india222 09.08.06, 22:19 kupilam sobie ostatnio ten zapach.najpierw kilka razy probowałam go z testera i pieknie i dlugo mi pachniał.moj kupiony jest jakis nietrwały...:(czy testery roznia sie od tych sprzedawanych czy to tylko moje wrazenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lhasa Re: dolce &gabana light blue-trwalosc (testery)? 09.08.06, 22:26 Niestety,ale różnią się trwałością i to znacznie :-( Wiadomo - testery mają zachęcić do kupna,więc nie mogą być lichej trwałości i nie przez przypadek pisze na nich 'NOT FOR SALE' ... Myślę, że nie jest tajemnicą iż wiele osób handluje pokątnie testerami - u takich osób tester wody perfumowanej 100 ml kosztuje jakieś 200 zł, podczas gdy w perfumerii 300-400 zł Odpowiedz Link Zgłoś
india222 Re: dolce &gabana light blue-trwalosc (testery)? 09.08.06, 22:41 a moze ktos wie gdzie w poznaniu (albo u kogo:)) moge kupic tester.tak na przyszlosc:) Odpowiedz Link Zgłoś
lhasa Re: dolce &gabana light blue-trwalosc (testery)? 09.08.06, 22:52 Nie ejstem z Poznania,ale jeśli nie masz nic przeciwko zajrzyj na allegro tam często można kupić testery, które przeważnie są zapakowane w kartonowe pudełka co nie oznacza, że nie są oryginalne - tylko bardzo uważaj na sprzedających i pamiętaj, że oryginalnej wody NIGDZIE nie kupisz za kilkadziesiąt złotych. Polecam też perfumerie internetową www.tagomago.pl - mają konkurencyjne ceny, no ale nie handlują testerami. Ja osobiście zaopatrzyłam się niedawno u znajomego w wodę perfumowaną Kenzo 'Jungle Elephant' 100 ml (oczywiście tester) za (sic!) 180 zł ! No i jak to tester - utrzymuje się na ciuchach nawet kilka dni. Nie namawiam nikogo do takiego handlu czy kupna,ale płacąc ponad 400 zł za wodę w perfumerii miejmy świadomość, że przepłacamy kilkakrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
india222 Re: dolce &gabana light blue-trwalosc (testery)? 10.08.06, 13:25 masz moze kogos zaufanego na allegro.?jak nie chcesz pisac na forum to mozesz przesłac mi na maila gazetaowe:)zeby cie nie posadzono o reklame:) Odpowiedz Link Zgłoś
lhasa Re: dolce &gabana light blue-trwalosc (testery)? 10.08.06, 13:43 Na allegro kupuje dosyć rzadko, no i przeważnie u różnych sprzedających, tak więc nie mam jednej konkretnej zaufanej osoby,ale zawsze wybieram osoby do kótrych mogę zadzwonić i popytać o wodę,bo przez telefon nie ma dłuższego czasu do namysłu,więc albo ktoś odpowiada konkretnie albo nie. Jak słyszę, że ktoś mąci, miesza to od razu dziękuję za współpracę. Jeszcze nigdy nie oszukano mnie na allegro. Moim zdaniem recepta to dociekliwość, trzeba się pytać, dzwonić, pisać maile. A chcesz kupić teraz jakąś konkretną wodę ? Odpowiedz Link Zgłoś
india222 Re: dolce &gabana light blue-trwalosc (testery)? 10.08.06, 13:52 jakies 3 tyg temu kupiłam dolce.juz 1/3 jest zuzyta:(wiec za jakis miesiac bebde chciała cos nowego.przejrze allegro. pozdrawiam i dzieki za podpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
lhasa Re: dolce &gabana light blue-trwalosc (testery)? 10.08.06, 14:02 Nie ma za co. Naprawdę szkoda przepłacać,a ja w kupnie kosmetyków bez rujnowania portfela już się wyszkoliłam ;-) Jakbyś na allegro nie znalazła nic interesującego poszukaj w perfumeriach internetowych - niektóre oferują kosmetyki w naprawdę atrakcyjnych cenach,a jeśli masz kartę kredytową to musisz zajrzeć na :www.strawberrynet.com/ - tam ceny-bajka po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
india222 Re: dolce &gabana light blue-trwalosc (testery)? 10.08.06, 22:25 bylam na tej stronce.o co tam chodzi?zamawiasz przez internet z innych k rajow? Odpowiedz Link Zgłoś
lhasa Re: dolce &gabana light blue-trwalosc (testery)? 11.08.06, 00:37 no tak,a konkretnie to z innego kraju Ja osobiście nie posiadam karty kredytowej(a musi byc taka, zadna inna),zresztą jestem studentką :-)kolezanka tam kupuje, nie dosc ze nie pobieraja oplaty za przesylke to w dodatku sami pakuja paczke jak prezent i wtedy nie placimy cła. Poszukaj w wyszukiwarce, na pewno dowiesz sie czegos wiecej, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś