Dodaj do ulubionych

szampon koloryzujący

04.08.06, 12:16
mam pytanko do tych ktorzy uzywali szamponu koloryzującego color instant
palette Schwarzkopfa. mam wlosy ciemny blond i chce uzyc szamponetki tylko
niewiem czy lepszy bedzie ciemy braz czy sredni... CZY NA MOJE WLOSY ZADZIAŁA
ta farba? wiem ze jest do 8 myc ale chyba w praktyce troszke dluzej? dzieki z
gory za pomoc:)
Obserwuj wątek
    • mala.m1 Re: szampon koloryzujący 04.08.06, 12:20
      radze sredni braz!!! jelsi masz jasne wlosy to lepiej uwazac. one straszni
      emocno lapia i dlugo schodza;) na poczatek sproboj wiec tego sredniego brazu.
      powodzeni a
      • cleo80 Re: szampon koloryzujący 04.08.06, 12:52
        Mam taki sam problem , z tym , że na końcówkach włosów mam jeszcze resztki farby
        w kolorze platynowy blond. Czy szampon pokryje moje włosy równomiernie , czy
        lepiej dać sobie spokój? Jeśli chodzi o kolor , to interesuje mnie właśnie jakiś
        brąz.
        • zapiekankaa Re: szampon koloryzujący 04.08.06, 15:29
          dzieki:) a podobno jak sie krócej trzyma to kolor jest jasniejszy:) moze
          potrzymam 20m a nie maksymalnie 30 i bedzie dobrze?:) podobno szampony
          koloryzujace tak super nie pokrywaja:/ale to moze to plotki bo tylko raz
          stosowalam i byl to różowy:D
        • eukaliptus.g1 Re: szampon koloryzujący 04.08.06, 16:22
          hej, jak masz na koncowkach platynowy kolor to uwazaj, ja sobie zrobilam farba
          super jasny blond i od gory mialam blond, a koncowki siwe/srebrne...masakra!
          • kociubek Re: szampon koloryzujący 04.08.06, 16:27
            Wiecie co dziewczyny, ja nie moglam za skarby pozbyc sie tego cholernego
            szamponu z głowy:( a nakladalam go na blond wlosy, wiec nie radze, uwazajcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka