05.01.07, 17:35
Chcialabym znalezc dobry poklad korygujacy, ktory ukryje znaczne
niedoskonalosci, czyli nie tylko wagry, szarosc skory ale tradzik itp.
Probowalam dermablend Vichy ale szukam dalej.....
Obserwuj wątek
    • martelinka Re: Podkład 06.01.07, 15:26
      proponuje postawic najpierw na pielgnację skóry bo jesli tego nie robisz zaden podkład nie bedzie odpowiedni.
      • czarodziejka87 Re: Podkład 06.01.07, 20:58
        To chyba naturalne:] pielegnacja swoja droga,ale temat watku jest inny:]]]
        • asia9646 Re: Podkład 06.01.07, 22:32
          Cięzko tak doradzać niewiele wiedząc jednak ostatnio miałam próbke Clinique
          repairwear wydaje się całkiem fajny,dobrze kryje i długo się utrzymuje.
    • bzzzk Re: Podkład 06.01.07, 23:43
      a co było nie tak z Vichy? bo jeśli za ciężki i skóra prędko się błyszczy, to
      niestety wszystkie podkłady kryjące w takim stopniu będą takie:( może spróbuj
      nieco mniej kryjących, ale za to lżejszych (choć też kryją) np. Revlon
      Colorstay albo L'Oreal True Match. oczywiście zakładam, że to ta kwestia
      drażniła Cię Vichy, ale mogę się mylić;) jednak najczęściej dziewczyny
      narzekają chyba na to, ja zresztą też :)
      • malinoweciacho Re: Podkład 07.01.07, 12:56
        Tradycyjny Revlon Colorstay nie jest chyba zbyt lekki? Uzywam wersji mniej
        kryjacej Natural (z pompka) i polecam - skora nie blyszczy sie, a uzyskany mat,
        raczej polmat, jest rzeczywiscie calkiem naturalny. Nie musze juz nawet uzywac
        bibulek matujacych (inna rzecz, ze stosuje kwasy, ktore uregulowaly wydzielanie
        sebum).
        • malinoweciacho Re: Podkład 07.01.07, 12:57
          Mimo ze nie jest to podklad mocno kryjacy, dobzre tuszuje niewielkie
          niedoskonalosci.
        • sylwiq1 Re: Podkład 07.01.07, 15:46
          A jakich kwasy stosujesz malinoweciacho??? Bo ja też mam problem ze świecącom
          skórą
          • malinoweciacho Re: Podkład 07.01.07, 18:01
            na razie tylko BHA (salicylowy) w niewielkich stezeniach, zele 1%, maseczka
            aspirynowa. Przymierzam sie do AHA, zamowilam wlasnie nowy peeling intensywny
            Avonu, ma chyba 10% kw. glikolowego. Czeka tez na mnie Lysanel Active.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka