Dodaj do ulubionych

The Sims Średniowiecze - Artykuły

01.03.11, 23:09
Cześć wszystkim!

Dziś mam dla was trochę linków do artykułów, które warto przeczytać jeżeli jesteście zainteresowane grą The Sims Średniowiecze. Zapraszam do lektury smile

Zapowiedź gry The Sims Średniowiecze:
Kliknij tutaj smile

Relacja z pokazu gry na zamku Hever:
Kliknij tutaj

Średniowieczne misje - o co w tym chodzi?
Kliknij tutaj
Obserwuj wątek
    • karola_483_th Re: The Sims Średniowiecze - Artykuły 04.03.11, 15:56
      Spoko. Ale nie zamierzam na razie tego kupić.
    • madalena Re: The Sims Średniowiecze - Artykuły 04.03.11, 16:01
      hm.. jestem zainteresowana, ale mój komp chyba nie uciągnie tej gry, ma problem z podstawa 3,a jak do tego dołożyć średniowiecze to może być źle. ;/
      • sysiek4444 Re: The Sims Średniowiecze - Artykuły 04.03.11, 16:05
        nie gram w simsy.

dlaczego twoja nazwa jest granatowa ?
    • sim_ekspert Re: The Sims Średniowiecze - Artykuły 13.03.11, 10:15
      Mam dla was kolejne artykuły do przeczytania na temat The Sims: Średniowiecze.

Wszystko o Średniowiecznych bohaterach
      W tekście przeczytacie o postaciach jakie będzie można spotkać w grze. Poznajcie całą dziesiątkę już teraz!

Średniowieczne związki
      Kiedy gasną światła... no właśnie! Zapoznajcie się z zasadami na jakich działają związki w The Sims: Średniowiecze

Klasyka The Sims w Średniowieczu!
      Tłumaczenie wywiadu z producentką - Rachel Bernstein - o tym co z klasyczny simów zobaczymy w ich Średniowiecznym odpowiedniku smile

Przypominam, że The Sims Średniowiecze to nowa i samodzielna gra twórców The Sims. Oznacza to, że do jej uruchomienia nie potrzebujecie żadnej innej gry z serii The Sims!

• klaudiau11 ; d 13.03.11, 10:30
      hm... ciekawie się zapowiada, ale mój komp chyba nie da rady " dźwignąc " jeszcze tej gry ; p
    • angie2 Re: The Sims Średniowiecze - Artykuły 07.04.11, 15:55
      Proszę, pomóżcie mi www.kotek.pl/kotek_forum/02,3055,124060535,,The_Sims_Sredniowiecze_POMOCY_.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka