Dodaj do ulubionych

waga w solarium

28.07.06, 07:34
czy ktoś wie jakie jest maksymalne obciażenie powierzchni na której się lezy
solarium?
Obserwuj wątek
    • snowqueen Re: waga w solarium 28.07.06, 13:05
      Ja nie mam pojęcia, nie wiem nawet, czy obsługa będzie to wiedziała, bo to
      kwestia producenta, ale jeśli ktoś ma jakieś obawy zawsze można się wybrac na
      stojące. Pozdrawiam :)
      • morgan2 Re: waga w solarium 30.07.06, 20:29
        jesli obsługa tego nie wie to są poprostu NIE PROFESJONALNI i mogą się schować
        z tym swoim biznesem.
        • snowqueen Re: waga w solarium 30.07.06, 21:33
          no pewnie, że są nieprofesjonalni. ale naprawdę w solariach pracują często
          niekompetentne panie, które mówią całkiem białym, nieopalonym osobom, że 12
          minut na mocnym łóżku na poczatek będzie w porządku (słyszałam osobiście) - to
          co dopiero mówić o takich detalach, jak dopuszczalne kg na łóżku... Niestety
          takie są realia, a że nie powinno tak być, to inna sprawa.
          • sabinka023 Re: waga w solarium 31.07.06, 10:37
            dlatego właśnie trzeba chodzić do profesjonalnego solarium gdzie pani doradzi czas seansu, rodzaj lóżka i kosmetyku. Jeśli codzi o ciężar osoby opalającej si ę i wytrzymałość pleksy, ktora pokrywa łóżko to pracownica powinna wiedzieć jaki jest dopuszczalny przez producenta cieżar. Napewno nie będzie informowała o tym każdego klienta a tylko takiego, co do ktorego zachodzi podejrzenie przekroczenia tejże wagi. Oczywiście w sposób kulturalny i dyskretny ;-)
            • nioma Re: waga w solarium 31.07.06, 11:55
              mozna tez zadzwonic do jakiegokolwiek dystrybutora lozek i zapytac
              • baba51 Re: waga w solarium 31.07.06, 12:04
                nioma napisała:

> mozna tez zadzwonic do jakiegokolwiek dystrybutora lozek i zapytac

Aaaaaaaaa...niomaaaaa
                ty jak juz cos napiszesz to boki zrywac :DDD

Oczywsiscie, a producent ci odpowie. A ty znasz wszystkie modele lozek i
                zidentyfikujesz je przed opalaniem. A w ogole to zanim sie na nim polozysz-
                zrobisz rozpoznanie u producenta lol
                • eversun Re: waga w solarium 31.07.06, 12:26
                  sluchajcie pryzeciez i tak jak sie lezy to ciezar ciala sie ozklada prawda?
                  wiec osoba ktora wazy nawet bardzo duzo nie zniszczy tej pleksi..chyba ze
                  slonia sie polozy... nie popadajmy w skrajnosci dziewczyny ;)
          • slodzik1986 do snowgueen 31.07.06, 14:00
            to ze zaproponowała jej 12 min na początek wcale nie świadczy o
            profesjonalizmie ponieważ łóżko może posiadać słabsze lampy.
    • anula_a Re: waga w solarium 31.07.06, 20:42
      gdyby takie szkło w łózku w solarium się "zarwało" to byłby ostani dzień
      istnienia producenta i dystrybutora tych łóżek na świecie,
      szkło musi być odpowiednio grube, dlatego też na łóżku opala się nieco wolniej
      niż w kabinach stojącyh, gdzie szkło jest cieńsze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka