helga22 23.06.06, 13:41 Co mozna o tej porze roku zrobić z tłustą skórą i rozszerzonymi porami, żeby poprawić stan takiej cery? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadja11 Re: pory 23.06.06, 15:01 zdradze Ci jak kosmetykami mozna doraznie sprawic ze zatkane pory staną sie niewidoczne.Przede wszystkim do codziennje pielegnacji spraw sobie koncentrat Total Turnaround clinique działa super niesamowicie wygładza i oczyszcza skore,stosuj maseczke rozgrzewajacą garnier , ona wbrew pozorom naprawde działa sprawia ze pory stają sie doraznie niewidoczne,na tak przygotowaną skóre nakladasz korektor pore minimizer clinique on optycznie oszukuje daje efekt gadkiej cery (taki photoshop;-))nastepnie nakladasz podkład najlepiej jakis dobry jakosciowo ja osobiscie mam superbalanced clinique w kompakcie, cere mam dzieki tym kosmetykom super, bez widocznych porów, całkowicie gładką. Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: pory 24.06.06, 05:30 lepiej zainwestowac w jeden dobry kosmetyk niz meczyc sie przez kilka miesiecy/lat Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: pory 24.06.06, 08:28 >>>powyciskać pory.<<< mozesz zdradzic tajemnice jak ty wyciskasz te pory? bo to sa wkoncu takie 'dziurki' w twarzy. jeszcze nie slyszalam o wyciskaniu dziurek. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: pory 24.06.06, 20:56 używać kosmetyków z kwasami, szczególnie BHA (salicylowy) lub poprosić lekarza o zewnętrzny retinoid. Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: pory 24.06.06, 23:19 retinoid- pochodna witaminy A zewnętzny czyli do smarowania (są też w tabletkach) retinoidy to silne leki; są na receptę. wrzuć w wyszukiwarkę np. Retin-A, zorac, differin, izotrex Odpowiedz Link Zgłoś