Gość: Vikcia IP: *.pl 10.11.01, 17:13 Zastanawiam się, czy sobie takich nie kupić, tylko nie wiem, czy będą dla mnie odpowiednie. Słyszałam wiele dobrego o perłach Guerlaina, ale są dość drogie, więc może Paloma, albo Avon, albo... Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mia Re: kulki pudrowe IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 21:30 Próbowałam brązujących kulek Avonu. Polecam, jak ktos lubi ceglasty odcień cery... Pomarańczowe sa przeokrutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: kulki pudrowe IP: *.*.*.* 12.11.01, 08:55 Zaryzykowałam po raz pierwszy puder kulkowy - Palomę. Mam b. jasną cerę i jestem z niego zadowolona. Nie jest pomarańczowy ani nie wyglądasz w nim jak w kiepskim fluidzie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikaM Re: kulki pudrowe IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 09:28 Ja mam z Oriflame i jestem zadowolona (są perłowe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: kulki pudrowe IP: 194.175.243.* 12.11.01, 10:11 A ja Ci polecam Guerlain - wydasz raz większą kasę ale jaki efekt! Pamiętaj, że puder to coś co nosisz cały dzień i jest on dostrzegalny przez wszystkich. I albo będziesz wzbudzała zachwyt albo ktoś stwierdzi, że masz źle dobrany czy nałożony puder. Wybór jest Twój. A Guerlain używam już ponad rok i jeszcze sporo mi go zostało. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vikcia Re: kulki pudrowe IP: *.pl 12.11.01, 15:29 Kaha, a mogłabyś coś więcej o tym Guerlainie? Jakie są kolory tych pereł, do jakiej są cery, jaki dają efekt (matujący, rozświetlający, nabłyszczający, koloryzujący...)? I, co ważne, ile kosztują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: kulki pudrowe IP: 194.175.243.* 13.11.01, 09:49 Vikciu - niestety nie pamiętam ile zapłaciłam bo było to już jakiś czas temu. Najlepiej wybierz się do perfumerii i wszystkiego się dowiesz. Ja używam "meteorytów" w jasno złotym kolorze - one rozświetlają, nadając jednocześnie cerze lekko złoty połysk. Wiem, że są też odcienie pastelowe, ale nie chcę Cię wprowadzać w błąd. Powiem Ci jeszcze raz, że warto, ale pójdź wcześniej do perfumerii, złap jakąś sympatyczną ekspedientkę i wypróbuj coś w sam raz dla Ciebie! Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: kulki pudrowe IP: 157.25.122.* 13.11.01, 16:58 Ja się już tyle nasłuchałam o kulkach Guerlaina, że chyba sobie takie sprawię na gwiazdkę. Waham się pomiędzy takimi pastelowymi (różne odcienie w jednym pudełeczku) a tymi złotawymi, których używasz Kaha. Uwielbiam gdy moja cera ma cieplutki koloryt, ale niestety jest dość jasna. Czy wtym przypadku złote kulki sprawdziłyby się???? Kaha - napisz czy też masz średnio-jasną karnację czy też oliwkową! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: kulki pudrowe IP: 194.175.243.* 14.11.01, 10:06 Olu - ja mam dość ciemną cerę bo od czasu do czasu korzystam z solarium oraz używam samoopalacza (Również Guerlain - polecam w 100%!!) Trudno mi odpowiedzieć na Twoje pytanko. Najlepiej skorzystać z porady profesjonalistki w perfumerii. Pozdroofki! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: kulki pudrowe 16.11.01, 10:56 Avonu sa fajne, ale nie brazujace tylko takie rozswietlajace, niezle dzialaja jako roz Odpowiedz Link Zgłoś