21.06.06, 15:33
cześć,jakich używacie lakierów do paznokci, interesuje mnie taki który bedzie
wyglądał na paznokciach naturalnie , jakiś beż, delikatny róż, a przede
wszystkim taki ktory będzie trwały,żebym codziennie nie musiała go zmywać.co
polecacie?

Obserwuj wątek
    • kasia9949 Re: lakier 21.06.06, 18:51
      Ja używam Inglota, jasny beż, trwały średnio(82), ale wygląda naturalnie i nie
      gęstnieje.
      Podrawiam,
      Kasia
    • kasha77 Re: lakier 14.10.14, 09:05
      po pierwsze odpowiadasz na post sprzed 8 lat,po drugie dziwnym zbiegiem okoliczności na każdy problem rozwiązaniem jest u Ciebie Bieleneda…zbieg okolicznosci?
      • badencja Re: lakier 15.10.14, 15:22
        Spam na spamie siedzi w jej postach. Co do samej Bielendy to mam mieszane uczucia, ot taka sobie firemka z niskiej półki, ani to dobre ani złe specjalnie, ale żeby tak zachwalać to nieee ;)
        • bejbucha Re: lakier 15.10.14, 19:57
          oj ja też mam kilka rzeczy z bielendy i są ok, ale każdy może mieć inne odczucia.
    • rudaaa999 Re: lakier 30.06.16, 13:19
      właśnie szukam jakiegoś naturalnego koloru, to są lakiery hybrydowe o ile się nie mylę?
    • wskazowka18 Re: lakier 01.07.16, 16:33
      ja bardzo lubię lakier maybelline 7 days pink whisper. Pięknie wygląda na paznokciach, czysto i świeżo :) No i faktycznie, jak na tradycyjny lakier długo się trzyma :)
    • techio Re: lakier 01.07.16, 23:21
      A robiłaś sobie kiedykolwiek hybrydy? Bo ja od jakiegoś czasu nie wyobrażam sobie już innego manicure. Kupiłam zestaw startowy Semilac i robię sama. Dlaczego o tym mówię - bo właśnie z Semilaca mam piękny, naturalnie wyglądający na paznokciach kolor - 130 Sleeping Beauty, moim zdaniem cudowny.
    • 1lotta Re: lakier 20.07.16, 23:28
      Ja też hybrydy robię, głownie w wakacje, bo szkoda mi czasu malować normalnym lakierem. Jest to o wiele wygodniejszy i praktyczniejszy sposób. Paznokcie są piękne przynajmniej na dwa tygodnie. Co do lakierów to możesz je spotkać w wielu sklepach internetowych po rozsądnych cenach na stronie semilaca są często promocje
      • szoga85 Re: lakier 26.08.16, 12:40
        Inglot nakładam podwójną warstwę
    • emiemilka90 Re: lakier 28.07.16, 14:57
      pudrowy róż
    • paulineczkapatllineczka Re: lakier 27.09.16, 11:31
      Jak dla mnie z Wibo są najlepsze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka