jakubisia 31.07.06, 23:31 jaki polecacie depilator taki do 300 zł i czy w ogóle polecacie depilatory ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cleo80 Re: cena depilatora 01.08.06, 10:25 Ja mam Philips Satinelle za 90 zł . ODRADZAM. Nie usuwa małych włosków. Odpowiedz Link Zgłoś
winifred Re: cena depilatora 01.08.06, 17:51 ja mam b.r.a.u.n. najtańszy chyba z dostepnych (koszt ok 90-100zl, nie pamietam dokładnie bo to dość dawno było). działa tak sobie wiec chyba wart było jednak zainwestować w cos droższego bo ten sie nie stara :) nie zbiera malutkich włosków. jest niedokładny, i ma tendencje do przyrywania włosków zamiast ich wyrywania, ale moze po prostu sa za słabe na taki "super sprzęt" i braun zbiera tylko owłosienie typu: "nadmiar testosteronu" pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: cena depilatora 01.08.06, 20:20 Ja depilatora nie polecam. Wątpię, żeby te nowe "kosmiczne" wynalazki z przystawkami i nasadkami czymś się różniły od mojego Philips Satinelle, ale nigdy nie jestem zadowolona z efektów po depilacji, skóra nigdy nie jest idealnie gładka, tak jak koleżanka pisała wcześniej, depilator nie chwyta krótkich włosków. Poza tym, może się okazać, że kupisz depilator, a on ci tak podrażni skórę, że nie będziesz mogła go używać (tak jak moja koleżanka, ale dzięki temu mam depilator (-; ). Polecam za to wosk: efekt lepszy od depilacji depilatorem, szybszy zabieg i inna cena. Drugi raz 300 zł za depilator bym nie dała. Odpowiedz Link Zgłoś
lidka2603 Re: cena depilatora 01.08.06, 21:31 Ja mam depilator i żałuję że wogóle spróbowałam bo po kilku latach używania dorobiłam się wrastających włosków i blizn po nich.Poza tym nie wyrywa dokładnie, a ponieważ ja mam niestety grube włoski na nogach to przy wyrywaniu powodował "wyszarpywanie" naskórka wokół mieszka no i co czywiście jest jeszcze kwestja czerwonych plamek na nogach po depilatorze u mnie znikają dopiero po dwóch dniach.Brrr... od czerwca zaczęłam używać pasty cukrowej powiem tylko zero podrażnień i naprawdę gładkie nogi.Ciągle jeszcze walczę z wrastajacymi włoskami ale to niestety pozostałości po depilatorze. Odpowiedz Link Zgłoś
jakubisia do lidka 2603 01.08.06, 23:28 czy w każdym sklepie kosmetycznym czy supermarkecie można dostać tą pastę cukrową bo przyznam szczerze że nie miałam z tym styczności i jeszcze pytanko ile kosztuje. dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
zajefanapanna Re: cena depilatora 01.08.06, 21:53 ja mam wyżej wspomiany philipsa za 90 zl, moja koleżankja kupiła browna na 600zl i różnicy nie ma. Ani mój, ani jej nie usuwa krótkich włosków. Odpowiedz Link Zgłoś
keruzamk co wy macie za depilatory?? 01.08.06, 23:16 ja mam philipsa kupiony 3 lata temu i jest rewelacyjny, to ze wloski wrastaja to normalne, trzeba stosowac pilling, co do blizn..depilator nie jest polecany dla delikatnej skory Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś