darsana 06.11.06, 20:07 Jakie polecacie cienie do oczu w średniej cenie, żeby się tak szybko nie zbierały w załamaniu powiek ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fr-edza Re: Dobre cienie do oczu 07.11.06, 10:07 No tak , o Max Factor tez słyszałam pozytywne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
dagi1982 Re: Dobre cienie do oczu 07.11.06, 16:12 jak dla mnie najlepiej trzymają się na powiecie cienie z chanel-słynna paleta 4 kolorów,ale i tak na dłuższe wyjścia stosuję najpierw bazę z art-deco Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka4 Re: Dobre cienie do oczu 08.11.06, 09:47 ja uwielbiam bourjois. to najlepsze cienie jakie kiedykolwiek mialam. Odpowiedz Link Zgłoś
o.lunia Re: Dobre cienie do oczu 08.11.06, 11:14 jak dla mnie-isa dora a co sadzicie o revlonie? Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: Dobre cienie do oczu 08.11.06, 11:56 Zdecydowanie polecam Revlona, po Diorze to najlepsze cienie jakie mialam, trzymaja sie caly dzien i maja b. ladne zestawy kolorystyczne. cena ok 50 zl (4 kolory). Odpowiedz Link Zgłoś
izabella1991 Re: Dobre cienie do oczu 08.11.06, 16:12 Ja tez polecam Izadore,no i Bourgois,ale kupuje w Rossmanie cienie Vibo (pojedyncze i podwojne)i o dziwo trzymaja sie na powiece przez caly dzien Bozy:- ))) Z drozszych-Chanel i Dior(paleta 4 kolorow). Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Dobre cienie do oczu 08.11.06, 22:58 w imieniu swoim i siostry polecam Clinique color Surge. To co prawda nie srednia polka ale na truskawce sa troche tansze a diabelnie wydajne. Super sie trzymaja, nawet nie trzeba bazy. A juz kolor Lucky penny jest obledny :) Odpowiedz Link Zgłoś
mimiko Re: Dobre cienie do oczu 09.11.06, 11:14 Ja rowniez moge polecic cienie Isa Dora, sa rewelacyjne!! Maja super kremowa konsystencje i nie zbieraja sie w zalamaniach powiek:) Odpowiedz Link Zgłoś