ida17 22.12.06, 08:19 Zastanawiam się nad kupieniem tego kremu...Zastanawiam się tylko czy warto.JEst bardzo drogi ,ale jeśli to , co przeczytałam o nim jest prawdą jestewm skłonna raz spróbować. Czy ktoś ma jakieś doswiadczenia z tym kremem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot tylko jedna opinia 22.12.06, 10:02 www.wizaz.pl/produkty/baza/produkt.php?produkt=8183 Odpowiedz Link Zgłoś
ida17 Re: tylko jedna opinia 22.12.06, 10:10 No właśnie czytałam tą opinię....I dlatego się zastanawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agni31 Re: tylko jedna opinia 22.12.06, 15:35 Rzuciłam okiem na opinie Francuzek. Na 12 osób 3 dały kremowi najwyższa ocenę (5 gwiazdek), zdaniem pozostałych produkt, mimo, że wydajny, na pewno nie jest wart takich pieniędzy: długoterminowa efektywność jest nikła, krem jest tłusty, zatyka pory, może powodować wypryski. Dla niektórych osób to zwykłe naciąganie. Ogólna ocena 3 gwiazdki Więcej dla "parlających" tu: www.beaute-test.com/creme_de_la_mer_la_mer.php?listeavis=2 Odpowiedz Link Zgłoś
ida17 Re: tylko jedna opinia 22.12.06, 21:08 Ale czekam jeszcze na inne opinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatazet Re: tylko jedna opinia 04.01.07, 03:39 Nie warto. Podpieram sie zuzyciem 7 ml probki, ktora dostalam w ich stoisku firmowym. Ciezki, tlusty, mdly zapach, lepiej kupic nivea, ten sam efekt. Nie wiem gdzie te cudowne efekty, gdybym wydala takie pieniadze na pelnowymiarowy produkt chyba bym sie wychlostala. Odpowiedz Link Zgłoś