Dodaj do ulubionych

Chce geste brwi! Mozliwe?

10.06.06, 01:00
dziewczyny moze to glupie pytanie bo wszyscy brwi wyrywaja tzn. reguluja a ja
chce miec geste, grube. czy da rade jakos je pogrubic, zagescic? nie chodzi
mi o permanentny makijaz albo kredke do brwi ale moze jakas odzywka? cokolwiek
moze olejek rycynowy albo nafta?ktos experymentowal?
Obserwuj wątek
    • wenus_z_miletu Re: Chce geste brwi! Mozliwe? 10.06.06, 01:19
      Odżywka do rzęs lub olejek rycynowy. Spróbuj.
    • maximilianna Re: Chce geste brwi! Mozliwe? 10.06.06, 02:04
      Nigdy nie wyrywałam i mam takie jak należy :)
      • venus22 Re: Chce geste brwi! Mozliwe? 10.06.06, 02:06
        jakie brwi ci dala Bozia takie bedziesz miec cale zycie.
        jest makijaz do brwi ktorym mozna poprawic ich wyglad.

Venus
        • lezka_dla_cieniow_minionych Re: Chce geste brwi! Mozliwe? 10.06.06, 11:51
          Olejek rycynowy - brwi będą gęstsze, ale na efekty trzeba trochę poczekać. Jeśli
          masz możliwość nakładaj go iedy się da - nawet kilka razy dziennie. Uważaj
          tylko, żebyś nie wyhodowała sobie naprawdę kilkucentymetrowych brwi ;) :P
          • laher Re: Chce geste brwi! Mozliwe? 10.06.06, 12:18
            lezka_dla_cieniow_minionych napisała:

> Olejek rycynowy - brwi będą gęstsze, ale na efekty trzeba trochę poczekać.
            Jeśl
            > i
            > masz możliwość nakładaj go iedy się da - nawet kilka razy dziennie. Uważaj
            > tylko, żebyś nie wyhodowała sobie naprawdę kilkucentymetrowych brwi ;) :P

Jejku! naprawde? to juz lece sie smarowac.
            A powiedz mi jeszcze ile trzeba czekac? pare tygodni czy raczej miesiecy??
            • lezka_dla_cieniow_minionych Re: Chce geste brwi! Mozliwe? 10.06.06, 12:52
              Ostatnie zdanie było razcej żartobliwe, ale niewątpliwie zaczną rosnąć szybciej,
              a jeśli są jasne nieco ściemnieją. Oprócz tego, że wyrastają nowe brwi, stre
              robią się dłuższe. Efekty, w zależności od wielu czynników, są sprawą
              indywidualną. Smaruję rzęsy ok 2 tygodni i na razie są tylko ładnie ułożone i
              nieco ciemniejsze, gęstość się na rzie nie zmieniła, ale wytrwale działam.
    • xanaka Re: Chce geste brwi! Mozliwe? 10.06.06, 13:10
      Dałabym wszystko za to, żeby moje brwi były mniej gęste i czarne...
      • ona.him Re: Chce geste brwi! Mozliwe? 10.06.06, 16:00
        A ja jeszcze dodam, iż słyszałam, żeby najlepiej przed posmarowaniem olejkiem
        rycynowym wziąć go nagrzać na ogniu najlepiej w łyżeczce, tak żeby był
        cieplutki, i wtedy można smarować nim brwi (oraz rzęsy) :-)
    • nessie-jp Re: Chce geste brwi! Mozliwe? 10.06.06, 16:20
      Wiesz co, zamień się ze mną. Ja mam tak serdecznie dość tych moich gąsienic,
      które rosną w tempie ekspresowym, że zastanawiam się nad depilacją laserową. :/

Z tym olejkiem to jest tak: zupełnie nowe brwi ci nie wyrosną, ale włoski będą
      mocniejsze, dłuższe, mniej będą wypadały, więc brwi mogą stać się trochę gęstsze.
      • kitty.dk Re: Chce geste brwi! Mozliwe? 10.06.06, 17:35
        hej,jest odzywka Talika-Eyebrow Lipocil ktora powoduje ze brwi sa gestsze po 4
        tygodniach...a do natychmiatowego efektu jest Talika Eyebrow Extender...sama nie
        uzywalam ale widzialam kiedys przypadkowo w internecie..pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka