Dodaj do ulubionych

jaki żel do twarzy

06.11.06, 10:53
właśnie skończył mi się żel Garniera-nie jestem zadowolona,więc idę kupić
inny i tu mam problem-jaki?mam cerę raczej tłustą z
zanieczyszczeniami,zastanawiam się nad żelem z Iwostinu albo St.Iwes,a może
jeszcze inny?doradzcie proszę.
Obserwuj wątek
    • justeczka1 Re: jaki żel do twarzy 06.11.06, 16:22
      polecam pianke do mycia twarzy effaclar. nie wysusza skory tak jak zele, np.
      garnier, ktory "wypalil" mi cala twarz. wada to cena, niestety.
    • ramadayes Re: jaki żel do twarzy 06.11.06, 16:50
      ja mam cerę mieszaną i używałam wcześniej żelu Iwostin Purritin- nie byłam z
      niego zadowolona. po pół godziny od umycia moja skóra była tłusta, miałam
      wrażenie, że w ogóle jej nie oczyścił. ale może to sprawa indywidualna, bo
      wiele kobiet sobie go chwali.
      obecnie używam Normativ Dermedic o działaniu przeciwłojotokowym, kosztował mnie
      20 zł i jak dla mnie dużo lepszy od Iwostinu. dobrze oczyszcza skórę, trochę
      wysusza, ale nie znam żelu, który by mi nie wysuszał twarzy.
      podobno b. dobry jest Apotheker Dr.Scheller żel do mycia z algami morskimi.
      • cynamonowegruszki Re: jaki żel do twarzy 08.11.06, 15:03
        pianka EFFACLAR do cery zanieczyszczonej i wysuszonej nie wysusza:-)nie wiem czy dostepna w PL
        • cynamonowegruszki Re: jaki żel do twarzy 08.11.06, 15:04
          oj, sorry, nie zauwazylam postu "justeczki1"
    • mikams75 Re: jaki żel do twarzy 06.11.06, 16:55
      avene clenance - bardzo wydajny, wiec sie nie przeraz ze drogi. Bardzo dbrze
      oczyszcza.
    • paulinaa Re: jaki żel do twarzy 06.11.06, 17:09
      normaderm, skóra jest po nim gładziutka, mięciutkla. super tylko ze mnie sie
      nie chce go uzywac wole wlac sobie cos na płatek, przetrzec twarz i juz... a
      szkoda bo jak uzyje pare razy z rzedu tego zelu to od razu jest lepiej ale co
      ja zrobie ze leniwa jestem...
    • black_pearl Re: jaki żel do twarzy 06.11.06, 18:45
      Mam cere podobna do Twojej, a na dodatek wrazliwa. Polecam Physiogel (200 ml,
      ok. 25 zl)lub SVR Provegol Gel( drogi-ponad 50 zl, ale 500 ml i bardzo wydajny,
      starcza co najmniej na pol roku). Iwostin Purritin tez jest niezly, ale za
      bardzo wysuszal mi twarz.
      • tora83 Re: jaki żel do twarzy 06.11.06, 20:31
        A ja polecam albo Physiogel albo Toleriane La roche posay. La roche
        wydajniejszy, dobrze oczyszcza skore, polecany jest do skory wrazliwej, wiec
        nie powinien uczulac. Jesli chodzi o nizsza polke to bylam zadowolona takze z
        AA.
        • the.main.gosc Re: jaki żel do twarzy 06.11.06, 20:57
          jesli chcesz sie utrzymac w tzw. rozsadnych cenach, polecam ci zel Neutrogeny
    • maryska_81 Re: jaki żel do twarzy 08.11.06, 13:10
      Przeczytałam kiedyś na forum, że bardzo dobry do mycia twarzy jest żel do mycia
      dla dzieci firmy Rossmann. Zaczełam go używać i szczerze mogę go polecić. Nie
      wysusza skóry, jest łagodny, a jednocześnie bardzo dobrze oczyszcza. Cena to ok.
      10 zł za dużą butelkę. Później ktoś polecał oliwkę dla dzieci firmy HiPP. Skóra
      (tłusta) po jej użyciu jest matowa przez cały dzień. Ja skorzystałam z tej
      porady, więc chcę się nią podzielić :-)
      • margol9 Re: jaki żel do twarzy 08.11.06, 14:22
        właśnie podbieram mojej córce ten żel,bo jeszcze nie zdecydowałam się na któryś
        z polecanych-dzięki za wszystkie porady
    • monika_04 Re: jaki żel do twarzy 08.11.06, 13:40
      Wczoraj właśnie kupiłam żel i tonik Bielendy do cery tłustej i mieszanej z
      limonką i ogórkiem. Rewelacja, pięknie pachnie no i ta cena :)
    • maadzialenkaa1 ATW Acne Blocker 08.11.06, 14:17
      ATW Acne Blocker, z aktywnym srebrem. Dla cery tłustej z zanieczyszczeniami
      idealny! Stosuje od służszego czasu i jestem bardzo zadowolona. Polecam
      • margol9 Re: ATW Acne Blocker 08.11.06, 14:20
        jaka jest cena?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka