sophisticated_shrew 18.07.06, 20:11 W wyszukiwarce nic ciekawego nie znalazłam więc proszę was o info: gdzie zrobię depilację pastą cukrową [nogi] w krk? Najlepiej śródmieście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sophisticated_shrew Re: Cukrowa depilacja kraków 18.07.06, 20:31 na stronie alter ego nie znalazłam ofert depilacji Odpowiedz Link Zgłoś
dosia30 Re: Cukrowa depilacja kraków 18.07.06, 22:23 w linku, ktory podalam to przedostatni akapit "Pragniesz mieć gładkie ciało bez zbędnego owłosienia? Proponujemy nowoczesną metodę depilacji pastą cukrową." najlepiej zadzwon do nich... Odpowiedz Link Zgłoś
polalol Re: Cukrowa depilacja kraków 20.10.13, 12:49 Face and body na Starowiślnej. Odpowiedz Link Zgłoś
somegirlwow Re: Cukrowa depilacja kraków 03.12.13, 20:21 Witam Mieszkam od niedawna w Krakowie i poszukuję specjalistki od depilacji cukrem, głównie bikini. Niestety moja ukochana Pani Ewelinka jest 100 km ode mnie w Tarnowskich Górach i niemożliwe jest abym do niej systematycznie jeździła a bardzo ważne dla mnie jest profesjonalne podejście do sprawy, bo nie ukrywam że jest to krępująca sytuacja dla mnie. Przeglądając fora zauważyłam że najczęściej polecany jest jakiś instytut Face and Body, może mi ktoś poradzić? Błagam! Odpowiedz Link Zgłoś