Dodaj do ulubionych

Katowiczanki pomóżmy sobie!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.03, 15:46
Bardzo często czytam na forum jak dziewczyny z Warszawy wymieniają się
adresami sklepów i wymieniają się opiniami na ich temat. Bardzo kocham nasze
miasto i nigdy się stąd nie wyprowadzę, ale pod względem róznorodności
sklepów to my jesteśmy raczej biedniutkie. I tym bardziej ciekawa jestem
gdzie szukacie ciekawych ciuszków. Z mojej strony mogę powiedzieć, że w
centrum Katowic wchodzę tylko do Vero Mody i Terranowy (nową Terranowę na
3Maja omijam z daleka). Poza tym oczywiście Geant i ostatnimi czasy Plejada w
Sosnowcu. A Wy?
Obserwuj wątek
    • Gość: itha Re: Katowiczanki pomóżmy sobie! IP: 213.186.93.* 28.03.03, 00:17
      a TROLL ? tam tez mozna znalesc cos fajnego ;)
      • Gość: agniecha Re: Katowiczanki pomóżmy sobie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.03, 12:22
        W Trollu ciuchy są świetne, ale trochę zbyt... trollowate. Czasem nie decyduję
        się na zakup jakiegoś wdzianka bo wiem za niedługo chodzić w tym będzie pół
        miasta i nikt mnie nie zapyta "Ale masz to fajne gdzie kupiłaś", bo z kilometra
        widać, że w Trollu. Ale czasem się skuszę.
        • Gość: czatgirl Re: Katowiczanki pomóżmy sobie! IP: *.1000lecie.pl 29.03.03, 18:52
          no wlasnie, ja tez nie znam zadnych fajnych sklepow z ciuchami. Zazwyczaj
          laduje w Ślazaku, Terranowie i w Reserved (Geant).
          Znacie moze jakies fajne i ciekawe sklepy kosmetyczne? A moze polecacie
          jakiegos fryzjera?
      • Gość: plum1000 Re: Katowiczanki pomóżmy sobie! IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.03, 22:22
        wg mnie troll ma bardzo liche jakosciowo ciuchy. oplaca sie tam cos kupic jesli
        jest przecena np 50%, bez przeceny rzadko tam cos kupuje.

Plum
    • aldonna_g Re: Katowiczanki pomóżmy sobie! 29.03.03, 19:31
      No własnie, dobry wątek. Ja mam pytanie czy nie znacie w Katowicach jakiejś
      dobrej kosmetyczki, która robi całkowitą depilacje miejsc intymnych lub
      pozostawia tylko cieniutki paseczek. Z góry dzieki :) Pozdrawiam, Aldona
      • Gość: hans Re: Katowiczanki pomóżmy sobie! IP: *.starnet.katowice.pl / 172.16.33.* 30.03.03, 10:31
        aldonna_g napisała:

> No własnie, dobry wątek. Ja mam pytanie czy nie znacie w Katowicach jakiejś
        > dobrej kosmetyczki, która robi całkowitą depilacje miejsc intymnych lub
        > pozostawia tylko cieniutki paseczek. Z góry dzieki :) Pozdrawiam, Aldona
        Na pewno takie zabiegi robią w Yves Rocher na Staromiejskiej,kosztuje to to ok.
        20-25 zł.,sam nie robiłem ,bo jestem facetem,ale wiem.Zresztą moja dziewczyna
        też ma ochotę na taką usługę,osobiście popieram.
        P.S.Zdaje się,że jeszcze na Zwirki i Wigury , chyba Amanda,czy jakoś tak.
        • moni_citroni Re: Katowiczanki pomóżmy sobie! 30.03.03, 17:05
          Ja dosc czesto robie zakupy w 3 Stawach.
          Jesli chodzi o kosmetyczke, to z Yves Rocher nie bylam zadowolona. Depilacja
          byla zbyt szybka i niedokladna. Wole robic bikini u swojej kosmetyczki, w
          Sosnowcu.
    • Gość: olivetka Re: Katowiczanki pomóżmy sobie! IP: *.dial.pl 01.04.03, 14:50
      Ja zazwyczaj jeżdżę na zakupy do Chorzowa (blisko i warto) oraz do Bielska
      (niezbyt daleko ale tam to dopiero jest w czym wybierać), do kosmetyczki
      zresztą też tam jeżdżę
      • czatgirl Re: Katowiczanki pomóżmy sobie! 01.04.03, 22:10
        tez jeżdże do Chorzowa .. jakie sklepy lubisz?
        Znacie dobrego fryzjera lub dermatologa?
        Byłabym baaardzo wdzieczna
    • Gość: a Re: Katowiczanki pomóżmy sobie! IP: 62.233.242.* 02.04.03, 14:51
      W centrum Katowic jest marnie, moim zdaniem, wolę Chorzów (zwłaszcza ze względu
      na drogerie!!), często jeżdżę po centrach handlowych - polecam Plejadę i tą w
      Bytomiu i w Sosnowcu, bardzo podoba mi się też w Bielsku (zwłaszcza CH
      Sfera!!), a już wrocławskie sklepy... no ale to już troszkę dalej;)
      • Gość: agniecha Re: Katowiczanki pomóżmy sobie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.03, 22:18
        Pytanko komunikacyjne: jak bezpośrednio dojechać do Plejady w Bytomiu? Zapewne
        z przystanku pod Mickiewiczem?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka