pajak.krzyzak 26.09.06, 18:01 jakie doklanie stosowac cwiczenia aby troche skorygowac ta " przypadlosc"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalinazkalinowa Re: krzywe nogi 26.09.06, 18:42 skorygować "tę przypadłość" można nieznacznie w przedszkolu ;) a teraz zaakceptuj siebie bo szkoda życia na kompleksy i kompleksiki Odpowiedz Link Zgłoś
triss_m7 Re: krzywe nogi 26.09.06, 19:33 kalinazkalinowa napisała: > skorygować "tę przypadłość" można nieznacznie w przedszkolu ;) a teraz > zaakceptuj siebie bo szkoda życia na kompleksy i kompleksiki > Czasem w przedszkolu jest juz za pozno, najlepiej zaraz gdy problem sie pojawi. Moja coreczka miala rok gdy znalezlismy sie u ortopedy z tego powodu. Miala specjalnie podklejane buciki, oraz naswietlania. Teraz ma sliczne proste nozki. Moze sprobuj wybrac sie do ortopedy ale nie gwarantuje czy cos teraz pomoze. Kalina ma racje - pozbadz sie kompleksow bo szkoda zycia. Ktos kto ma krzywy nos nie zalozy na niego dlugiej spodnicy ;))) a i krzywy nosek czesto ma swoj urok! Odpowiedz Link Zgłoś
adelllka Re: krzywe nogi 26.09.06, 20:39 ja sie nie znam ale wydaje mi sie ze mozna tak dopasowac ubranie zeby nie uwydatniac/zatuszowac te krzywe nogi. np nie nosic krotkich spodniczek, obcisych spodni... mi sie tak przynajmniej wydaje Odpowiedz Link Zgłoś