megulek Re: przecieranie twarzy herbatą? 14.06.06, 18:53 gdzies czytalam ze barwi skóre, stosowałyście? Odpowiedz Link Zgłoś
konopielka80 Re: przecieranie twarzy herbatą? 14.06.06, 20:48 Okładów z herbaty używałam kiedyś, gdy mi oczy troszkę puchły od alergii. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: przecieranie twarzy herbatą? 14.06.06, 21:51 Mzona podobno zielona. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: przecieranie twarzy herbatą? 14.06.06, 21:52 i barwi skórę na zielono? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: przecieranie twarzy herbatą? 14.06.06, 22:04 W sam raz przed balem maskowym:D Testowalam na sobie i nie bylam ani zielona, ani brazowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: przecieranie twarzy herbatą? 15.06.06, 18:19 też gdzieś czytałam o czymś takim. w sumie można spróbować, czemu nie, sądzę, że nie zaszkodzi:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
guise Re: przecieranie twarzy herbatą? 15.06.06, 20:48 Wiem, że można robić okłady z esencji czarnej (tylko?) herbaty na podpuchnięte oczy i sińce pod oczami. (A propo's: na sińce pomaga też plasterek ogórka przyłożony na noc). Przewija mi się przez pamięc, że gdy byłam małą Katarzyną ;), moja mama przecierała twarz herbatą, jak tonikiem. Mówi, że herbata przyciemnia skórę, nie wiem, czy ma inne właściwości. Sama nie pamięta, czy coś takiego miało w ogóle miejsce ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ladifesa Re: przecieranie twarzy herbatą? 15.06.06, 22:01 Mnie zielona herbata troche barwi, tylko trzeba robic naprawde mocny napar - na pewno nie na zielono, jesli juz to na delikatny zolty kolorek :) Nie wiem tylko ile taki herbaciany tonik wytrzyma? Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik Re: przecieranie twarzy herbatą? 16.06.06, 10:19 Hej, zamiast herbaty zastosuj tonik brązujacy Bielendy - naprawdę delikatnie barwi twarz i jest bardzo tani - jakieś 6 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
etabeta Re: przecieranie twarzy herbatą? 16.06.06, 10:27 brazujacy efekt toniku z herbaty wytrzyma po prostu do mycia, i nie waz sie nawet spocic ani wychodzic na deszcz bo zrobia ci sie na twarzy zacieki:) Odpowiedz Link Zgłoś