vampirelka 25.01.03, 09:09 aa! moj ulubiony blyszczyk PUPA z drobinkami wylal mi sie do torebki. CIeknal od dawna, choc go dobrze zakrecalam. Znacie jakies nie cieknace plyszczyki (wiecie, takie ktore przy zakrecaniu nie zwacala polowy zawartosci) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anexxa Re: znacie jakies błyszczyki, ktore nie ciekna?!! 25.01.03, 12:18 na pewno juicy tubes - maja taka zakretke, uniemozliwiajaca niemile wypadki. ciekna natomiast (ciekly, bo juz ich nie ma) blyszczyki sephora artist, cieknie versace, pewnie cieknie tez constance carroll (dostalam i jeszcze nie uzylam, stoi i czeka) - bo wszystkie maja takie zwykle nasadzane nakretki. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: znacie jakies błyszczyki, ktore nie ciekna?!! IP: *.ds.univ.gda.pl 25.01.03, 12:46 nie cieknie (a przy okazji jest świetny i niedrogi) byszczyk inglota w takim srebnrnym, stożkowym opakowaniu. jest solodnie zakręcany, szczerze go polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: znacie jakies błyszczyki, ktore nie ciekna?!! 25.01.03, 22:02 Zakręca sie dobrze, ale ma bardzo kruche opakowanie. Spadł mi na podłogę i odpadł kawałek buteleczki :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: znacie jakies błyszczyki, ktore nie ciekna?!! IP: *.BMJ.net.pl 25.01.03, 13:08 ja ma Rouge Pulp L`Oreala i jeszcze nigdy mi nie wyciekł, a przeszedł już bardzo wiele :) Odpowiedz Link Zgłoś
julita-73 [...] 25.01.03, 13:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vampirelka Re: znacie jakies błyszczyki, ktore nie ciekna?!! IP: *.atcom.net.pl 25.01.03, 16:57 1. juicy tubes - dla mnie jednak za drogi, ja na blyszczyk. 2. loreala chcialam tego nowego, ale rouge pulp mi starsznie wyciekal przy zakrecaniu ( to chyba kwestia takiego dlugiego patyczka) 3. constance carol... hm... co to za firma... taka bazarowa, nie? a moze wiecie czy sa u nas takie owocowe byszczyki w tubce maybelline? Na stronie niby są, a w Polsce nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: znacie jakies błyszczyki, ktore nie ciekna?!! 25.01.03, 17:05 juicy tubes faktycznie nie jest w polsce najtanszy, ale ja go lubie (no i kupilam go nie-w-polsce, dzieki czemu cena jednostkowa wyniosla 40 zl, wliczajac fure probek;)) CC to tania firma, bazarowa jak to okreslilas. dobrze wspominam z wczesnych czasow licealnych ich lakiery do paznokci, no a poza tym - prezentow sie nie wybiera:)) po napisaniu poprzedniego posta eksperymentalnie wysmarowalam sie blyszczykiem (jest ok) i wlozylam go do kosmetyczki (jak na razie nie wyciekl). znaczy, sprawdza sie. poki co. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perełka [...] IP: *.acn.pl 25.01.03, 17:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
julita-73 [...] 25.01.03, 17:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vampirelka Re: znacie jakies błyszczyki, ktore nie ciekna?!! IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 18:41 dzieki Anexxa za odpowiedzi. Na CC chyba sie jednak nie skusze, ale ten lancome mnie korci... chyba jest jakis anyzkowy, prawda? pychotka. hm... a nie zjada sie tych juicy tubes od razu?? Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa juicy tubes 25.01.03, 19:12 jest niebieski (efekt na ustach - bezbarwny), smakuje anyzkiem, pachnie troche mieta. nie, nie zjada sie ich od razu:)) xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vampirelka Re: znacie jakies błyszczyki, ktore nie ciekna?!! IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 18:43 - poza tematem - przepraszam bardzo za moje literowki. Wlasnie przeczytalam swoj post - i jest niemal niezrozumialy. Prezpraszam, postaram sie pisac wolniej i uwazniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urszulka [...] IP: *.acn.pl 25.01.03, 19:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
julita-73 [...] 25.01.03, 19:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eilen Bourjois IP: router:* / 10.2.17.* 29.01.03, 13:29 Są naprawdę super! Sama używam pięciu odcieni i jestem bardzo zadowolona- bardzo wydajne, dość gęste, mają wygodny pędzelek do nakładania, jest sporo ciekawych kolorów (ze srebrnym, złotym, brokatowym i "winylowym" połyskiem). Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś