rose_marine 19.08.06, 14:01 czyli jak to wszystko wygląda.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr_aga Re: nasze oferty.. 19.08.06, 23:49 Zapraszam do wspólpracy z Oriflame osoby z całej Polski, szczególnie z Bydgoszczy, Torunia i okolic Masz okazję zająć się współpracą ze znaną i lubianą firma oriflame. Oriflame daje szansę każdemu, nie ważne jakiej jesteś płci, jakie masz wykształcenie. MASZ WIELE MOŻLIWOŚCI : * kupujesz kosmetyki tylko dla siebie z bardzo atrakcyjna znizka * sprzedajesz kosmetyki po cenie katalogowej, przez co mozesz zarabiac na sprzedazy kosmetyków * budujesz własna grupe konsultantow i zarabiasz nawet do 21% z ich sprzedazy !!!! * nie musisz zamawiac co miesiac, nikt do Ciebie nie dzwoni wieczorami aby Cie poganiac, zamawiasz co chcesz, kiedy chcesz i za ile chcesz * termin zaplaty to 14 dni * jesli jakis produkt sie nie spodoba, nie spelni Twoich oczekaiwan, pamietaj ze zawsze mozesz go zwrocic * przez pierwsze 3 katalogi bedziesz otrzymywac atrakcyjne prezenty: - wydłużający i pogrubiający tusz do rzes - żel do kąpieli Milk&Honey Gold - Paleta do makijażu Ponadto najlepsi konsultanci kwalifikuja sie do Klasy Biznes gdzie czekaja atrakcyjne oferty. Jesli nie masz dostepu do katalogu zawsze mozesz zobaczyc go tutaj: www.oriflame.pl/prod/offers/CurrentBrochureFrontpage.jhtml Jeżeli jesteś zainteresowany/ zainteresowana współpracą z oriflame i masz kilka pytan napisz do mnie na maila gazetowego lub na gg 8769445 Jeżeli jestes juz zdecydowany i podjąłes/podjęłaś decyzję i chcesz współpracować z oriflame z przyjemnością zostanę Twoją sponsorką. Wystarczy ze wejdziesz na stronę: www.oriflame.pl/earnMoney/registrationLink.jhtml i wpiszesz numer sponsora 1058707 Serdecznie pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
czarna67 Re: nasze oferty.. 20.08.06, 13:07 Witam! przedstawiam ofertę firmy Mary Kay. *kosmetyki bardzo wysokiej jakości tak pielęgnacyjne jak kolorowe(zwłaszcza podkłady) *jeden z najwyższych opustów jakie dają firmy mlm *możliwość budowania grupy i awansu z tym związanego *jedną z najwyższych prowizji od budowania grupy *prezenty w postaci produktów za aktywność *prezenty w postaci różnych gadżetów(np.piękne parasolki)lub produktów za podpisanie nowych umów *dla najlepszych wyjazdy zagraniczne Zapraszam partnerów biznesowych do budowania grup na południu Polski.Zapraszam również wszystkie zainteresowane osoby z całego kraju.Niema ograniczeń terytorialnych.Naprawdę warto.Szczegóły na gazetowego.Pozdrawiam Ilona Odpowiedz Link Zgłoś
kaja1968 zapraszam do faberlic 25.08.06, 20:28 zapraszam do sprzedaży bezpośredniej kosmetyków tlenowych osoby z całej Polski z wskazaniem na wielkopolskie i lubuskie; nie ma opłat wpisowych, zamawiasz kiedy chcesz i za ile chcesz a masz MINIMALNY rabat 27 % ; możesz zarobić więcej; gratisy, konkursy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
maja9943 Re: nasze oferty.. 21.08.06, 17:23 witam. jestem dystrybutorka perfum firmy FM Group. firma zajmuje sie sprzedaza perfum i nie tylko. w ofercie 100 zapachow robionych na bazie tych samych skladnikuw co znane swiatowe marki. na 1 szt perfum zarabiasz 9 zl (a czasem i wiecej). perfumy naprawde dobrej jakosci, godne polecenia o czym przekonaly sie moje klientki oraz ja sama. chetnych zapraszam do wspolpracy. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewalukas Re: nasze oferty.. 28.08.06, 14:40 Poszukuję osób chętnych do współpracy z firmą kosmetyczną Faberlic w charakterze konsultantów.Szczególnie województwa w Polski południowo-wschodniej. Faberlic jest firmą działającą na podobnych zasadach jak Avon czy Oriflame z tą różnicą,że u nas wszystko jest bezpłatnie.Tzn: -wpisowe 0 zł -nie wymagamy cyklicznych zakupów (jeśli masz zamówienie - zamawiasz, jeśli nie - nie zamawiasz) -nie wymagamy określonych wysokości zamówień (zamówienie może być nawet na jeden produkt) -przesyłki dostarczane do domu przez kuriera w ciągu max 3 dni roboczych (często nawet następnego dnia po złożeniu zamówienia) -promocje dla konsultantów (kosmetyki nawet za 0,10 gr lub 0,99 gr) -pomoc przy rozpoczynaniu współpracy -zniżka 27% na kosmetyki (możliwość zwiększania rabatu do 33% i wzwyż). Jedyny koszt jaki się ponosi to 5 zł (nieobowiązkowo).Za tą kwotę można nabyć książeczkę o firmie i ofercie (136 str). Kosmetyki Faberlic posiadają w swoim składzie Aquaftem, który m.in: -odmładza komórki skóry -goi rany, przyspiesza proces regeneracyjny skóry -jest środkiem przeciwzapalnym i przeciwalergicznym -działa przeciwoparzeniowo. Nasze kosmetyki są w dużo bardziej przystępnej cenie niż u konkurencji. Np cały zestaw antycellulitoey można dostać już za 42 zł w cenie katalogowej.Zawiera on cztery produkty,podczas gdy u konkurencji sam krem antycellulitowy w promocji kosztuje w granicach 35 zł. Chętnych proszę o kontakt na maila ewalukas@gazeta.pl GG 594415 Tam napisze o szczegółach, odpowiem na każde pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
katka123 Re: nasze oferty.. 29.08.06, 12:18 Witam! Poszukuję nowych konsultantów i klientów Oriflame. Wszytskich zainteresowanych zapraszam do zpoznania się z ofertą: my.oriflame.pl/beautyderm Odpowiedz Link Zgłoś
katka123 Re: nasze oferty.. 29.08.06, 12:19 Witam! Poszukuję nowych konsultantów i klientów Oriflame. Wszytskich zainteresowanych zapraszam do zpoznania się z ofertą: my.oriflame.pl/beautyderm Odpowiedz Link Zgłoś
katka123 Re: nasze oferty.. 05.09.06, 21:36 PRZYŁACZ SIĘ DO KLUBU ORIFLAME! W CZASIE TRWANIA KATALOGU 13(11.09-1.10) WPISOWE TYLKO 1ZŁ!!! CO MOŻESZ ZYSKAĆ? -30% marża przy odsrezdaży kosmetyków trafia do Twojej kieszeni! Szacunkowo zamawiając za 100pp(punktów premiowych) czyili ok 200zł-po cenie handlowej, a sprzedając po cenie katalogowej ok 260zł, różnica czylo 60zł Trafia do Ciebie! -Zapisując się do Oriflame rozpoczynasz program Witamy! Zamawiając za 100pp w każdym z kolejnych katalogów(13,14,15) zyskujesz za 1zł nagrody warte 196zł! -Możesz zatrzymać prezenty lub odsprzedać je zyskując łącznie dodatkowo 373zł! -Zamawiasz za ile chcesz! Nie mamy kampani, zniżka od pierwszego produktu! -Wipisowe to 1zł jeśli jednocześnie złożysz zamówienie na dowolną kwotę! -DOTAKOWO DLA PIERWSZYCH 3 ZAREJESTROWANYCH OSÓB WARTOŚCIOWY PREZENT UFUNDOWANY PRZEZE MNIE!!!(REJESTRACJA RÓWNIEŻ ON-LINE) WEJDŹ NA MOJĄ STRONĘ! ZAPRASZAM!!! my.oriflame.pl/beautyderm Odpowiedz Link Zgłoś
andzia765 Re: nasze oferty.. 19.10.06, 13:28 witam czy wazna jest jeszcze oferta 1 zl? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: nasze oferty.. 19.10.06, 16:11 tak, ale tylko do niedzieli. wyślę Ci maila ze szczegółami na adres gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_aga Re: nasze oferty.. 19.10.06, 18:50 andzia765 napisała: > witam > czy wazna jest jeszcze oferta 1 zl? pozdrawiam hej! nadal jest aktualna, prezenty gratis tez :) jesli jestes zainteresowana zapraszam do rozmowy na gg, wszystko wyjasnie i odpowiem na pytania :) pozdrawiam i zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
zabula87 Re: nasze oferty.. 15.04.07, 10:43 W Oriflame można mieć kosmetyki tańsze od 23%, szkolenia kosmetyczne za darmo oraz pokazy( jeśli zapiszesz się przeze mnie. Zawsze jest to jakiś początek w zdobyciu wiedzy, doświadczenia na nową drogę zawodową. Należe do biura regionalnego w Gliwicach, które bardzo polecam:)), co jakiś czas są ciekawe promocje dla konsultantów, mając ponad 200PP i wzwyż otrzymuje sie odpowiedni procent od sprzedaży oraz np. 40% tańszy produkt i inne promocje. Można budować własną grupę, która zarabia na siebie i na Ciebie. Możesz poznać wielu ciekawych ludzi, a także sam masz z tego satysfakcje:) Ja zawsze byłam raczej spokojną osobą, a teraz otwarta, rozgadana:) Dla mnie samej to wiele daje. Kosmetyki są bardzo dobrej jakości i z tego co zauważyłam to coraz więcej osób się do nich znów przekonuje:) widać to po magazynach:D Jeśli jesteś z okolic Rudy Śląskiej to serdecznie zapraszam do współpracy. Zawsze chetnie służę pomocą:) ----------------------------------- gg.6101878 mail:zabula87@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
megika Re: nasze oferty.. 04.06.07, 11:14 Jestem konsultantką Faberlic zapraszam do zakupu. W Faberlic sprzedajesz produkty których się nie wstydzisz, są rewelacyjne każdy kto zna to Ci powie. Chętnie Ci doradzę i pomogę dobrać odpowiednie kosmetyki oraz zostać konsultantką. Pisz! mój email: megi48@op.pl , gg 7311885, telefon kom 510244952. Forma kontaktu zależy od Ciebie. Przy zakupie większości kosmetyków udzielam rabatu 10%. Zapraszam!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
avonrzeszow praca rzeszów 03.08.07, 20:58 Jesli chcesz kupowac kosmetyki ze znizka,lub podjac swietna prace! napisz. Odpowiedz Link Zgłoś