mika8410 22.06.06, 19:43 w takie upalne dni jak ostatnio mamy używacie podkładu. Przyznajcie się , która z Was mimo upalnej pogody stosuje podkład itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a-la Re: Tylko nie mówcie że... 22.06.06, 19:46 > w takie upalne dni jak ostatnio mamy używacie podkładu. Mamy, przyznawac się, która uzywa podkładu zamiast kupić dziecku lody. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Tylko nie mówcie że... 22.06.06, 19:49 jeszce tydzien temu uzywalam ale teraz juz nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
aska90 Re: Tylko nie mówcie że... 22.06.06, 19:51 A w tym tygodniu lody dla dziecka? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: Tylko nie mówcie że... 22.06.06, 19:54 >Tylko nie mówcie że... >w takie upalne dni jak ostatnio mamy używacie podkładu. Dlaczego nie? oO Oczywiście, że używam!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaa3 Re: Tylko nie mówcie że... 22.06.06, 19:57 fajną sprawą jest rozświetlający krem koloryzujący AVON, ja używam teraz zamiast i jestem bardzo zadowolona, ale mam suchą cere, przy przetłuszczającej mozesz się "świecić":-) Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Tylko nie mówcie że... 22.06.06, 20:38 też używam tego kremu od ponad tygodnia i choć mam skórę mieszaną, to potem wystarczy się przypudrować lekko i jest w porządku:) ale faktycznnie przy suchej sprawdza się na pewno jeszcze lepiej. podkładu natomiast używam na większe okazje i to raczej wieczorem. ech, nawet nie wiecie jaką mam radochę- to moje pierwsze wakacje od 6 lat kiedy nie muszę się mocno "tapetować", dzięki osiągnięciom dermatologii estetycznej:))) normalnie cieszę się jak dziecko:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaba1 Re: Tylko nie mówcie że... 22.06.06, 19:55 Ja użyłam wczoraj :P i było mi z nim całkiem dobrze :P lodów dzieciom nie kupiłam, bo jedzą truskawki kilogramami :P Odpowiedz Link Zgłoś
laura38 Re: Tylko nie mówcie że... 22.06.06, 20:48 a to niby czemu w lecie nie mozna uzywac??? no chyba ze ktos ma jakis dziadowski podklad, co mu splywa jak jest goraco.u mnie nic sie z nim nie dzieje, a ze wzgledu na problemowa cere musze go uzywac.jakbym nie musiala i w lato mogla sobie odpuscic to caly rok moglabym chodzic bez podkladu. Odpowiedz Link Zgłoś
navigation Tylko nie mówcie że... 23.06.06, 00:43 Oczywiście, że nie, skóra odpoczywa od chemii, regeneruje się. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Tylko nie mówcie że... 23.06.06, 01:24 Ja raz jeden nie użyłam i już wyglądam jak klaun: czerwony nos i policzki -- rezultat wystawienia cery naczynkowej na słońce :( A wyskoczyłam "tylko na chwilę" do apteki. (Filtry mam w podkładzie.) Jutro już kładę podkład, nie sądzę, żeby mi spłynął :) Co za szczęście, że dzisiaj nie musiałam nigdzie wychodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
zwykladziewczyna5 Do bzzk 23.06.06, 01:32 A z ktorych osiagniec dermatologii estetycznej skorzystalas? Ile kosztowalo? Pytam, bo sama sie nad pewnymi zabiegami zastanawiam. Dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Do bzzk 23.06.06, 10:43 tzn. jeszcze nie skończyłam, w zasadzie dużo przede mną, bo blizny zanikowe, czyli "doły" mam nadal, ale przebarwienia już baaardzo zbladły, a miałam spore sino- bordowe plamy. miałam na razie 3 zabiegi yellow peel i naprawdę efekt jest świetny. za jeden płacę 450zł... ale widzę, że warto. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Do bzzk 23.06.06, 11:04 ja w lecie jak sie opale to zwykle nie uzywam ale szczerze mowiac to nie jest mi goraco ani nic takiego.oczy tez maluje normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
jonal Re: Tylko nie mówcie że... 23.06.06, 11:14 ja cały rok używam kremu koloryzującego NIVEA lub Vichy. z podkładami czuję się za "ciężko" Odpowiedz Link Zgłoś