akwarela22 19.06.06, 17:18 Kupiłam dziś Body Pure, który mam gwarantować super oczyszczenie organizmu, a w ciągu 24 godz. jak mówi reklama można schudnąć nawet 3 kilo. Macie jakieś doświadczenia? Ciekawa jestem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wandalas Re: Body Pure - czy stosowałyście? 20.06.06, 15:52 no skoro w ciagu 24 godz mozna schudnac 3 kg to niezle "oczyszczanie"gwarantuje. Odpowiedz Link Zgłoś
latifaaa Re: Body Pure - czy stosowałyście? 20.06.06, 15:59 Ale mi nie chodzi o schudnięcie tylko o wrażenia po "oczyszczaniu":)) Odpowiedz Link Zgłoś
aaliyah83 Re: Body Pure - czy stosowałyście? 20.06.06, 16:28 A co to jest?? ja wogole nie slyszalam o tym jeszcze, gdzie mozna nabyc, ile kosztuje i jak dziala, jakie efekty u Ciebie?? Odpowiedz Link Zgłoś
latifaaa Re: Body Pure - czy stosowałyście? 20.06.06, 16:50 U mnie to nie wiem, czekam na wyznania akwareli:/ Odpowiedz Link Zgłoś
aaliyah83 Re: Body Pure - czy stosowałyście? 20.06.06, 17:31 latifaa ale moze oswiecisz mi co to tak wogole jest?? nie mam opojecia, jakies leki?? Odpowiedz Link Zgłoś
latifaaa Re: Body Pure - czy stosowałyście? 20.06.06, 18:25 Za dokładnie nie wiem - widziałam tylko reklamę w gazecie. www.hamidapharma.pl/BodyPure.htm A akwarelka to widzę zapytać to lubi, ale podzielić się wiedzą to już nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: Body Pure - czy stosowałyście? 21.06.06, 21:17 znajome, które używała mówią, że bardzo silnie przeczyszca. zreszta nic dziwnego- w końcu zawiera między innymi siarczan magnezu. ciekawostka: producent zaleca "nie ruszać sie zbytnio podczas snu" po zażyciu Body Pure.... Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik Re: Body Pure - czy stosowałyście? 22.06.06, 00:37 Preparat BodyPure 24 jest po prostu silnym środkiem przeczyszczającym, na bazie soli gorzkiej. Dlatego wiele osób mówi, ze ma wstrętny, gorzki smak. Jeżeli ktoś ma wydalanie w normie, nie ma zaparć, to ten preparat mu raczej po nic. Zwłaszcza, że po jego użyciu będzie cierpiał - zastosowanie soli gorzkiej może wywołać ból. Sól gorzka "wiąże" wodę w jelicie i pomaga w ten sposób wydalić to co się tam znajduje, a gdy juz nic nie ma - prawie samą wodę właśnie. Dołożenie do tego niejedzenia przez 2 doby sprawia, że człowiek czuje się lżejszy, wręcz "pusty". Takie uczucie trwa do pierwszego posiłku, lub jeżeli ten jest bardzo mały objętościowo i nie zawiera glutenu lub błonnika (np 1 parówka) - do drugiego posiłku. Takie same krótkotrwałe uczucie lekkości można mieć też po herbatkach z senesem (np Figura 1), herbatkach z kruszyną (Figura 2), czy preparatach z rzewieniem (rabarbar), kruszyną, senesem. Na niektórych, bardziej wrażliwych, identycznie wpłynie pół litra kefiru i brak kolacji :) Oczywiście owe 2 stracone kilogramy wracają w ciągu 1-2 dni. Odpowiedz Link Zgłoś