Gość: Danka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.03, 20:07 Czy któraś z Pan stosowała maseczke w ampółkach Chanel i jaka jest skuteczność. Może ktoś mi podać jakiś inny śodek zmniejszający plamy do użytku domowego i skuteczny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Danka Re: Plamy pigmentacyjne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.03, 21:17 Czyżby nikt nie miał tego problemu, a może temat już był tylko ja nie mogę znależć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Plamy pigmentacyjne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.03, 21:54 Środków na przebarwienia jest dużo, ale ich skuteczność jest różna. Zależy to przede wszystkim od głębokości na której powstało przebarwienie. Jeśli jest w głębszych warstwach skóry, nie pomoże żadek krem (bo tam nie dotrze)- wtedy trzeba się zwrócić do dermatologa. Przy płytszych przebarwieniach mogą sprawdzić się preparaty z hydrochinonem i kwasami, np. Neostrata NeoCeuticals (duży wybór preparatów), Mela-D La Roche Posay, Drula (dwa rodzaje kremów) Pamiętaj o codziennym stosowaniu kremów z filtrem min.SPF15. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danka Re: Plamy pigmentacyjne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.03, 22:10 Dziękuje za odpowiedz, chociaż przyznam, że nie znam kosmetykow Neostrata Neo Ceuticals i nie wiem gdzie sie po nie udac, czy apteka czy też droższe perfumerie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: Plamy pigmentacyjne IP: *.icpnet.pl 10.02.03, 22:12 Lierac Anti Taches.W aptekach,około 100 zł.Działa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danka Re: Plamy pigmentacyjne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.03, 22:17 Ooooooo świetnie, spróbuje Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Plamy pigmentacyjne 10.02.03, 22:27 Na niewielkie przebarwienia dobra jest witamina C stosowana zewnętrznie. Rózne firmy posiadają ampułki z czystą witaminą C. Myślę, że można jej poszukać w gabinetach kosmetycznych. Odpowiedz Link Zgłoś