czerwona.sukienka1 14.09.06, 18:35 To jest chyba jakas nowa marka Africa,takie czerwonawe opakowania tych kosmetykow.Czy sa dobre?Miala ktoras z Was moze cos z tej serii? Jakies balasamy czy cos?Co to w ogole za firma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taka_jedna_ona Re: Kosmetyki z serii "Africa". 14.09.06, 19:09 Cześć;) ja miałam błoto do włosów z tej serii i muszę przyznać że był to bardzo dobry kosmetyk... jedynym minusem było że musiałam, sporo czasu i wody poświęcac na zmycie tego, bo bardzo przylegało do włosów;) aha i zapach taki nieciekawy miało... ale biorąc pod uwage działanie to jest "toto" bardzo dobre. bardzo poprawia kondycje włosa;) Odpowiedz Link Zgłoś
zolinkaa Re: Kosmetyki z serii "Africa". 14.09.06, 19:11 ja mam kryształki do kąpieli:)sa super! planuje juz jakiś nastepny zakup z tej serii Odpowiedz Link Zgłoś
wiolunia79 Re: Kosmetyki z serii "Africa". 14.09.06, 19:16 Chodzi o serie z Bielendy Powitanie z Afryką? Jak tak to mleczko do ciała z olejkiem, olejek do kąpieli ze śmietaną i maseczka są super Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Kosmetyki z serii "Africa". 14.09.06, 19:17 może chodzi ci o serię pożegnanie z Afryką bielendy? miałam błoto do włosów,było całkiem fajne Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Kosmetyki z serii "Africa". 14.09.06, 19:18 nie pożegnanie, tylko powitanie z afryką:) Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona.sukienka1 Re: Powitanie z Afryka 14.09.06, 19:31 A wiec to jest Bielenda. A co jest z tej serii Powitanie z Afryka?Balsam,bloto,sol,co jeszcze? Ale balsam chyba jest maly jak na ta cene? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolunia79 Re: Powitanie z Afryka 14.09.06, 19:35 Ma chyba 250ml i kosztuje koło 10zł.To dużo?jest tez piasek do kapieli, krem do twarzy ,peeling do ciała chyba z brązowym cukrem Odpowiedz Link Zgłoś
pink_hamster Re: Powitanie z Afryka 14.09.06, 19:35 jest tez szampon blotny,polecam,jest swietny,dobrze oczyszcza wlosy,tylko troche czasu trzeba poswiecic na splukanie no i niestety jest sprzedawany w saszetkach... Odpowiedz Link Zgłoś
wiolunia79 Re: Powitanie z Afryka 14.09.06, 19:36 maseczkę do twarzy też widziałam tylko w saszetkach Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Powitanie z Afryka 14.09.06, 20:40 wiolunia79 napisała: > maseczkę do twarzy też widziałam tylko w saszetkach Bardzo fajna, ladnie mi buzke wygladzila. I oblednie pachnie-dla wielbicielek orientalnych zapachow, gdyz maseczka jest ze...zlotem, mirra i kadzidlem. Moglabym uzywac dla samego zapachu :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolunia79 Re: Powitanie z Afryka 14.09.06, 20:42 mleczko do ciała pachnie tak samo,uwielbiam ten zapach Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Powitanie z Afryka 14.09.06, 22:10 jest jeszcze dwufazowy plyn do kapieli - daktylowy:) wydawalo mi sie, ze za ostro pachnie, ale po wlaniu do wanny jest BOSKI:) najfajniejszy zapach, jaki mialam:) Pauli -- bywam na Łysej Górze:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: Powitanie z Afryka 15.09.06, 07:22 Dziewczyny, a jaki jest ten kokosowy balsam do ciała w butelce? Jak pachnie, mocno czy delikatnie? Odpowiedz Link Zgłoś
ktosiunia87 Re: Kosmetyki z serii "Africa". 15.09.06, 19:34 Nie stosowałam tych kosmetyków, ale znalazłam kilka recenzji na ich temat, może się przydadzą: torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=6328 torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=8780 torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=6123 torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=6496 torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=6565 torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=5948 torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=8788pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś