18.09.06, 09:04
Potrzebuję waszej rady w sprawie zakupu golarki damskiej. Która jest
najlepsza. Rok, dwa lata temu używałam depilatora, ale miałam problem z
wrastającymi włosami - nogi musiałam leczyć chyba pół roku. Ten depilator
miał rówież nasadkę do golenia i jej używałam, ale teraz się zepsuła i muszę
kupić golarkę. Może macie jakieś sprawdzone.
Obserwuj wątek
    • ainuin1 Re: golarka 18.09.06, 21:06
      A nie prościej (i taniej!) korzystać z jednorazowych (lub takich z wymiennymi
      ostrzami) maszynek - tych projektowanych specjanlnie dla kobiet? Moim zdaniem
      (raz uzywałam gorlarki, ale może była kiepska), znacznie gładsze nogi są po
      użyciu maszynki.
      Pozdrawiam!
    • promesse Re: golarka 18.09.06, 22:28
      Najlepsze są jednak maszynki jednorazowe, takie z paseczkami nawilżającymi, a
      jesli koniecznei chcesz golarkę to polecam firmy Braun. Mam do Ciebie pytanie:
      jak wyleczyłaś nogi z tych wrastajacych włosków? Dotyczy mnie sam problem, tyle
      że mi nic nie pomaga, od roku golę nogi, stosowałam Tribiotic i szkoda słów.. :
      ( Pozdrawiam
      • camisa Re: golarka 19.09.06, 08:15
        Już wczoraj kupiłam sobie golarkę. Wolę ją od maszynki bo mniej czasu to
        wszystko zajmuje. A nogi wyleczyłam zwykła wodą utlenioną. Gdzieś na forum
        wyczytałam, że jednej dziewczynie poleciła to lekarka. Przemywałam nogi
        codziennie wieczorem. Życzę powodzenia
        • ama84 Re: golarka 19.09.06, 09:42
          a moglabys napisac jakiej firmy kupilas golarke i ile cie ta przyjemnosc kosztowala? sama mysle o takim zakupie i stad moje pytanie. :-)
          • camisa Re: golarka 19.09.06, 11:36
            Kupiłam golarkę Philipsa i była to najdroższa golarka w sklepie - zdecydowałam
            się jednak na ta inwestycję. Ale są również golarki w cenie około 100 zł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka