Gość: wera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 09:23 czenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
watermelon_woman nuxe 07.06.06, 09:29 Masz na mysli doswiadczenie w ich uzywaniu? ;) Ja uzywam od okolo czterech miesiecy. Polecila mi je moja dermatolog, przy okazji roznych drobnych problemow ze skora. Uzywam kremu nirvanesque, na dzien i na noc tego samego, serum pod oczy tez nirvanesque, a poza tym zel do mycia twarzy reve de miel. Teraz zuzywam chyba drugie opakowanie kazdego z tych kosmetykow (a to juz ponad cztery miesiace). Jestem zachwycona! Co prawda nie sa zbyt tanie, ale za to bardzo wydajne. Poza tym nigdy nie bylam tak zadowolona ze stanu mojej skory. Na pewno na kazda skore co innego dziala dobrze, ale w moim przypadku Nuxe bardzo sie sprawdzil, wiec polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: nuxe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 09:33 dzięki super dzisiaj sa jakies konsultacje w aptece z firmy nuxe to zobaczymy, a w jaki sposob poprawil sie stan skory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: watermelon_woman Re: nuxe IP: *.w82-123.abo.wanadoo.fr 08.06.06, 10:26 (to ja, ale nie chce mi sie logowac) Juz odpowiadam. Krem nirvanesque jest dla skory, na ktorej pojawiaja sie pierwsze zmarszczki, wiec wlasnie dla mojej, niestety ;) Ok, mloda jestem, zmarszczek strasznych nie mialam nawet przed tym kremem, ale powoli widze, ze przy kremie, ktory tylko nawilza, kreseczki widac coraz bardizej. Stan skory poprawil sie w ten sposob, ze linie wokol oczu i ust sie zmniejszyly, nie zniknely zupelnie, ale sa mniej widoczne niz kilka miesiecy temu. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: kosmetyki naturalne Nuxe? czy macie jakies do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 13:30 czy używałyście moze kremu koloryzującego? Odpowiedz Link Zgłoś
spa76 Re: kosmetyki naturalne Nuxe? czy macie jakies do 08.06.06, 12:32 od kilku dni uzywam ich olejku. miły w aplikacji - ladnie pachnie, wcale sie nie tłuści tylko ładnie wchłania. choć cudownych efektów stosowania na razie brak - jak cos sie pojawi to doniosę :)) Odpowiedz Link Zgłoś