Dodaj do ulubionych

CEALIN-czy ktos stosowal?

IP: *.acn.waw.pl 11.03.03, 21:35
jesli tak to prosze sie podzielic 'wrazeniami'
dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: revlon Re: CEALIN-czy ktos stosowal? IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 29.03.03, 23:22
      Ja stosuję od trzech tygodni... :) I o dziwo w końcu coś zaczęło działać na
      moje urocze dołki. Na udach jest widoczny już tylko po naciśnięciu ręką, a na
      pośladkach nadal nawet jak stoję. Trochę zmieniłam jadłospis i trochę mam
      luźniejsze spodnie :) Pozdrowionka
    • Gość: madzia76 Re: CEALIN-czy ktos stosowal? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.03, 00:56
      Mam pytanie do Revlon. Jak czesto je bierzesz? Na opakowaniu napisane jest
      zeby brac 1-3 tabletek dziennie. Bierzesz 3? Pozdrawiam.
      • Gość: revlon Re: CEALIN-czy ktos stosowal? IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 30.03.03, 10:28
        Owszem biorę trzy razy dziennie w trakcie posiłku :)
    • Gość: moboj Re: CEALIN-czy ktos stosowal? IP: *.magma-net.pl 30.03.03, 11:29
      z ciekawości pytam: ile to kosztuje?
      • Gość: madzia76 Re: CEALIN-czy ktos stosowal? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.03, 23:45
        Okolo 60 zl. Troszke duuuzo!! Ale wedlug mnie warto:)
    • Gość: Pryszcz Re: CEALIN-czy ktos stosowal? IP: *.tpl.toronto.on.ca 01.04.03, 00:15
      Ja smarowalem moje jaderka.Pomoglo, ale na chwile.A tobie tez pomoglo po posmarowaniu jaderek?
    • Gość: ina Re: CEALIN-czy ktos stosowal? IP: *.dial.pl 01.04.03, 14:45
      Nie warto wydawać pieniędzy, to kolejny pomysł firm farmaceutycznych na
      wydrenowanie naszych kieszeni, idź do apteki poczytaj sobie skład a sama
      zrozumiesz dlaczego tak piszę.Pozdrowionka
    • moni81 Re: CEALIN-czy ktos stosowal? 01.04.03, 14:59
      ja osobiscie jeszcze nie probowalam Cealin ale polecam bio C.L.A. jest to
      srodek pomagajacy zwalczyc celulitis i rzeczywiscie jest rewelacyjny! juz po
      pierwszym opakowaniu bylo widac efekty a na dodatek waga spadla o 4kg (przy
      jednoczesnych cwiczeniach). w tej chwili nie mam ani grama tego okropnego
      celulitisu i czuje sie swietnie (wlasnie zakupilam drugie opakowanie :)))
      pozdrawiam!
    • Gość: sisl Re: CEALIN-czy ktos stosowal? IP: 157.25.119.* 01.04.03, 15:16
      Główny składnik Cealinu i BIO CLA jest kwas linowy.
      • Gość: ula Re: CEALIN-czy ktos stosowal? IP: *.rasserver.net 01.04.03, 17:07
        nie ma kwasu linowego

jest tylko linolowy i linolenowy

a w tych preparatach jest to sprzężony kwas linolenowy
      • Gość: madzia76 Re: CEALIN-czy ktos stosowal? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.03, 17:23
        A ile kosztuje BIO CLA?
    • Gość: verbena Re: CEALIN-czy ktos stosowal? IP: *.acn.waw.pl 01.04.03, 21:48
      Podłączam się do pytania. Ile kosztuje Bio- CLA?
      • Gość: ada Re: CEALIN-czy ktos stosowal? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.03, 10:20
        Cealon 67zl., BIO CLa 36 za 30tabletek, podaje stronke z cennikiem
        www.prosper.pl/oferta/
        • anula78 Re: CEALIN-czy ktos stosowal? 02.04.03, 11:23
          Gość portalu: ada napisał(a):

> Cealon 67zl., BIO CLa 36 za 30tabletek, podaje stronke z cennikiem
          > <a
          href="http://www.prosper.pl/oferta/"target="_blank">www.prosper.pl/oferta/</
          > a>

Nie wydaje sie Wam, ze czasem ludzie po prostu reklamuja "swoje" niekoniecznie
          sprawdzone produkty??
          • Gość: ada Re: CEALIN-czy ktos stosowal? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.03, 12:01
            Przytoczyłaś mój tekst, więc Ci odpowiem, że nigdy nie miałam do czynienia z
            tymi lekami a stronka jest świetna bo można sobie najpierw sprawdzić cenę
            szukanego specyfiku, więc nie rozumię skąd ta złośliwość
            • Gość: madzia76 Re: CEALIN-czy ktos stosowal?/Ada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.03, 14:32
              Wielkie dzieki Ado! Stronka jesr rzeczywiście bardzo bardzo fajna. Przynajmniej
              idąc do apteki wiem jakigo rzędu kwoty mogę się spodziewać:) Dzięki jeszcze
              raz, ściskam Cię:)
              • Gość: ada Re: CEALIN-czy ktos stosowal?/Ada IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.03, 15:31
                Oooo jak fajnie, pozdr. również
                • Gość: mada Re: CEALIN-czy ktos stosowal?/Ada IP: *.chello.pl 02.04.03, 20:14
                  A czy można łączyć stosowanie tego preparatu z antykoncepcją? I to naprawdę
                  działa? Podobno, jak czytałam już gdzieś na którymś forum, kalafior jest
                  wieczny... Jak długo trzeba go przyjmować, żeby były jakieś efekty?
                  Pozdrowionka
                • Gość: mada Re: CEALIN-czy ktos stosowal?/Ada IP: *.chello.pl 02.04.03, 20:14
                  A czy można łączyć stosowanie tego preparatu z antykoncepcją? I to naprawdę
                  działa? Podobno, jak czytałam już gdzieś na którymś forum, kalafior jest
                  wieczny... Jak długo trzeba go przyjmować, żeby były jakieś efekty?
                  Pozdrowionka
                  • Gość: sonique CLA a GLA IP: 217.98.105.* 03.04.03, 15:48
                    Czy ktos moglby wytlumaczyc mi roznice? To drugie to kwas gamma-linolenowy. Czy
                    to ma takie samo dzialanie? Bo jest znacznie tansze niz CEALIN itp.
                    POzdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka