malazlosnica 05.08.06, 19:57 Mam pytanko: jakie macie sposoby na gladka skore na łokciach i kolanach. Domowe czy kosmetyki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sophisticated_shrew Re: łokcie i kolana 06.08.06, 12:07 peeling i szorstka rękawica, potem krem nawilżający Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: łokcie i kolana 06.08.06, 13:50 krem do stóp i łokci panet spa z avonu. pierwszy i jak na razie jedyny krem, który pom aga moim łokciom Odpowiedz Link Zgłoś
largecoffe Re: łokcie i kolana 06.08.06, 15:00 Krem z kwasami AHA Planet Spa - święta prawda. Smarowane nim łokcie u kolana nie robią się szorstkie. Raz na jakiś czas peeling i Xerial 30 z mocznikiem przez kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja77 Re: łokcie i kolana 06.08.06, 15:25 łokcie kremuje zawsze przy okazji kremowania rąk-taki nawyk:)a kolana nie zauważyłam żeby kiedykolwiek mi się przesuszały.... Odpowiedz Link Zgłoś
elfia4 Re: łokcie i kolana 06.08.06, 15:37 Można też użyć kremu złuszczającego foot works avon. Podziała jak peeling, potem koniecznie krem. Nie polecam żadnych tarek ani pumeksów, bo są ostre i podrażniają skórę. Na codzień po prostu nakładam więcej balsamu w te miejsca, czasem wieczorem krem do rąk i mi to wystarczy, żeby łokcie nie byly suche. Odpowiedz Link Zgłoś