Dodaj do ulubionych

peeling w Hamamie

29.06.06, 22:07
Dzis z ciekawosci poszlam do Hamamu - to turecka laznia tylko dla kobiet
gdzie kupilam sobie zabieg peelingu na cale cialo. REWELACJA! Specjalna
jedwabna rekawica pani kapielowa roluje stara skore... Znacie to na pewno z
wycierania po kapieli. Tutaj co jakis czas polewa goraca woda z miseczki i
trze miejsce po miejscu. Jeszcze po zadnym peelingu z tubki, soli z oliwa itd
nie mialam tak gladkiej skory.to fenomenalne. Rekawica ze specjalnego
jedwabiu i goraca woda. Prosciej nie mozna...
Obserwuj wątek
    • chihiro2 Re: peeling w Hamamie 29.06.06, 23:42
      A gdzie sie ten hamam znajduje? Ile kosztuje?
      W Turchi hamam jest chyba tylko dla mezczyzn, na odwrot.
      • melba_piszczykowa Re: peeling w Hamamie 30.06.06, 08:47
        och, zazdroscimy :)
      • szpulotek Re: peeling w Hamamie 30.06.06, 18:38
        Berlin Kreuzberg Mariannenstrasse 5, kosztuje 12 euro za 3 godziny, peeling platny ekstra 9 euro,
        trzeba sie wczesniej zapisac na godzine, nastepnym razem wezme jeszcze dodatkowo namydlanie, bo
        to tez brzmi ciekawie. Bylam tam po raz pierwszy, bo poszlam na depilacje do turczynki, one depiluja
        sie od 13 roku zycia i jako dorosle kobiety praktycynie nie maja wlosoww zbednych miejscach, a od
        depilacji woskowo cukrowej sa ekspertkami. Ona polecila mi wlasnie wizyte w hamamie, bo tam takze
        pracuje. Ja sama bym sie pewnie nie odwazyla, bo jakos mnie multikulti nie kreci, a tak prosze....
        • mycha664 Re: peeling w Hamamie 30.06.06, 18:52
          Dziewczyny, tj. pomysł na niezły interes. Czytałyście o stawkach godzinowych -
          żyć, nie umierać. Melba, zamiast tęsknie wzychać, otwórzmy takie multikulti.
          Ja mogę uszyć jedwabną rękawicę. Co Ty na to?
          • szpulotek Re: peeling w Hamamie 30.06.06, 18:55
            To musi byc specjalny gatunek jedwabiu....jak ktos chce moge mu taka rekawice kupic
            • mycha664 Re: peeling w Hamamie 30.06.06, 19:04
              A Turczynkę też podeślesz?
              • szpulotek Re: peeling w Hamamie 01.07.06, 09:59
                Przefarbuje sie i moge robic szkolenie, ale kto wie? Pytasz serio? Nic nie jest niemozliwe....
                • mycha664 Re: peeling w Hamamie 01.07.06, 12:09
                  Nigdy nie mówię - nigdy!.
                  Z takich luźnych rozmów, rodzą się niezłe pomysły!
                  • szpulotek Re: peeling w Hamamie 02.07.06, 00:53
                    Ja jestem otwarta na zmiany i propozycje...Naturalne spa to dobry pomysl
                    trafiajacy luke na rynku. W Polsce niestety jest sie skazanym na ciagle
                    poszukiwania we wlasnym zakresie. Kosmetyczki pracujacej na naturalnych
                    skladnikach nie znalazlabym chyba. Patrzac na reklamy w pismach kobiecych jest
                    sie skazanym na odchudzanie w kosmicznych przyrzadach, powiekszanie biustu i
                    zlote nici w twarzy. Na koniec solarium.Plastik fantastik.
                    • mycha664 Re: peeling w Hamamie 02.07.06, 09:23
                      Znajoma wlascicielka galerii namawiala nas juz dawno na stworzenie pensjonatu w
                      okolicy kilkudziesieciu killometrow od miasta, gdzie zapracowane, czesto
                      samotne osoby, beda mogly swobodnie odpoczac. Bez makijazu, fryzu, obcasow i
                      blichtru. Bez nagabywania, odbierania telefonu - pelny luz.
                      Projekt naturalnej odnowy bilogicznej swietnie sie z tym komponuje. Pytanie,
                      czy lepiej laczyc obie rzeczy, czy tez nie?
          • mgielka83 Re: peeling w Hamamie 30.06.06, 19:34
            multikulti jak?
            jedna się farbnie na żółto, druga na czarno, ina na czerwona indiankę i bedzie
            takie multikulti :DDDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka