Dodaj do ulubionych

kosmetyki naturalne Nuxe? czy macie jakies doswiad

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 09:23
czenie?
Obserwuj wątek
    • watermelon_woman nuxe 07.06.06, 09:29
      Masz na mysli doswiadczenie w ich uzywaniu? ;)

Ja uzywam od okolo czterech miesiecy. Polecila mi je moja dermatolog, przy
      okazji roznych drobnych problemow ze skora.
      Uzywam kremu nirvanesque, na dzien i na noc tego samego, serum pod oczy tez
      nirvanesque, a poza tym zel do mycia twarzy reve de miel. Teraz zuzywam chyba
      drugie opakowanie kazdego z tych kosmetykow (a to juz ponad cztery miesiace).

Jestem zachwycona! Co prawda nie sa zbyt tanie, ale za to bardzo wydajne. Poza
      tym nigdy nie bylam tak zadowolona ze stanu mojej skory.
      Na pewno na kazda skore co innego dziala dobrze, ale w moim przypadku Nuxe
      bardzo sie sprawdzil, wiec polecam.
      • Gość: wera Re: nuxe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 09:33
        dzięki super dzisiaj sa jakies konsultacje w aptece z firmy nuxe to zobaczymy, a w jaki sposob poprawil sie stan skory?
        • Gość: watermelon_woman Re: nuxe IP: *.w82-123.abo.wanadoo.fr 08.06.06, 10:26
          (to ja, ale nie chce mi sie logowac)

Juz odpowiadam. Krem nirvanesque jest dla skory, na ktorej pojawiaja sie
          pierwsze zmarszczki, wiec wlasnie dla mojej, niestety ;)
          Ok, mloda jestem, zmarszczek strasznych nie mialam nawet przed tym kremem, ale
          powoli widze, ze przy kremie, ktory tylko nawilza, kreseczki widac coraz bardizej.
          Stan skory poprawil sie w ten sposob, ze linie wokol oczu i ust sie zmniejszyly,
          nie zniknely zupelnie, ale sa mniej widoczne niz kilka miesiecy temu.
          I tyle.
    • Gość: wera Re: kosmetyki naturalne Nuxe? czy macie jakies do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 13:30
      czy używałyście moze kremu koloryzującego?
    • spa76 Re: kosmetyki naturalne Nuxe? czy macie jakies do 08.06.06, 12:32
      od kilku dni uzywam ich olejku. miły w aplikacji - ladnie pachnie, wcale sie
      nie tłuści tylko ładnie wchłania. choć cudownych efektów stosowania na razie
      brak - jak cos sie pojawi to doniosę :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka