marvellous 04.06.06, 16:03 ktory jest najlepszy? chodzi mi o taki zeby byl nie za drogi, dawal widoczny efekt i nie robil plam. poleccie cos, niekoniecznie do ciemnej karmacji, ale zeby efekt opalenizny byl mocny (nie moge sie opalac). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: up Re: ............samoopalacze do ciemnej karnacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 12:09 Odpowiedz Link Zgłoś
monica233 Re: ............samoopalacze do ciemnej karnacji 05.06.06, 13:51 Polecam ci samoopalacz Cosmetisc dax w piance jest naparwde super!!! niema plam ani smug pieknie nadaje naturalna brazowa opalenizne anie pomaranczowa sama taka uzywam i powiem ci ze jestem okropnie zadowlona kupuje juz 3 raz:D:)tak ze polecam Ci:)ale najpierw zrob sobie peeling na ciele i na twarzy i potem posmaruj sobie balsamem do ciała i poczekać az sie wchłonie i wtedy smarujesh samoopalaczem wtedy beje piekny kolorek:)powodzenia hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołza2 Re: ............samoopalacze do ciemnej karnacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 13:54 i wtedy smarujesh > samoopalaczem wtedy beje piekny kolorek:)powodzenia hihi łany boshkie... Odpowiedz Link Zgłoś
marvellous Re: ............samoopalacze do ciemnej karnacji 05.06.06, 19:26 mam ten samoopalacz, jest fajny, ale wychodzi zbyt slaby kolor. chodzi mi o cos na lipiec, sierpien, co daje mocna, ale naturalnie wygladajaca opalenizne. Odpowiedz Link Zgłoś