Dodaj do ulubionych

silikonowe nakładki

24.07.06, 09:40
czy któraś z was miała może do czynienia z takim biustonoszem - tzn. z samymi
nakladkami silikonowymi? potrzebuję takie cudo do sukienki i zastanawiam się
czy toto się trzyma na miejscu i nie spadnie przypadkiem podczas tańca.
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: silikonowe nakładki 24.07.06, 10:05
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=43116805&v=2&s=0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=38930197&v=2&s=0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=36865039&v=2&s=0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=34446948&v=2&s=0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=27409410&v=2&s=0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=26063502&v=2&s=0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=18112721&v=2&s=0
    • amareno Re: silikonowe nakładki 24.07.06, 10:40
      dzięki! kurde, większość komentarzy jest mało pochlebna - a ja noszę coś
      pomiędzy C a D więc chyba całkiem odpada :( macie może jakiś pomysł co założyć
      zamiast tego? mam sukienkę wiązaną na szyi gdzie widać trochę pleców i normalny
      stanik odpada a te wiązane na krzyż brzydko odznaczają się pod sukeinką...
      • justa_79 Re: silikonowe nakładki 24.07.06, 11:04
        a stanik bez ramiączek też będzie widać?

ostatecznie możesz wyciąć miseczki ze starego stanika (tzn. odciąć wszelkie
        paski, a zostawić tylko 2 miseczki) i wszyć je do środka sukienki. ale to
        zależy od materiału, z jakiego jest wykonana sukienka, jeśli jest za cienki, to
        wszyte miseczki będą się odznaczać.

słyszałam też o czymś takim, jak miseczki przyklejane na rzepy od wewnątrz
        sukienki - może poszukaj czegoś takiego np. w pasmanterii?
        • amareno Re: silikonowe nakładki 24.07.06, 11:38
          dzięki za rady, coś popróbuję ;)
      • tonieja77 Re: silikonowe nakładki 24.07.06, 12:08
        polecam bisutonosz z odpinanymi ramiączkami triumpha-nie pametam nazwy ale jest
        bardzo dobry.ten silikonowe nakładki to chyba tak do miseczki B sie nadają i to
        przy młodym biuście.
      • kiara10 a cos takiego? 28.07.06, 07:35
        www.allegro.pl/item117679442_delikatny_roz_tyl_ramiaczka_silikon_75b.html#photo
        mam taki czarny i bardzo sobie chwale :)
    • ladylove1 Cycki mi odpadły...................... 24.07.06, 16:28
      Nie polecam silikonowych biustonoszy!!!!!!!!!! Zwłaszcza w upał!!!! Napewno się
      troszkę spocisz, i to troszkę wystarczy by taki biustonosz się odczepił. Ja
      miałam właśnie taką sytuację na weselu. Skwar, śliczna sukienka wiązana na szyi
      a mi cycki odpadły. Szczęście że w samochodzie przed całą ipmrezą.... Kupiłam
      je na allegro i zrobiłam kilka prób w domu po kilka godzin. Wszystko było ok.
      Do momentu aż się troszkę spociłam. Także ostrzegam.
      Pozdrawiam,
      lady
      ps. poza tym taki samoprzylepny silikon strasznie deformuje biust i pod ładną
      sukienką ohydnie biust wtedy wygląda
    • kleopatryx Re: silikonowe nakładki 27.07.06, 19:14
      Ja to regularnie stosuję, chwalę sobie, nic nie odpada. Wady - męczące w taki
      upał jak teraz, po kilku uzyciach są już takie niefajne.
      • merda Re: silikonowe nakładki 28.07.06, 10:56
        Jesli masz sukienke wiazana na szyi,z odkrytymi plecami to jedynym razwiazaniem
        bedzie biustonosz z przezroczystymi ramiaczkami i przezroczystym paskiem z
        tylu.Mam sukienke dokladnie tego samego kroju i taki biustonosz pasuje idealnie
        i jest bezpieczny,bo napewno nie spadnie.
        Jak chcesz wiedziec z jakiej firmy pisz na maila,zeby nie bylo,ze reklamuje.
        • madai Re: silikonowe nakładki 29.07.06, 16:16
          ja tez nie jestem zadowolona z tych silikonowych. kilka razy uzylam, i bylo
          calkiem dobrze, nic sie nie odkleilo. a kiedys, w troche cieplejszy dzien, to o
          maly wlos, a by mi wypadly spod bluzki :) Takze trzeba uwazac. jak na moj gust
          bardzo bardzo przereklamowane!

zaloz biustonosz z odponanymi ramiaczkami. i albo przyponij przezroczyste, albo
          odepnij w ogole.
    • iberia30 Re: silikonowe nakładki 29.07.06, 22:15
      odepnij z biustonosza ramiaczka, jedno z nich zrob max dlugie i zapnij je na
      szyji,ramiaczko powinno sie schowac pod wiazaniem na szyji.
    • otakou Re: silikonowe nakładki 30.07.06, 10:25
      Można kupić biustonosz, który ma jedno ramiączko i jest dostosowany do takiego
      fasonu sukienki lub bluzki. Ja swój kupiłam w H&M, ale pewnie dostępne są w
      wielu sklepach. Można też tak zrobić, jak ktoś wyżej napisał, użyć do tego
      ramiączka zwykłego biustonosza, któremu można odpinać ramiączka, wtedy
      najlepiej, kiedy są przezroczyste.

Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka