Gość: ada IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.03, 20:03 Może ktoś zna adres dobrego salonu, żeby zrobić zabieg na naczynka krwionośne twarzy we Wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ziel Re: zabieg na naczynka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.02.03, 20:33 sprobuj na jaracza, nazywa sie to centrum terapii laserowej, maja strone www. pozamykali mi czesc naczynek na nosie, zwlaszcza poskudnego pajczka - drugi rok juz mija i nie wraca :) a co cenne to skasowali raz, uprzedzili ze dwa razy trzeba bedzie naswietlac i za to placilam, a reszta byla traktowana jako tzw. doswietlanie czyli cos w rodzaju 'reklamacji' bo sie podczas tych obiecanych dwoch razow nie udalo. w sumie cztery razy bylam na zabiegach. a i to wierutna klamstwo ze nie boli. boli jak cholera. z Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: zabieg na naczynka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.03, 20:45 Mam strasznego pietra, boje się żeby nie było blizn, przecież to twarz.Mam na policzku dość dużo.Myślałam o Jaracza tylko jest tam podobno kilku lekarzy a nie mam pojęcia który dobry. Dobrze,że napisałaś o bólu i o chodzeniu kilka razy, przynajmniej będe miała jakieś pojęcie, bo od lekarzy nie zawsze można to usłyszeć, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziel Re: zabieg na naczynka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.02.03, 20:48 mi zawsze robil to jeden facet moze uda mi sie odgrzebac nazwisko, blizn nie ma chc mialam strupki bo treba bylo s..syna gleboko przyswiecic, a i nie mozesz byc opalona ani troche ani tez po samoopalaczu trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: pawel koltowski sie zowie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.03, 21:03 Stokrotne dzięki i jeszcze raz pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kate_b a ile to kosztuje? 10.02.03, 22:50 A wolno sie spytac ile taka "przyjemnosc" mniej wiecej kosztuje? Kiedys usuwalam, ale tylko jedno male naczynko u Dr Kaniowskiej na Piwnej, ale to bylo dawno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: a ile to kosztuje? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.03, 12:21 Znalazłam link, są tam też ceny www.kom-net.pl/ctl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elora Re: zabieg na naczynka IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 13:31 a wie ktoś o takich zabiegach wykonywanych w kielcach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: zabieg na naczynka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.03, 16:07 Jestem już po pierwszym naświetlaniu laserem. Ciekawe, czy będzie to strata czasu i pieniędzy czy tez piorunujący efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: zabieg na naczynka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.03, 19:57 To daj znac koniecznie za jakis czas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: zabieg na naczynka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.03, 22:25 Gość portalu: Kasia napisał(a): > To daj znac koniecznie za jakis czas :) ja bylam raz.. za cala twarz zaplacilam 400zl, efekt jest ale nieduzy, a wiem ze gdybm poszla jeszcze ze 3 razy byloby duzo lepiej. strupi byly, ponad tydzien, twarz spuchniueta tez byla..szkda ze tak daleko tam mam./z zakpanego jestem/ bo bym poszla na nastepne. mysle ze warto. w krakowie bylam w 3 gab. i bylo to wyrzucenie kasy w bloto/i to niemalej/ plum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Becia Re: zabieg na naczynka - do plum IP: 80.48.38.* 17.02.03, 08:53 Gość portalu: plum1000 napisał(a): > Gość portalu: Kasia napisał(a): > > > To daj znac koniecznie za jakis czas :) > ja bylam raz.. za cala twarz zaplacilam 400zl, efekt jest ale nieduzy, a wiem > ze gdybm poszla jeszcze ze 3 razy byloby duzo lepiej. strupi byly, ponad > tydzien, twarz spuchniueta tez byla..szkda ze tak daleko tam mam./z zakpanego > jestem/ bo bym poszla na nastepne. mysle ze warto. w krakowie bylam w 3 gab. i > bylo to wyrzucenie kasy w bloto/i to niemalej/ > plum powiedz mi w jakich gabinetach byłas?skoro tobie nie pomogło to ja sie tam teraz nie wybiore:(tylko gdzie teraz szukac?hmm..zna ktos sprawdzone w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: zabieg na naczynka - do plum IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.03, 19:34 becia ja bylam w gabinecie Consenus- to chyba ul jana kazimierz/o ile sie nie myle/bylam tez na ul. zwierzynieckiej ale nie pamietam nazwy tego gab. i bylam jeszcze w jednym gabinecie/ale to wlasciwie syf nie gabinet/strasza babka sama przyjmuje,a ni poczeklani sensownej ani nic nie ma. bierze dosc tanio., -ale efektow nie ma. we wrocku bylam na Jaracza, i od reki bym jechala gdybym tylko mial mnie kto tam zawiesc. jesli mam Ci doradzic to szkoda czasu na chodzenie bo gab. w krakwie.ja powiedzalm ze wiecej do zandego nie pojde. ... Plum Odpowiedz Link Zgłoś