dziunia_1234 01.12.06, 15:47 A czy próbowałyście Body Creatora Shisheido? (nie wiem czy tak to się na pewno pisze). Warto w niego zainwestować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gofera2 Re: Coś na cellulit 01.12.06, 15:51 zainwestuj w siebie idź na aerobik, stosowałam drogi specyfik i nic, teraz schudłam i uzywam zwykłej oliwki i ciałko jest ekstra Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Coś na cellulit 01.12.06, 16:01 poradzę Ci coś nie kosztownego, poranny prysznic naprzemiennie zimny , ciepły po tyg zobaczysz efekty, a bez diety stan Twojej skóry na dłuższą metę sie nie zmieni, dużo owoców warzyw , dużo wody, zielonej herbaty to skutkuje, co z tego że wydasz duzo kasy, mi to nie pomagało pozdr i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ewab2507 Re: Coś na cellulit 01.12.06, 16:02 używałam różnych kosmetyków na cellulit... Shiseido również... efekt był tylko jeden - uszczuplony poważnie limit na karcie kredytowej :) to prawda, że te kosmetyki trochę napinają skórę, wygładzają ją itp, ale nic nie jest w stanie wyszczuplić bez gimnastyki, dużej ilości wody oraz świeżych warzyw i owoców w jedzeniu... Gofera ma rację :) dołącz do nas - kobiet starających się zdrowiej jeść, gimnastykować się, dbać o siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
scots a probowalas 01.12.06, 16:50 zajrzec tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=37920688 Odpowiedz Link Zgłoś
lalumek Re: Coś na cellulit 01.12.06, 22:38 tylko ruch ci pomoze:) bieganie i szybkie maszerowane ponoc najlepiej zwalcza cellulit:) ps. a te pieniadze, ktore wydalabys na kosmetyki, przeznacz sobie na cos innego-moze nowy ciuch? :D Odpowiedz Link Zgłoś
darsana Re: Coś na cellulit 02.12.06, 07:47 Najlepsze będą ćwiczenia i masaż szczotką. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Coś na cellulit 04.12.06, 13:42 słyszałam,że wszystkie specyfiki na celulit to pic na wodę , jedenie poprawiaja koloryt skóry, nie ma kosmetyku cud, tylko intensywna i systematyczna praca zmniejszy go powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
omniabulgari Re: Coś na cellulit 04.12.06, 16:11 w polaczeniu z cwiczeniami efekty widac ale sam krem bez cwiczeni niewiele daje. Łaczylam silownie z galenic elancyl i efekt naprawde byl dobry, potem dermedic, a teraz wystarczy eveline na cellult i efekt sie trzyma o ile cwiczysz.... Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia_1234 Re: Coś na cellulit 05.12.06, 17:04 Ćwiczyłam regularnie przez dobrych kilka lat dwa razy w tygodniu. A teraz mam trochę mniej czasu. Skóra trochę zmieniła mi się po ciąży.Dzidzia ma pół roczku, ja pracuję, więc szkoda mi na razie tych dwóch wieczorów tygodniowo.Mamm nadzieję, że za kilka miesięcy znów wrócę do regularnych ćwiczeń. Dlatego też pytałam o ten preparat.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Coś na cellulit 07.12.06, 10:09 skóra naszą porównam do kwiatka i ziemi, jak zasadzisz kwiatka z zakwaszoną ziemię i będziesz wkładała super odżywki to i kwiet będzie marnie rósł, nawet jak kupisz sobie najdroższy krem i tak to niewiele da, poproś męża aby dzidzie popilnował a ty możesz sobie poćwiczyć w domu z DVD ćwiczenia bez wychodzenia z domu, zaiwestuj te pieniadze np w płyty, taka jest moja rada bo nie wierzę w cuda w kosmetyce Odpowiedz Link Zgłoś
gite Re: Coś na cellulit 07.12.06, 11:46 Witam.A ja ostatnio wyczytałam w jakims "babskim" pismie o podobno skutecznej metodzie zwlaczania celulitu a mianowicie bańkach gumowych.Podobno pofesjonalne zabiegi likwidujące celulit wsysają skórę czy jakos tak (działanie jak odkurzacz).I to samo można zrobic bańką gumową(można kupic w aptece).Smaruje sie skóre oliwką i zasysa bańkę i jedzi po skórze.Mam zamiar wypróbowac tą metodę, zobaczymy jakie będą efekty.Może warto wypróbowac?! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gite Re: Coś na cellulit 07.12.06, 11:50 Jeszcze a'propos gumowych baniek: "Zasada działania gumowych baniek akupunkturowych Bańki akupunkturowe stawia się w ściśle określonych punktach ciała w zależności od schorzenia wykorzystując wiedzę stosowaną w akupunkturze. Zasada działania baniek polega na wywołaniu efektu wsysania, wskutek czego skóra pod bańką jest wciągana do środka. Celem tego procesu jest zainicjowanie silniejszego przepływu krwi i płynów ciała w obszarze, który znajduje się bezpośrednio pod bańką. proces ten inicjuje oczyszczanie organizmu ze wszystkich toksyn zarówno przyjętych z pokarmem, jak i powstałych w wyniku wadliwej przemiany materii oraz wytwarzanych przez niszczące organizm bakterie i wirusy" Odpowiedz Link Zgłoś