megi231 28.12.06, 23:09 Dziewczyny czy znaćie jakiś fajny puder który nie brudzi ubrań?? Lubie jasne kolory , golfy ale nie mogę ich ubrać kiedy jestem popudrowana - może polecicie coś? -- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pikupik Re: Niebrudzący puder 28.12.06, 23:35 Zależy jaki puder masz na myśli. Ja sprawdziłam podane i nie brudzą mi ubrań (a często noszę czerń, biel) Puder podkład - L'oreal Cashmere W kamieniu - L'oreal ideal balance. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Niebrudzący puder 28.12.06, 23:51 Jeśli chcesz założyć golf mając makijaż i nie "odgradzając" przy wkłądaniu tkaniny od twarzy ręką na przykład -to muszę Cię rozczarować: nie istnieje taki cudowny wynalazek. No może z czasem ktroś stworzy podkład w postaci połączonej z gumą farby olejnej i odrobiny lakieru dla utrwalenia-ale te wspaniałe czasy jeszcze przed nami... Odpowiedz Link Zgłoś
annak.72 Re: Niebrudzący puder 29.12.06, 18:43 Dla mnie dobry jest podkład Avon Perfect Wear.Miałam na Święta biały golf i nic się nie stało. Co prawda szyi nie smarowałam całej , tylko rozsmarowałam z twarzy trochę niżej. Dawno nie używałam tego podkładu - ok 8 lat, kiedyś byłam nim zachwycona. Niedawno kupiłam i właśnie na Święta pierwszy raz użyłam, ale cera była jakby trochę przesuszona- no cóż jestem starsza już o 8 lat. Ale golf był czysty. :) Odpowiedz Link Zgłoś