Dodaj do ulubionych

opadające pośladki

21.06.06, 11:59
zancie jakies cwiczenia na poniesienie pupy? I jakies domowe zabiegi?
Obserwuj wątek
    • aska90 Re: opadające pośladki 21.06.06, 12:03
      Znamy: ćwiczenia Tamilee Webb "Ja chcę mieć takie pośladki" i skakanka. Zabiegi
      nie będą Ci już potrzebne:).
      • wiosna82 Re: opadające pośladki 21.06.06, 12:14
        a 8ABS zamiast temilee? Ktore cwiczenia daja lepsze efekty?
        • aska90 Re: opadające pośladki 21.06.06, 12:19
          To zależy, jaką masz kondycję. Jeśli słabą, polecam ABS. Jeśli dobrą, Tamilee -
          ale i tak wątpię, czy za pierwszym razem wykonasz pierwszy zestaw do końca (i
          nie jest to złośliwość), a następnrgo dnia zakwasy pewne. Sto razy szybciej
          efekty zobaczysz po Tamilee, po ABS będą idenyczne, ale więcej czasu Ci to
          zajmie.
          • ania107 Re: opadające pośladki 21.06.06, 15:09
            Oj Aska masz racje!!! Myslalam że mam dobra kondycję (brzuchy robiłam bez
            problemu) ale pierwszego dnia gdy spróbowałam pośladki załamałam się. Pot lał
            się ze mnie (a na monitorze ćw wyglądały tak niewinnie)...
            • monka_c Re: opadające pośladki 21.06.06, 17:13
              Te ćwiczenia Tamille na pośladki są super.Na początku byłam w stanie zrobic 15
              min.ćwiczen(pot lał sie straszliwy + niezła zadyszka i zakwasy na 2 dzień).Po 2
              tygodniach robię cały zestaw bez problemu.Mam tylko nadzieje,ze to rzeczywiscie
              działa...
              • rybaczka Re: opadające pośladki 21.06.06, 17:43
                8 abs... czy ktos moze mi przeslac na nogi i posladki...zapomnialam niektorych
                cw... a jakis czas je robilam i efektty przeszly moje oczekiwania
                • natkaaa_89 Re: opadające pośladki 21.06.06, 23:12
                  ja wiem ze sie to pewnie juz milion razy pojawiało na tym forum... ale mogla
                  bym dostać link gdzie mozna sobie sciagnac darmowy filmik z cwiczeniami na
                  posladki?? na brzuszek juz mam...
                  • monka_c Re: opadające pośladki 22.06.06, 09:02
                    Ale ten filmik nie jest darmowy.Trzeba wysłac sms-a pod podany nr(za 3,66zł
                    chyba)i przysyłaja Ci kod i wtedy mozesz go sciagac.Chyba,ze sciagniesz go
                    przez e-mule.
                    • ex_oriente_lux Re: opadające pośladki 22.06.06, 09:18
                      na forum Czas Wolny/fitness sa filmiki do sciagniecia, to Tamielee tez bez kodow jest.
                      • zaneta_sz25 Re: opadające pośladki 22.06.06, 09:34
                        możesz podać linka bo jakoś nie moge znależc tych filmików
                        Z góry wielkie dzieki :-)
                        • jonal Re: opadające pośladki 22.06.06, 09:38
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=42608686&a=42626281pozdr
                        • ex_oriente_lux Re: opadające pośladki 22.06.06, 10:06
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=342&w=40116485&v=2&s=0
                          • natkaaa_89 Re: opadające pośladki 22.06.06, 21:36
                            wielkie dzieki!!! przyda sie...
                      • ewullina Re: opadające pośladki 23.06.06, 08:12
                        no ja tam widzę Tamille na brzuch tylko za darmo, na pośladki jest płatny.
                        ex_oriente_lux jesli masz link do posladków za darmo to go podaj.
                        • ania107 Re: opadające pośladki 23.06.06, 08:17
                          Był przez chwile dostepny za darmo na forum Fitness ale juz chyba jest nie
                          aktywny (nie ma go na serwerze) zreszta byl w 3 czesciach do scalenia. ja sie
                          w to nie babralam tylko zaplacilam i po chwili zaczelam sciagac...
                          • ex_oriente_lux Re: opadające pośladki 23.06.06, 08:45
                            Tu są te linki za free
                            ja chcę mieć takie pośladki:

www.megaupload.com/?d=EA4IJFN8 - cz I
                            www.megaupload.com/?d=TFSGZGBJ - cz II
                            www.megaupload.com/?d=BNG7BWZR - cz III

wczoraj rano z tego ściągałam. Myślę, że linki są aktywne, tylko limity na ściągnięcia są i trzeba czekać, czekać, czekać.. W górnym prawym rogu powinno pojawić się odliczanie, zwykle od 45 sekund, wtedy jest OK.
                            Odświeżajcie co jakiś czas strone, aż pojawi się do odliczanie. Zescalanie mi wyszło, czyli z tym też problemów nie ma.
                            • ewullina Re: opadające pośladki 23.06.06, 08:51
                              sprawdzałam,nie jest dostepny:(chyba lepiej zapłacić,bo i tak nie mam programu
                              do scalania.
    • katija1 Re: opadające pośladki 23.06.06, 10:16
      witam,

polecam Tamelee. Ja cwicze od lat (codziennie), ale dopiero po Tamelee
      posladki 'poszły w góre" robie przewaznie 1 zestaw. Posladki uniesione, co
      prawda przybyło w biodrach 2 cm, ale to mięsnie i ładne, zaokrąglone posladki
      lepiej wygladaja niz chuda, płaska pupa :)
      • mag-ia Re: opadające pośladki 23.06.06, 15:59
        Polecam ćwiczenia izometryczne; łatwe, szybkie i wygodne. Polegają na rytmicznym
        napinaniu mięśni na kilka sekund i ich rozluźnianiu. Można to robić wszędzie np.
        podczas spaceru. Robię to regularnie z przyzwyczajenia i jestem zadziwiona
        efektami :)
        • mag-ia Re: opadające pośladki 23.06.06, 16:01
          Z domowych zabiegów - energiczny masaż szorstką rękawicą albo taki gumowym
          wdziankiem na dłoń, z "kolcami" i wypustkami. Dla poślizgu, nawilżenia i
          uelastycznienia - oliwka. Będziesz miała pośladki, jak marzenie ;)
    • truskawa_82 Re: opadające pośladki 24.06.06, 00:30
      A ja kupiłam sobie orbitreka, który stoi jak wyrzut sumienia w kącie pokoju,
      więc ćwiczę na nim min 3 razy w tyg. po 30 min. Efekty było widać już po
      niecałym miesiącu. Wprawdzie pupa mi bardzo urosła od tego ćwiczenia, ale
      wygląda to całkiem ładnie, no i cellulit zniknął prawie zupełnie(i to bez
      drogich kremów). Wada to spory wydatek na początku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka