parasolka11 16.08.06, 14:57 witam mam pytanie dotyczące kuracji tabletkami inneov: stosuję je już 2,5 m-ca i efekty są znikome czy czekać nadal na poprawę czy sobie darować? moje włosy nadal są wszędzie!!! pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annszc Re: inneov gęstość włosów 16.08.06, 15:53 Daruj sobie, ja stosowałm 4 mies i tez 0 efektu, pomogła w kocu dopiero mezoterapia w gabinecie lekarskim - cała sesja 5 czy 6 zabiegów 1000 zł.I do tego drozdze w tabletakch, skrzyp i cynk. Odpowiedz Link Zgłoś
kati2001 Re: inneov gęstość włosów 17.08.06, 08:16 Ja stosowałam pół roku i efkety mizerne, pomógł mi tonik NERIL. Odpowiedz Link Zgłoś
yes22 Re: inneov gęstość włosów 17.08.06, 13:20 Nie moglyście powiedziec wczesniej? Heh Właśnie mija miesiąc jak stosuje, niestety juz zakupiłam kuracje trzymiesięczną, niby efekty maja byc, tak mnie zapewniała moja fryzjerka, hm... Zobaczę. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
skinnycow Re: inneov gęstość włosów 17.08.06, 21:26 A ja stosuje juz od 4 miesiecy (wczesniej czytalam bardzo pochlebne opinie na tym wlasnie forum o tych tabletkach i sie skusilam) i na poczatku wydawalo mi sie ze mi nawet pomaga ale teraz cos znowu mi te wlosy zaczely bardzo wychodzic...:-( Odpowiedz Link Zgłoś