Dodaj do ulubionych

Fryzjer - Poznań

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 09:40

Poszukuje namiarów na dobrego fryzjera w Poznaniu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Iza Re: Fryzjer - Poznań IP: *.ggr.co.uk 06.02.03, 11:01
      Mogę Ci polecić Romana z salonu La Chance na Garbarach 36.
      • Gość: marghot Re: Fryzjer - Poznań IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 06.02.03, 11:12
        Marzena z salonu na Hetmanskiej 106 tel 833 29 57
    • Gość: ambiance Re: Fryzjer - Poznań IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 14:48
      Maria Katscher - salon fryzjerski w Victorii (tel. 8581100) albo na Hetmańskiej
      (tel. 8332957). Ceny "troche" wyzsze niz u fryzjera osiedlowego, ale naprawde
      warto.
      Pozdrawiam
      • Gość: marghot Re: Fryzjer - Poznań IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 06.02.03, 15:09
        Gość portalu: ambiance napisał(a):

> Maria Katscher - salon fryzjerski w Victorii (tel. 8581100) albo na
        Hetmańskiej
        >
        > (tel. 8332957). Ceny "troche" wyzsze niz u fryzjera osiedlowego, ale naprawde
        > warto.
        > Pozdrawiam

Czyżbysmy miąły tego samego fryzjera?
        Chodzę do p. Marii juz kilkanaście lat
        • Gość: ambiance Re: Fryzjer - Poznań IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 15:55
          Poznań jest jednak wyjątkowo mały :-)). Ja chodzę do niej od jakichś
          trzech/czterech lat i to się już na pewno nie zmieni. Jeszcze się nie zdarzyło,
          żebym wyszła stamtąd niezadowolona. Ale zanim trafiłam do p. Marii zaliczyłam
          chyba wszystkie możliwe salony fryzjerskie (osiedlowe, Bronki, Laurenty i inne
          tego typu) - do żadnego nie wybrałam się po raz drugi.
          Pozdrawiam współ... (hmmm, jak by to nazwać) towarzyszkę(?) :-))
        • doorothy Re: Fryzjer - Poznań 07.02.03, 09:41
          Czy mogłybyście podać przykładowe cecny ? Jak długo się czeka na wizytę.
          pozdr
          • Gość: ambiance Re: Fryzjer - Poznań IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 10:00
            Właśnie się rozpisałam na ten temat pod postem nenne :-)). Byłam jakiś tydzień
            temu i płaciłam 183 zł za balejage, strzyżenie i modelowanie (włosy długie). Z
            czekaniem - różnie bywa. Ostatnio udało mi się umówic na następny dzień na
            17:00, ale bywało i tak, że musiałam czekać 3 dni, żeby się załapać na godziny
            popołudniowe. Generalnie, jeśli możesz się umówić na jakąkolwiek godzinę, to
            nie powinno być problemu z wpisem na dzień następny.
            Pozdrawiam
      • Gość: nenne Re: Fryzjer - Poznań IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 06.02.03, 18:16
        O, to może i ja się wybiorę. Chodziłam do Frizza, ale trochę za drogi iostatnio
        nie byłam zadowolona z fryzury. Jakie ceny tam na Hetmańskiej? W którym miejscu
        to jest? Na wysokości Rolnej?
        • Gość: ambiance Re: Fryzjer - Poznań IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 09:55
          Dokladnie tam, za apteką bodajże. Byłam jakiś tydzień temu - za balejage,
          strzyżenie i modelowanie zapłaciłam 183 zł (włosy do łopatek, czyli traktowane
          jako długie). Umów się do p. Marii, bo ona ma doświadczenie. Ostatnio kursuje
          między Hetmańską a Victorią - część tygodnia jest tutaj, część tam. Ale
          obojętnie gdzie zadzwonisz, dziewczyny powiedzą Ci dokładnie w które dni, gdzie
          przyjmuje.
          Jeszcze mała uwaga. Czuję się w obowiązku poinformować :-)), że koleżanka z
          pracy też u niej była i nie była aż tak zachwycona. Ja jednak nie zmienię już
          fryzjera za nic w świecie. Nareszcie trafiłam na "swojego", który dokładnie
          łapie moje wyobrażenia i przede wszystkim sam potrafi coś doradzić.
          Pozdrawiam
          • Gość: marghot Re: Fryzjer - Poznań IP: 62.148.83.* 07.02.03, 10:05
            Mam włoski do ramion, za farbowanie bez strzyżenia zapłacilam ostatnio 69zł.
            Natomiast balejage ze strzyżeniem jakieś 3 m-ce temu kosztowal mnie 140zł.
            Zdarzyło mi się kilka razy pójść do innego fryzjera, ale zawsze skruszona
            wracałam do p. Marii, więc teraz za nic w świecie nie zmienię :)
            • Gość: ambiance Re: Fryzjer - Poznań IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 10:22
              Ja zrobiłam to samo :-)). Też mi się zdarzyło ją "zdradzić" :-)), bo "20 zł
              taniej" albo "a nuż mi jakiś (fryzjer) bardziej przypasuje". No i za każdym
              razem przekonywałam się, że nie warto było. Zdarzało się i tak, że p. Maria
              musiała ratować niewierną klientkę :-)).
              Pozdrawiam
              • Gość: tosia Re: Fryzjer - Poznań IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 10:35
                Nie farbuję włosów - chciałabym tylko żeby były dobrze obcięte . Czy warto iść
                tylko do "słynnej" panni Mari? Może ktos inny w poznaniu dobrze strzyże.
    • kathy2 Re: Fryzjer - Poznań 07.02.03, 11:12
      czy warto iśc do laurenta czy też beverly hills?
      • Gość: nenne Re: Fryzjer - Poznań IP: *.icpnet.pl 07.02.03, 20:35
        Obydwu raczej nie polecam, chyba że ma się znajomą wypróbowaną fryzjerkę. W
        przeciwnym razei trafia się do kogoś z brzegu, często jest to praktykantka
        po "Oxfordzie" :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka