Dodaj do ulubionych

plecy i dekolt

IP: 213.77.32.* 05.02.03, 08:36
Poratujcie mnie moje drogie. Odstawilam trzy miesiace temu tabletki
antykoncepcyjne, Marvelon. Wszystko jest w porzadku, tylko, ze pojawily mi
sie na plecach wypryski. Wyglada to bardzo nieestetycznie. Znacie jakis
preparat, ktory pomoglby mi sie ich pozbyc? Na benzacne jestem uczulona.
Chcialabym zwalczyc owe "niespodzianki" do wiosny, tak zebym mogla ubierac
jakies bluzeczki z krotkimi rekawami.
Pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: wiwi Re: plecy i dekolt IP: 213.77.32.* 06.02.03, 08:19
      Podciagam watek, moze znajdzie sie jakas dobra duszyczka, ktora dopomoze...
    • tse-tse Re: plecy i dekolt 06.02.03, 08:29
      Czy solarium wchodzi u ciebie w grę?
      Jak dla mnie to jeden z lepszych sposobów pozbycia sie wyprysków na dekolcie i
      plecach.
      • Gość: wiwi Re: plecy i dekolt IP: 213.77.32.* 06.02.03, 08:33
        Niestety, mam klaustofobie:( ale moze pomysle nad stojacym solarium.
        Dzieki za odpowiedz.
        • tse-tse Re: plecy i dekolt 06.02.03, 08:41
          Gość portalu: wiwi napisał(a):

> Niestety, mam klaustofobie:( ale moze pomysle nad stojacym solarium.
          > Dzieki za odpowiedz.
          > Pozdrawiam:)

Wiesz, ja również odstawiłam tabletki, mercilon, i mam podobny problem-
          wypryski na dekolcie i plecach. Dotychczas w solarium byłąm 3 razy po 15 minut,
          ilosc wypryskow sie wyraznie zmniejszyła, a te co pozostały, sa "podsuszone".
          Mozesz tez smarowac te miejsca wodą kolońską, albo jakas inna po goleniu, ale
          to juz nie jest tak skuteczne.
          • Gość: wiwi Re: plecy i dekolt IP: 213.77.32.* 06.02.03, 08:52
            Dzieki wielkie za rady, mysle, ze pomysl z solarium nie jest taki zly, bo
            przynajmniem moze nie beda widoczne slady po tych krostkach, tylko musze w
            Krakowie poszukac dobrego solarium stojacego, bo nigdy w zyciu jeszcze na
            solarium nie bylam. Ja odstawilam tabletki 3 miesiace temu, moze jeszcze
            potrzeba czasu i unormuje sie samo? Chociaz przestaje w to wierzyc...
    • Gość: Oriana Re: plecy i dekolt IP: *.crowley.pl 06.02.03, 09:37
      Jestem w podobnej sytuacji, tzn. 2 miesiące temu odstawiłam pigułki już drugi
      raz, pierwszym razem było okropnie strasznie mnie wysypało i nie wytrzymałam po
      3 miesiącach wróciłam do pigułek. Tym razem przed odstawieniem zaczęłam
      stosować krem z kwasami neostrata 8% i jest OK nic sie nie pojawia, minęło już
      2 miesiące. Polecam i pozdrawiam.
      Oriana
    • Gość: anula Re: plecy i dekolt IP: 217.153.6.* 06.02.03, 15:12
      Soraja ma w swojej ofercie (seria anty) preparat o konsystencji mleczka do
      pielegnacji dekoltu i chyba tez plecow (podleczy to i to).
      Poza tym polecam smarowanie 100% olejkiem herbacianym - wysusza i dziala
      antybakteryjnie. Ale tu trzeba uwazac, bo mnie po pewnym czasie przesuszyl za
      bardzo.
      • anx Re: plecy i dekolt 06.02.03, 15:23
        A czy kremy z kwasami pomoga na już istniejące wypryski? Głównie chcodzi mi o
        twarz . Bo prpblem z krostami mam podobny do Waszego (również po odstawieniu
        pigułek)
        • Gość: Oriana Re: plecy i dekolt IP: *.crowley.pl 07.02.03, 09:23
          anx napisała:

> A czy kremy z kwasami pomoga na już istniejące wypryski? Głównie chcodzi mi o
          > twarz . Bo prpblem z krostami mam podobny do Waszego (również po odstawieniu
          > pigułek)
          Kremy z kwasami pomagają też na istniejące potwory, chociaż mi ostatnio wcale
          nie wyskakują, ale jak coś się pojawiło to na drugi dzień już nie było. To jest
          moje odkrycie stulecia. Chociaż przyznam, że efaclar K (nie pamiętam pisowni)
          nie działał na mnie tak dobrze jak neostrata.
          Pozdrawiam
          Oriana
          • Gość: Monika Re: plecy i dekolt IP: 195.205.30.* 07.02.03, 12:54
            Jeśli nie brzydzisz się zapachu drożdży to polecam ci kurację drożdżami. Przez
            minimum 2 tygodnie pij 2xdziennie po jednej dużej łyżce drożdży zalanych
            wrzątkiem. Naprawdę pomagają na wypryski no i dostarczysz sobie mnóstwa witamin
            z grupy B.
            Działa, bo testowałam na sobie dawno dawno temu:-) i inne dziewczyny z forum
            też:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka