Dodaj do ulubionych

podklad do cery tlustj

10.08.06, 13:21
Obserwuj wątek
    • angelika206 Re: podklad do cery tlustj 10.08.06, 13:23
      Wyslalam nieswiaodmie za szybko . CHodzi mi drogie kobietki , o jakis dobry
      podklad do cery tlustej , swiecacej , zeby mi zmatowil fajnie cere i troche sie
      utrzymal na twarzy a nie po pol godziny znowu mi sie skora zacznie swiecic ,
      znacie jakies odpowiednie, bradoz bym prosila o nazwe i cene ,dziekuje .
      • renia.87 Re: podklad do cery tlustj 10.08.06, 16:45
        Polecam zastosowanie, pod podkład, kolagenu naturalnego. Najpierw po umyciu
        nakładasz kolagen na twarz, potem musisz chwilkę odczekać, i wtedy nałożyć
        podkład, lub bezpośrednio puder. Efekt murowany!!!
        • kreki77 Re: podklad do cery tlustj 10.08.06, 20:23
          Hej ja a propos tego kolagenu;)czy mogłabyś napisać jakiego kolagenu uzywałaś i
          z jakim skutkiem? ja mam cere mieszana, naczynkową z tendencją do trądziku
          różowatego i z uporem maniaka szukam jakiegos super kremu!!!Prosze o odowiedz!!
      • asiek_asiekowaty Re: podklad do cery tlustj 10.08.06, 20:30
        Revlon Colorstay faktycznie dlugo sie utrzymuje a co najwazniejsze na dlugo
        utrzymuje jaki taki mat (tzn. po jakims czasie nie masz juz swiezej, matowej
        cery, ale taki lekki blysk, a nie splywajaca z twarzy maz).
    • komyszka Re: podklad do cery tlustj 10.08.06, 15:53
      polecam podklad manhattan ,w czarnej tubce, nazwy nie pamietam. jak dla mnie
      super produkt za niewielka cene- ok 30 zł. mam tlusta cere i zaden podklad nie
      zostawal na niej przez caly dzien nie powodujac efekty blyszczenia. ten kosmetyk
      to dla mnie strzal w dziesiatke!
    • kuncwotek a ja polecam Avon 10.08.06, 16:25
      Tutaj więcej szczegołow
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=46581935
      • sonique revlon colorstay 10.08.06, 21:48
        ja niezmniennie polecam i polecac bede revlon, bo na mojej bardzo tlustej
        skorze w strefie T tylko on jako tako sie utrzymuje.
    • karanissa Re: podklad do cery tlustj 11.08.06, 10:13
      City Matt Lirene. Tez mam tlusta cere, a ten trzyma sie najdluzej z
      wyprobowanych do tej pory.
    • o.lunia Re: podklad do cery tlustj 11.08.06, 11:01
      Najlepiej z wyprobowanych przeze mnie matuje Estee Lauder Ideal Matt (nie wiem
      czy dokladnie tak sie nazywa), az za mocno:)dluuugo sie trzyma, ale jest troche
      ciezki, nie na co dzien, raczej na jakies wieksze wyjscie.
      Na co dzien uzywam od dawna Lirene City Matt, jest dosc lekki, matuje fajnie,
      a przy okazji twarz wyglada naturalnie.
      Poza tym bardzo dobry jest Clinique skin smother, rzeczywiscie wygladza, matuje
      podobnie jak City Matt, ale sie lepiej rozporowadza i dluzej trzyma.
      Nie polecam Loreal Ideal Balance, kiedys go mialam, nawet bylam zadowolona na
      poczatku, bo matuje calkiem dobrze, tylko ze strasznie podkresla wysuszone
      miejsca- jak tylko masz jakis strupek, wystajaca skorke, to ten podklad zwraca
      na to uwage.
      Nie probowalam Revlon Colorstay, dziewczyny z forum go polecaja, ale ja
      niestety nie uzywalam.
      pozdrawiam
      • o.lunia Re: podklad do cery tlustj 11.08.06, 11:02
        acha, chcialas ceny..
        EL- ok.140zl
        Lirene- ok.20zl
        Clinique- nie pamietam, ale powyzej 100zl, jakos ok.120-150zl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka