coś za takie ceny w galeriach. Ja za 100pln kupiłam
          ostatnio sukienkę i jestem pewna, ze nie kupię takiej za taką cenę w normalnym
          sklepie.
          • clara2 Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 03.12.08, 16:27
            Pani Kamilo - mogła Pani sobie przynajmniej darować sformułowanie "pozdrawiam
            serdecznie", bo po prostu razi wobec innych słów, które Pani tu użyła.
            • clara2 Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 03.12.08, 17:25
              Jeszcze jedno: tak mnie zdziwił klimat całej tej dyskusji, że zadałam sobie trud
              i sprawdziłam jedną rzecz. Cztery osoby: basia_1122, noma_coś tam, kasia38_z i
              sora_k nie wypowiadały się nigdy wcześniej na tym forum. Dziwny zbieg
              okoliczności. Czyżbyście Panie poczuły nagłą potrzebę zalogowania się na forach
              gazety, żeby porozmawiać na temat tego sklepu?;)
              • kasia38_z Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 03.12.08, 17:46
                Ups, zostałam wplątana w kolejną spiskową teorię dziejów...
                Rozumiem, że żeby pisać na forum trzeba wykazać się wpisami na
                innych forach? A czy nie prościej zapytać? Tak się składa, że
                dopiero niedawno zamiszkałam w Ząbkach - wcześniej to forum mnie nie
                interesowało...
              • kasia38_z Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 03.12.08, 17:50
                A tak przy okazji - ja również jeszcze raz przeczytałam wątki - i
                przyznam się szczerze, że prócz jednego napisanego przez basie_1122
                w ktorym sa konkrety o ofercie, nie znalazlam tendencyjności -
                pozostałe wyrażają opinie piszących o konkretnych postach...?
                • clara2 Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 03.12.08, 18:17
                  Wątek jest jeden:Firmowe...itd. Mówisz o postach tych osób, tak? Ja jednak
                  odbieram je dość tendencyjnie.
                  • kasia38_z Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 03.12.08, 18:28
                    Klaro,
                    wątki są dwa (wacześniejszy, "sklep z markową..." i obecny) - postów
                    jak na tak banalny temat - cała masa...

Tak jak napisałam, jedyny wyraźne tendencyjny jest jeden post,
                    pozostałe wyrażają opinie osób piszących - i jak dobrze poszukasz,
                    to znajdziesz posty chwalące zarówno jedną jak i drugą stronę...
              • noma_32 Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 03.12.08, 18:28
                clara2 napisała:

Klaro cos tam - nie mieszaj mnie proszę do żadnej opcji. Mam nauczkę
                żeby siedzieć cicho :)

noma_coś tam
              • sora_k Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 03.12.08, 19:05
                clara2 napisała:

> Jeszcze jedno: tak mnie zdziwił klimat całej tej dyskusji, że
                zadałam sobie tru
                > d
                > i sprawdziłam jedną rzecz. Cztery osoby: basia_1122, noma_coś tam,
                kasia38_z i
                > sora_k nie wypowiadały się nigdy wcześniej na tym forum. Dziwny
                zbieg
                > okoliczności. Czyżbyście Panie poczuły nagłą potrzebę zalogowania
                się na forach
                > gazety, żeby porozmawiać na temat tego sklepu?;)

Clara - ja również zadałam sobie trud sprawdzenia kilku nicków -
                amaj.27 i rob118 są z tego samego osiedla, poza tym rob118 pisze
                czasami jako ON a kiedy indziej jako ONA :)
                kolejna rzecz - jeżeli chodzi o inne nicki osób, które brały udział
                w dyskusji - jak przejrzysz fora na których pisały to znajdziesz
                trochę wspólnego... i jakoś dziwnie się składa, że posty tych osób
                również są tendencyjne, tyle że w stronę Pani ze sklepu nad Livio.
                No bo jak należy rozumieć taki post (napisany przez rob118 jako
                kobieta :) - "Niech sie Pani nie przejmuje opiniami osob
                zawistnych. Sklep jest b. fajny i zawsze moge znalezc w nim cos
                fajnego. Dzisiaj kupiłam u Pani świetną sukienkę ze śliczną
                marynareczką i jestem super zadowolona. Dostałam rabat 21 zł.
                Proponowałabym teraz do tych eleganckich i wyjsciowych ubrań dodać
                trochę sportowych bluz ( dzisiaj bylo niewiele)"

nic dodać, nic ująć... tylko Claro, dlaczego Ty tak jednostronnie na
                to patrzysz...?

BTW - co do pisania na tym forum po raz pierwszy Claro, pod nickiem
                Sora_k piszę od roku 2002 (a więc ponad 6 lat) - wystarczy troche
                poszukać w Internecie :) który jest zdecydowanie bardziej rozległy
                niż serwery gazeta.pl. jeżeli chodzi o fora na gazecie, to są
                również zamknięte fora prywatne... ups.
                • clara2 Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 03.12.08, 19:28
                  Do bycia jednostronnym każdy ma prawo. I ja tej jednostronności nikomu nie
                  zarzucam. Dziwi mnie tylko bardzo, że aż cztery osoby biorące udział w tej
                  dyskusji na tymże forum pojawiają się po raz pierwszy. A żeby się na tych
                  serwerach zalogować potrzeba trochę zachodu. Wnioski dla mnie są takie: aż
                  czterem osobom (może któraś z nich rzeczywiście przypadkiem zalogowała się
                  teraz) dość mocno zależy, żeby w tym momencie, w tym temacie wziąć udział w
                  rozmowie i nadać jej dość nieprzyjemny ton. Dlaczego?
                  • luzka13 Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 03.12.08, 20:03
                    Jezu, kobiety odpuście.
                    • cnet Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 03.12.08, 20:24
                      dokladnie... wstyd :) zakonczcie dyskusje, bo to do niczego nie
                      prowadzi. Juz wszyscy odnotowali fakt, ze sa 3 (o ile dobrze
                      policzylem) swietne sklepy z ciuchami na Powstancow z bogatym
                      asortymentem.

pozdr
                      robert
                      • clara2 Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 03.12.08, 20:44
                        "Wstyd to kraść";) A forum jest od gadania. Jak nie chcesz to nie czytaj.
                        • cnet Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 03.12.08, 20:58
                          Clara ;)

> wstyd to krasc...
                          tia - a jak bija to uciekac ;)

skad takie zdecydowane, twarde slowa (jak nie chcesz to nie czytaj)
                          w usteczkach (paluszkach) niewiasty :) ? Kolejna spiskowa teoria za
                          ktora zapewne mi sie dostanie :P mowi, ze Clara chce podtrzymac
                          napiecie na watku... :):):)

r
                          • clara2 Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 03.12.08, 21:45
                            Choćby nawet tak było, to nie robiłabym tego jeszcze teraz. Napięcia jeszcze nie
                            trzeba podtrzymywać. Na razie nie spada.
                            Dlaczego nazywasz mój tok myślenia "teorią spiskową"? Może i się mylę, ale czy
                            to rzeczywiście takie mało prawdopodobne i odrealnione, że wiele tu wypowiedzi
                            może pochodzić od konkurencji?
                            • clara2 Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 03.12.08, 21:46
                              Zapomniałam:
                              :)
                              • cnet Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 03.12.08, 22:12
                                nie mozna wykluczyc ani jednoznacznie potwierdzic, ze watek
                                nakrecany jest przez obie strony - tego sie raczej nie dowiemy na
                                100%, dlatego uwazam, podobnie jak luzka13, ze nie warto go ciagnac
                                i sztucznie podbijac na forum.

r
    • miras_60 Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 03.12.08, 18:42
      Witam,

jestem mieszkańcem "starych" Ząbek i rzadko bywam w tej okolicy.
      Czy prowadzi Pani również sprzedaż odzieży męskiej?
    • amaj.27 Re: Firmowe, nowe ubrania, Powstańców 18 B obok L 03.12.08, 23:19
      Drogie Panie…Dziękuję, za dobre i te gorsze słowa i proszę skończmy ten wątek.
      Chciałam tylko sprostować kilka opinii ponieważ zależy mi żebyście Panie
      wiedziały co kupujecie. Ale to przekroczyło granice przyzwoitości. Nie robiłam
      żadnych wpisów na swoja korzyść na co jest dowód w postaci braku takich wpisów.
      To co chciałam Państwu przekazać, napisałam w pierwszym liście i miałam
      nadzieję, że jeśli zechcecie to sami to zweryfikujecie. Jestem już tą całą
      sytuacją zmęczona i żałuję że w ogóle się odzywałam. Człowiek się stara jak może
      a tu kilka nieprawdziwych zdań ( nie opinii ale niby-faktów ) może wszystko
      przekreślić. Żałuję, że zamiast zajmować się małym dzieckiem tracę czas na
      wchodzenie na to forum.

To mój ostatni wpis, nie odezwę się już pod żadnym pozorem.

Odpiszę na koniec na kilka pytań od Państwa zainteresowanych moim asortymentem.
      Sklep jest czynny od poniedziałku do piątku w godz.11-19 i w soboty 10.30-17.
      Tak, posiadamy ubrania męskie. Nowa dostawa męskich ubrań będzie w poniedziałek.

Zapraszam także do nowego sklepu w Rembertowie, niedaleko stacji.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka