Dodaj do ulubionych

kulki pudrowe

IP: *.pl 10.11.01, 17:13
Zastanawiam się, czy sobie takich nie kupić, tylko nie wiem, czy będą dla mnie
odpowiednie. Słyszałam wiele dobrego o perłach Guerlaina, ale są dość drogie,
więc może Paloma, albo Avon, albo... Co wy na to?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mia Re: kulki pudrowe IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 21:30
      Próbowałam brązujących kulek Avonu. Polecam, jak ktos lubi ceglasty odcień
      cery...
      Pomarańczowe sa przeokrutnie.
      • Gość: pomerank Re: kulki pudrowe IP: *.*.*.* 12.11.01, 08:55
        Zaryzykowałam po raz pierwszy puder kulkowy - Palomę. Mam b. jasną cerę i
        jestem z niego zadowolona. Nie jest pomarańczowy ani nie wyglądasz w nim jak w
        kiepskim fluidzie. Polecam.
        • Gość: monikaM Re: kulki pudrowe IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 09:28
          Ja mam z Oriflame i jestem zadowolona (są perłowe)
    • Gość: kaha Re: kulki pudrowe IP: 194.175.243.* 12.11.01, 10:11
      A ja Ci polecam Guerlain - wydasz raz większą kasę ale jaki efekt! Pamiętaj, że
      puder to coś co nosisz cały dzień i jest on dostrzegalny przez wszystkich. I
      albo będziesz wzbudzała zachwyt albo ktoś stwierdzi, że masz źle dobrany czy
      nałożony puder. Wybór jest Twój. A Guerlain używam już ponad rok i jeszcze
      sporo mi go zostało.
      Pozdrawiam!
      • Gość: Vikcia Re: kulki pudrowe IP: *.pl 12.11.01, 15:29
        Kaha, a mogłabyś coś więcej o tym Guerlainie? Jakie są kolory tych pereł, do
        jakiej są cery, jaki dają efekt (matujący, rozświetlający, nabłyszczający,
        koloryzujący...)? I, co ważne, ile kosztują?
        • Gość: kaha Re: kulki pudrowe IP: 194.175.243.* 13.11.01, 09:49
          Vikciu - niestety nie pamiętam ile zapłaciłam bo było to już jakiś czas temu.
          Najlepiej wybierz się do perfumerii i wszystkiego się dowiesz.
          Ja używam "meteorytów" w jasno złotym kolorze - one rozświetlają, nadając
          jednocześnie cerze lekko złoty połysk. Wiem, że są też odcienie pastelowe, ale
          nie chcę Cię wprowadzać w błąd. Powiem Ci jeszcze raz, że warto, ale pójdź
          wcześniej do perfumerii, złap jakąś sympatyczną ekspedientkę i wypróbuj coś w
          sam raz dla Ciebie!

Pozdrawiam serdecznie!
          • Gość: Ola Re: kulki pudrowe IP: 157.25.122.* 13.11.01, 16:58
            Ja się już tyle nasłuchałam o kulkach Guerlaina, że chyba sobie takie sprawię
            na gwiazdkę. Waham się pomiędzy takimi pastelowymi (różne odcienie w jednym
            pudełeczku) a tymi złotawymi, których używasz Kaha. Uwielbiam gdy moja cera ma
            cieplutki koloryt, ale niestety jest dość jasna. Czy wtym przypadku złote kulki
            sprawdziłyby się???? Kaha - napisz czy też masz średnio-jasną karnację czy też
            oliwkową!
            • Gość: kaha Re: kulki pudrowe IP: 194.175.243.* 14.11.01, 10:06
              Olu - ja mam dość ciemną cerę bo od czasu do czasu korzystam z solarium oraz
              używam samoopalacza (Również Guerlain - polecam w 100%!!) Trudno mi
              odpowiedzieć na Twoje pytanko. Najlepiej skorzystać z porady profesjonalistki w
              perfumerii. Pozdroofki!
    • kasiulek Re: kulki pudrowe 16.11.01, 10:56
      Avonu sa fajne, ale nie brazujace tylko takie rozswietlajace, niezle dzialaja
      jako roz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka