sipa 19.11.06, 23:34 Chciałabym powiększyć sobie usta, ale nie operacyjnie. Znalazłam balsam do na stronie sklepu www.eversun.pl/kosmetyki_abacosun/67modeling-lips-nawil%BFaj%B1cy-balsam-do-powiekszania-ust--ml.html Czy któraś z was go stosowała? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arieska Re: Powiekszanie ust 20.11.06, 00:19 Oddpusc sobie-owszem, ladnie nawilza itd. ale na chocby chwilowe powiekszenie nie licz. Na dodatek obledna wydajnosc preparatu to jego najwieksza wada. Po kilku tygodniach paskudzi sie konsystencja i trudno toto nalozyc. Moj wyladowal w koszu przed zuzyciem 1/4 pojemnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Powiekszanie ust 20.11.06, 01:57 owszem takie kosmetyki robia bardzo niewielka roznice, a jesli chodzi o utrzymanie swiezosci to moze pomoze trzymanie w lodowce? Venus Odpowiedz Link Zgłoś
olunia861 Re: Powiekszanie ust 20.11.06, 13:44 powiekszyc usta mozna dobrze konturowka Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: Powiekszanie ust 20.11.06, 14:41 Ja sobie kupiłam super błyszczyk we Włoszech i rzeczwyście powiększa, jestem zadowolona z efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Powiekszanie ust 20.11.06, 15:52 Ja tez mam taki blyszczyk, i faktycznie - dziala! Ale troche mam watpliwosci, co oni tam laduja do srodka ... sterydy???? Odpowiedz Link Zgłoś