Dodaj do ulubionych

Operacje plastyczne, gdzie w Warszawie lub Krak?

24.10.06, 19:22
Gdzie najlepiej poprawiają nos i powiekszają usta? Orientuje się ktoś? Pytam
o Kraków lub Warszawę.
Obserwuj wątek
    • dosia30 Re: Operacje plastyczne, gdzie w Warszawie lub Kr 24.10.06, 20:25
      www.beautywpolsce.com/forum/
      • malaga1234 Ńos u Jaworskiego 25.10.06, 11:53
        A usta podobno powiększają z użyciem własnej blizny.Ale nie pamiętam kto.
        • fr-edza Re: Ńos u Jaworskiego 25.10.06, 14:26
          W Warszawie to Sankowski.
          • bugabu Re: Ńos u Jaworskiego 25.10.06, 14:57
            Ja sporo słyszałam o Sankowskim od znajomego chirurga który niedawno zaczął tam
            pracę. Z tego co mówi tam bardzo "fabryczne" podejście do pacjentek est ;) na
            specjalną troskę ze strony lekarzy liczyć nie można, bo przerób ogromny. co nie
            wyklucza oczywiście tego, że robią to co robią dobrze. ale po tym co usłyszałam
            bym się raczej nie zdecydowała.
            • fr-edza Re: Ńos u Jaworskiego 25.10.06, 15:02
              Masz rację ...on jest szorstki dla pacjetów , ale to równiez podejscie
              psychologiczne...Pacjętka musi wiedzieć ze naprawde chce takiej operacji , bo
              odwrotu juz nie bedzie...zauważ ze Ci kiepscy chirurdzy zawsze polecaja operacje
              , nawet najpiękniejszym , zeby tylko zarobić , dobry chirurg tego nigdy nie robi
              , to ma byc odpowiedzialna decyzja pacjeta.
    • koala_tralalala Re: Operacje plastyczne, gdzie w Warszawie lub Kr 25.10.06, 14:49
      To najwieksze forum o chirurgii plastycznej w Polsce:
      users.nethit.pl/forum/forum/cialo
      Uwazaj tylko na nieuczciwych napedzaczy do roznych maloznanych gabinetow.
      • fr-edza Re: Operacje plastyczne, gdzie w Warszawie lub Kr 25.10.06, 14:51
        Dokładnie , najlepiej iśc tam gdzie ktos juz sie poddawała takiej operacji i
        jest zadowolony.
        Chciałaś Warszawe to Ci poleciłam Sankowskiego , ale mój nr.1 w operacjach nosa
        to Wójcicki z Polanicy Zdrój lub prof.Kobus .
        • malaga1234 Jaworski nos 25.10.06, 22:50
          Proszę o opinie osoby albo które przeszły operacje u danego lekarza lub ktoś z
          bliskich osób ją przeszedł.Wszystkie inne dane są niepotrzebne.Ja znam 2
          osoby,które maja piękny nosek dzęki dr Jaworskiemu.Niestety z własnego
          doświadczenia nie polecam dr S.Więc nie piszcie nie mając pojęcia o temacie.
          • fr-edza Re: Jaworski nos 25.10.06, 23:05
            Skad wiesz ze nie mamy pojęcia o temacie , nie bez powodu zaznaczałam ze moim
            nr,jeden jest dr Wójcicki z Polanicy Zdrój.
            A u Sankowskiego robiła sobie moja kolezanka piersi i jest bardzo zadowolona ,
            tylko ze drogi on jest.
            • malaga1234 Re: Jaworski nos 25.10.06, 23:08
              No ja zadowolona po trzech operacjach nie jestem.U dr S.
              • fr-edza Re: Jaworski nos 26.10.06, 10:35
                W takim razie przykro mi , może lekarz nie wytłumaczył Ci od razu jakie efekty
                mozna osiagnąć , mnie Wójcicki narysował wszystko dokładnie i opowiedział o
                szczegółach...
                Przyznam ze jak ogladałam dr S... w TV , to był tam czasem nie miły dla pacjetów.
                • malaga1234 Re: Jaworski nos 26.10.06, 14:55
                  Trzy razy robił mi to samo.To były poprawki po pierwszej nieudanej operacji.W
                  dalszym ciągu jest żle.Czwartego razu już nie wytrzymam.
                  • fr-edza Re: Jaworski nos 26.10.06, 15:15
                    Malaga...a miałaś również krzywa przegrodę nosową , czy tylko samą plastykę nosa?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka