Dodaj do ulubionych

dobra krawcowa w Krakowie

IP: *.509.15.wu-wien.teleweb.at 05.03.03, 10:07
Szukam dobrej krawcowej w okolicach Krakowa, ktora uszyje mi kilka sukienek.
Prosze o kontakt ze mna, albo tu na forum albo na mail rinchen@i-one.at
Pozdrawiam,
Kaska
Obserwuj wątek
    • Gość: kaska Re: dobra krawcowa w Krakowie IP: *.509.15.wu-wien.teleweb.at 06.03.03, 20:41
      Nikt nie zna krawcowej z okolic Krakowa?
      Mam tyle fajnych wzorow na sukienki i chce by mi ktos je uszyl.
      Pomozcie znalezc krawcowa!!!!!!!!!!
    • Gość: Miszka Re: dobra krawcowa w Krakowie IP: *.bydgoska.krakow.pl 07.03.03, 10:46
      Ja także dołączam się do pytania. Marzą mi się dobrze uszyte spodnie. Byłoby
      świetnie, gdybyście podały też orientacyjne ceny. Dziękuję z góry.
      • Gość: wiwi Re: dobra krawcowa w Krakowie IP: 213.77.32.* 07.03.03, 10:55
        Ja znam tylko taka, ktora robi same przerobki niestety:( Ale robi to swietnie i
        niedrogo. Wszystkie moje kolezanki do niej chodza,bo jest bardzo dokladna i
        zawsze zrobi tak jak sobie to wyobrazalam. Moze dalaby sie namowic na szycie?
        Dawno o to ja pytalam, ale powiedziala, ze ma bardzo duzo pracy i zbyt malo
        czasu, zeby sie podjac szycia, ale kto wie, moze cos sie zmienilo. Pracuje w DH
        Wanda, na I pietrze, trzeba wejsc w taki korytarzyk tam gdzie jest fryzjer i
        kosmetyczka.
        Pozdrawiam:)
        • Gość: dyzurna Re: dobra krawcowa w Krakowie IP: *.bj.uj.edu.pl 07.03.03, 11:42
          a gdzie jest ten DH Wanda???
          • Gość: wiwi Re: dobra krawcowa w Krakowie IP: 213.77.32.* 07.03.03, 12:09
            Dom Handlowy Wanda jest w Nowej Hucie, tylko nie wiem jakie to osiedle, moze Na
            Lotnisku? pewna nie jestem, ale to jest na przeciwko os. Kosciuszkowskiego
            Pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka