Gość: Kaska IP: *.509.15.wu-wien.teleweb.at 05.03.03, 10:07 Szukam dobrej krawcowej w okolicach Krakowa, ktora uszyje mi kilka sukienek. Prosze o kontakt ze mna, albo tu na forum albo na mail rinchen@i-one.at Pozdrawiam, Kaska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaska Re: dobra krawcowa w Krakowie IP: *.509.15.wu-wien.teleweb.at 06.03.03, 20:41 Nikt nie zna krawcowej z okolic Krakowa? Mam tyle fajnych wzorow na sukienki i chce by mi ktos je uszyl. Pomozcie znalezc krawcowa!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszka Re: dobra krawcowa w Krakowie IP: *.bydgoska.krakow.pl 07.03.03, 10:46 Ja także dołączam się do pytania. Marzą mi się dobrze uszyte spodnie. Byłoby świetnie, gdybyście podały też orientacyjne ceny. Dziękuję z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwi Re: dobra krawcowa w Krakowie IP: 213.77.32.* 07.03.03, 10:55 Ja znam tylko taka, ktora robi same przerobki niestety:( Ale robi to swietnie i niedrogo. Wszystkie moje kolezanki do niej chodza,bo jest bardzo dokladna i zawsze zrobi tak jak sobie to wyobrazalam. Moze dalaby sie namowic na szycie? Dawno o to ja pytalam, ale powiedziala, ze ma bardzo duzo pracy i zbyt malo czasu, zeby sie podjac szycia, ale kto wie, moze cos sie zmienilo. Pracuje w DH Wanda, na I pietrze, trzeba wejsc w taki korytarzyk tam gdzie jest fryzjer i kosmetyczka. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzurna Re: dobra krawcowa w Krakowie IP: *.bj.uj.edu.pl 07.03.03, 11:42 a gdzie jest ten DH Wanda??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwi Re: dobra krawcowa w Krakowie IP: 213.77.32.* 07.03.03, 12:09 Dom Handlowy Wanda jest w Nowej Hucie, tylko nie wiem jakie to osiedle, moze Na Lotnisku? pewna nie jestem, ale to jest na przeciwko os. Kosciuszkowskiego Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś