Gość: MonikaS IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 17:19 Powiedzcie coś na temat błyszczyków meteorytów Guerlaina, widziałam toto w EMPIK-u za 90 nzł ale nie było ani jednego testera. Jaka jest ich jakość, kolorki, ktoś wie ????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ledka Re: Meteoryty - błyszczyki IP: 217.153.53.* 05.03.03, 08:09 Moje doswiadczenia z blyszczykami sa skromne, wiec kupujac na lotnisku blyszczyk probowalam wszystkich po kolei nie wiedzac na co faktycznie zwracac uwage. Padlo na meteoryty i to byl b. dobry wybor. Jest gesty, bardzo nawet, rozprowadza sie odpowiednio do tej gestosci ale i pewnie dzieki tej gestosci trzyma sie na ustach bardzo dlugo tak, ze znajome zawsze sie dziwily ze jeszcze mi cos zostalo mimo,ze w miedzyczasie jadlam i pilam. Ma swietny polysk, ja mam kolorek koralowy i teraz zastanawiam sie nad rozowym, chociaz ten rozowy Meteoryt jest jakby fioletowawy wiec odpada..ale trzeba probowac na ustach bo odcien lekko sie zmienia. Rowniez pewnie dzieki tej gestosci jest bardzo wydajny, uzywalam namietnie cale zeszle lato u zuzylam pol buteleczki. Odpowiedz Link Zgłoś