wiosna82 21.06.06, 11:59 zancie jakies cwiczenia na poniesienie pupy? I jakies domowe zabiegi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aska90 Re: opadające pośladki 21.06.06, 12:03 Znamy: ćwiczenia Tamilee Webb "Ja chcę mieć takie pośladki" i skakanka. Zabiegi nie będą Ci już potrzebne:). Odpowiedz Link Zgłoś
wiosna82 Re: opadające pośladki 21.06.06, 12:14 a 8ABS zamiast temilee? Ktore cwiczenia daja lepsze efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
aska90 Re: opadające pośladki 21.06.06, 12:19 To zależy, jaką masz kondycję. Jeśli słabą, polecam ABS. Jeśli dobrą, Tamilee - ale i tak wątpię, czy za pierwszym razem wykonasz pierwszy zestaw do końca (i nie jest to złośliwość), a następnrgo dnia zakwasy pewne. Sto razy szybciej efekty zobaczysz po Tamilee, po ABS będą idenyczne, ale więcej czasu Ci to zajmie. Odpowiedz Link Zgłoś
ania107 Re: opadające pośladki 21.06.06, 15:09 Oj Aska masz racje!!! Myslalam że mam dobra kondycję (brzuchy robiłam bez problemu) ale pierwszego dnia gdy spróbowałam pośladki załamałam się. Pot lał się ze mnie (a na monitorze ćw wyglądały tak niewinnie)... Odpowiedz Link Zgłoś
monka_c Re: opadające pośladki 21.06.06, 17:13 Te ćwiczenia Tamille na pośladki są super.Na początku byłam w stanie zrobic 15 min.ćwiczen(pot lał sie straszliwy + niezła zadyszka i zakwasy na 2 dzień).Po 2 tygodniach robię cały zestaw bez problemu.Mam tylko nadzieje,ze to rzeczywiscie działa... Odpowiedz Link Zgłoś
rybaczka Re: opadające pośladki 21.06.06, 17:43 8 abs... czy ktos moze mi przeslac na nogi i posladki...zapomnialam niektorych cw... a jakis czas je robilam i efektty przeszly moje oczekiwania Odpowiedz Link Zgłoś
natkaaa_89 Re: opadające pośladki 21.06.06, 23:12 ja wiem ze sie to pewnie juz milion razy pojawiało na tym forum... ale mogla bym dostać link gdzie mozna sobie sciagnac darmowy filmik z cwiczeniami na posladki?? na brzuszek juz mam... Odpowiedz Link Zgłoś
monka_c Re: opadające pośladki 22.06.06, 09:02 Ale ten filmik nie jest darmowy.Trzeba wysłac sms-a pod podany nr(za 3,66zł chyba)i przysyłaja Ci kod i wtedy mozesz go sciagac.Chyba,ze sciagniesz go przez e-mule. Odpowiedz Link Zgłoś
ex_oriente_lux Re: opadające pośladki 22.06.06, 09:18 na forum Czas Wolny/fitness sa filmiki do sciagniecia, to Tamielee tez bez kodow jest. Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta_sz25 Re: opadające pośladki 22.06.06, 09:34 możesz podać linka bo jakoś nie moge znależc tych filmików Z góry wielkie dzieki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jonal Re: opadające pośladki 22.06.06, 09:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=42608686&a=42626281pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ex_oriente_lux Re: opadające pośladki 22.06.06, 10:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=342&w=40116485&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
natkaaa_89 Re: opadające pośladki 22.06.06, 21:36 wielkie dzieki!!! przyda sie... Odpowiedz Link Zgłoś
ewullina Re: opadające pośladki 23.06.06, 08:12 no ja tam widzę Tamille na brzuch tylko za darmo, na pośladki jest płatny. ex_oriente_lux jesli masz link do posladków za darmo to go podaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ania107 Re: opadające pośladki 23.06.06, 08:17 Był przez chwile dostepny za darmo na forum Fitness ale juz chyba jest nie aktywny (nie ma go na serwerze) zreszta byl w 3 czesciach do scalenia. ja sie w to nie babralam tylko zaplacilam i po chwili zaczelam sciagac... Odpowiedz Link Zgłoś
ex_oriente_lux Re: opadające pośladki 23.06.06, 08:45 Tu są te linki za free ja chcę mieć takie pośladki: www.megaupload.com/?d=EA4IJFN8 - cz I www.megaupload.com/?d=TFSGZGBJ - cz II www.megaupload.com/?d=BNG7BWZR - cz III wczoraj rano z tego ściągałam. Myślę, że linki są aktywne, tylko limity na ściągnięcia są i trzeba czekać, czekać, czekać.. W górnym prawym rogu powinno pojawić się odliczanie, zwykle od 45 sekund, wtedy jest OK. Odświeżajcie co jakiś czas strone, aż pojawi się do odliczanie. Zescalanie mi wyszło, czyli z tym też problemów nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ewullina Re: opadające pośladki 23.06.06, 08:51 sprawdzałam,nie jest dostepny:(chyba lepiej zapłacić,bo i tak nie mam programu do scalania. Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: opadające pośladki 23.06.06, 10:16 witam, polecam Tamelee. Ja cwicze od lat (codziennie), ale dopiero po Tamelee posladki 'poszły w góre" robie przewaznie 1 zestaw. Posladki uniesione, co prawda przybyło w biodrach 2 cm, ale to mięsnie i ładne, zaokrąglone posladki lepiej wygladaja niz chuda, płaska pupa :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag-ia Re: opadające pośladki 23.06.06, 15:59 Polecam ćwiczenia izometryczne; łatwe, szybkie i wygodne. Polegają na rytmicznym napinaniu mięśni na kilka sekund i ich rozluźnianiu. Można to robić wszędzie np. podczas spaceru. Robię to regularnie z przyzwyczajenia i jestem zadziwiona efektami :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag-ia Re: opadające pośladki 23.06.06, 16:01 Z domowych zabiegów - energiczny masaż szorstką rękawicą albo taki gumowym wdziankiem na dłoń, z "kolcami" i wypustkami. Dla poślizgu, nawilżenia i uelastycznienia - oliwka. Będziesz miała pośladki, jak marzenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
truskawa_82 Re: opadające pośladki 24.06.06, 00:30 A ja kupiłam sobie orbitreka, który stoi jak wyrzut sumienia w kącie pokoju, więc ćwiczę na nim min 3 razy w tyg. po 30 min. Efekty było widać już po niecałym miesiącu. Wprawdzie pupa mi bardzo urosła od tego ćwiczenia, ale wygląda to całkiem ładnie, no i cellulit zniknął prawie zupełnie(i to bez drogich kremów). Wada to spory wydatek na początku. Odpowiedz Link Zgłoś