Gość: Nitka IP: *.ipt.aol.com 01.03.03, 04:09 Macie jakies ulubione, fantastyczne dostepne tylko w Stanach? Co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorisek Re: Kosmetyki w Stanach... IP: *.houston.rr.com 01.03.03, 05:14 Stilla eye shadows and lipliner No. 1 Giorgio Armani-Luminous Foundation, smooth lipstick (5,8) DDF-retinol, vitamin C MD Formulations Shue Uemura eye shadows Paula Dorf-blush, cream to powde make-up laura mercier and Trish McEvoy-brushes mostly bobbi brown--the brow stuff Chantecaille Jupiter lipstick Paula Begoun--AHA, BHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Kosmetyki w Stanach... IP: 148.246.70.* 01.03.03, 18:37 kosmetyki do wlosow neutrogeny, a szczegolnie overnight therapy seria biosilk do pielegnacji wlosow, farouk systems, houston i tu uwaga: przeczytalam opinie amerykanek w forum kosmetycznym, iz sadza one, ze przy wyborze i zakupie perfum nalezy zwrocic uwage na miejsce ich wytwarzania, bowiem perfumy tej samej marki zrobione we francji sa ponoc duzo ladniejsze, niz ich amerykanski odpowiednik. (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorisek Re: Kosmetyki w Stanach... IP: *.houston.rr.com 01.03.03, 18:42 Francuskie sa bardziej koncentrowane to opnia mojej francuskiej kolezanki. Ona mi radzi Chaumet (tu nie ma, ale jest w Polsce). Kupic w ciemno? Ona mowi ze piekne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Kosmetyki w Stanach... IP: 148.246.69.* 01.03.03, 23:22 ja chyba bym nie ryzykowala. pamietam, ze kiedys b. chcialam kupic pewien zapach, ktory nie byl dostepny w polsce, poprosilam wiec kogos, kto wybieral sie do niemiec, zeby przywiozl mi probke tych perfum. niestety sklep nie dysponowal akurat wtedy probkami, wiec jakas mila pani sprzedawczyni przygotowala dla mnie specjalny pakuneczek w postaci dobrze nasaczonego perfumami bawelnianego wacika szczelnie zamknietego w plastikowym woreczku. w ten sposob moglam zapoznac sie z zapachem. no i b. mi sie spodobal, teraz nalezy do moich najbardziej ulubionych. jesli masz kogos znajomego w polsce po prostu popros o taka przesylke,zwykly list, a w nim kartonik w folii, z zapachem. oczywiscie to nie to samo co probka, ale zawsze daje ci podstawowe pojecie o zapachu. a potem juz wiesz,czy bedzie ci z tym zapachem do twarzy... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorisek Re: Kosmetyki w Stanach... IP: *.houston.rr.com 01.03.03, 23:38 tak tylko oni mi zaraz to kupuja i wysylaja. tez z niemiec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitka Re: Kosmetyki w Stanach... IP: *.ipt.aol.com 02.03.03, 03:18 Neutrogena rzeczywiscie do wlosow swietna...mam detangler w sprayu Generalnie chyba te amerykanskie kosmetyki do wlosow sa lepsze i bardziej creamy... Odpowiedz Link Zgłoś
sublustris Re: Kosmetyki w Stanach... 02.03.03, 04:14 a macie jakies ulubione maseczki z glinki? Czy uzywalyscie np. tej Neutrogeny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: Kosmetyki w Stanach... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 02.03.03, 09:37 kiedyś, jak miałam cere trądzikową to była maseczka Helene Curtis miętowa. Odpowiedz Link Zgłoś