angelika206 Re: podklad do cery tlustj 10.08.06, 13:23 Wyslalam nieswiaodmie za szybko . CHodzi mi drogie kobietki , o jakis dobry podklad do cery tlustej , swiecacej , zeby mi zmatowil fajnie cere i troche sie utrzymal na twarzy a nie po pol godziny znowu mi sie skora zacznie swiecic , znacie jakies odpowiednie, bradoz bym prosila o nazwe i cene ,dziekuje . Odpowiedz Link Zgłoś
renia.87 Re: podklad do cery tlustj 10.08.06, 16:45 Polecam zastosowanie, pod podkład, kolagenu naturalnego. Najpierw po umyciu nakładasz kolagen na twarz, potem musisz chwilkę odczekać, i wtedy nałożyć podkład, lub bezpośrednio puder. Efekt murowany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kreki77 Re: podklad do cery tlustj 10.08.06, 20:23 Hej ja a propos tego kolagenu;)czy mogłabyś napisać jakiego kolagenu uzywałaś i z jakim skutkiem? ja mam cere mieszana, naczynkową z tendencją do trądziku różowatego i z uporem maniaka szukam jakiegos super kremu!!!Prosze o odowiedz!! Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_asiekowaty Re: podklad do cery tlustj 10.08.06, 20:30 Revlon Colorstay faktycznie dlugo sie utrzymuje a co najwazniejsze na dlugo utrzymuje jaki taki mat (tzn. po jakims czasie nie masz juz swiezej, matowej cery, ale taki lekki blysk, a nie splywajaca z twarzy maz). Odpowiedz Link Zgłoś
komyszka Re: podklad do cery tlustj 10.08.06, 15:53 polecam podklad manhattan ,w czarnej tubce, nazwy nie pamietam. jak dla mnie super produkt za niewielka cene- ok 30 zł. mam tlusta cere i zaden podklad nie zostawal na niej przez caly dzien nie powodujac efekty blyszczenia. ten kosmetyk to dla mnie strzal w dziesiatke! Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek a ja polecam Avon 10.08.06, 16:25 Tutaj więcej szczegołow forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=46581935 Odpowiedz Link Zgłoś
sonique revlon colorstay 10.08.06, 21:48 ja niezmniennie polecam i polecac bede revlon, bo na mojej bardzo tlustej skorze w strefie T tylko on jako tako sie utrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
karanissa Re: podklad do cery tlustj 11.08.06, 10:13 City Matt Lirene. Tez mam tlusta cere, a ten trzyma sie najdluzej z wyprobowanych do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
o.lunia Re: podklad do cery tlustj 11.08.06, 11:01 Najlepiej z wyprobowanych przeze mnie matuje Estee Lauder Ideal Matt (nie wiem czy dokladnie tak sie nazywa), az za mocno:)dluuugo sie trzyma, ale jest troche ciezki, nie na co dzien, raczej na jakies wieksze wyjscie. Na co dzien uzywam od dawna Lirene City Matt, jest dosc lekki, matuje fajnie, a przy okazji twarz wyglada naturalnie. Poza tym bardzo dobry jest Clinique skin smother, rzeczywiscie wygladza, matuje podobnie jak City Matt, ale sie lepiej rozporowadza i dluzej trzyma. Nie polecam Loreal Ideal Balance, kiedys go mialam, nawet bylam zadowolona na poczatku, bo matuje calkiem dobrze, tylko ze strasznie podkresla wysuszone miejsca- jak tylko masz jakis strupek, wystajaca skorke, to ten podklad zwraca na to uwage. Nie probowalam Revlon Colorstay, dziewczyny z forum go polecaja, ale ja niestety nie uzywalam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
o.lunia Re: podklad do cery tlustj 11.08.06, 11:02 acha, chcialas ceny.. EL- ok.140zl Lirene- ok.20zl Clinique- nie pamietam, ale powyzej 100zl, jakos ok.120-150zl Odpowiedz Link Zgłoś